Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ψάχνω ηχεία που η κύρια χρήση τους θα είναι μουσική(rock,hard rock,metal) με budget γύρω στο κατοστάρικο.(το συζητάω και για παραπάνω)

η κύρια πηγή τους θα είναι το λάπτοπ της υπογραφής και ψάχνω κάτι όσο το δυνατον ποιοτικότερο στον ήχο. έχω μια μεγάλη συλογή με flac και θέλω να απολαμβάνω την μουσική μου(οσο το δυνατόν οικονομικότερα :P )

τι λύσεις υπάρχουν? αρχικά είμαι μεταξύ των creative T20 II και edifier s330 καθως και τα behringer ms16 τα οποια αν και μονιτορ λένε οτι είναι ποιο καλά για χρήση μουσικής παρά για studio :P

αυτό που με προβληματίζει είναι αν υπάρχει κατι καλύτερο για ακρόαση μουσικής (του είδους που ακούω) καθώς και αν αξίζουν τα edifier σε σχέση με τα creative. δεν με ενδιαφέρει τόσο το μπάσο καθώς στη μουσική που ακούω δεν έχει τοσο βάρος. αρα οι δοριφόροι των edifier είναι καλύτεροι απο τα creative?

θα άξιζει αμα αναίβαζα το budget στα 200 ευρω να πήγαινα σε σύνθεση ενισχυτή+ηχεία?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά και αυτό τον εξοπλισμό δεν πρόκειται να μπορείς να λες ότι ακούς τα 53000 hz που βγαίνουν από το 500 τάστο της κιθάρας. 

Ούτε παίζει ρόλο το τι μουσική ακούς. 

Πάρε κάποια που να είναι πιο κοντά σε αυτά που μπορείς να δώσεις και να σε βολεύει το πως είναι για εκεί που θα τα βάλεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι "να 'χαμε να λέγαμε". 

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά και αυτό τον εξοπλισμό δεν πρόκειται να μπορείς να λες ότι ακούς τα 53000 hz που βγαίνουν από το 500 τάστο της κιθάρας. 

Ούτε παίζει ρόλο το τι μουσική ακούς. 

Πάρε κάποια που να είναι πιο κοντά σε αυτά που μπορείς να δώσεις και να σε βολεύει το πως είναι για εκεί που θα τα βάλεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι "να 'χαμε να λέγαμε". 

καλά δεν είπα οτι θέλω να ακούω τα 53000hz κλπ κλπ,για όνομα,αμα ήθελα hi fidelity θα εσκαγα 5-6 χιλιάρικα και έπερνα το σύστημα των ονείρων μου,απλά ρωτάω ποια είναι καλύτερα στα λεφτά αυτά,εξάλου σε λαπτοπ θα μπούν.

αρα μεταξύ edifier και creative λέτε τα edi?

Δημοσ.

Πολυ απλα και ομορφα απο αποψη ποιοτητας ήχου...

behringer ms16> creative T20 II > edifier s330

Αν μιλουσαμε και για αλλη χρηση οπως ταινιες τοτε και μονο τοτε τα s330 θα ηταν καλυτερη επιλογη. 

Δημοσ.

Αν μιλουσαμε και για αλλη χρηση οπως ταινιες τοτε και μονο τοτε τα s330 θα ηταν καλυτερη επιλογη. 

Τα behringer δεν είναι ηχεία monitor?  έχω ακούσει ότι βγάζουν flat ήχο και βοηθούν τους ηχολήπτες να κάνουν διάφορες τροποποιήσεις στον ήχο. Ισχύει?

Δημοσ.

Τα behringer δεν είναι ηχεία monitor?  έχω ακούσει ότι βγάζουν flat ήχο και βοηθούν τους ηχολήπτες να κάνουν διάφορες τροποποιήσεις στον ήχο. Ισχύει?

Σε γενικες γραμμες ισχύει ναι αλλα τα συγκεκριμένα behringer ειναι λιγο πιο χρωματισμενα... και λογο πολυ χαμηλης τιμης δεν μπορεις να τα καταξεις αυστηρα στην κατηγορια των μονιτορ. 

Δημοσ.

Όντως είναι πολύ χαμηλή η τιμή και θα τα έχω υπόψιν μου. 

Αυτό που με χαλάει είναι το κίτρινο σήμα πάνω στην σήτα αλλά οκ.

Thanks  WalkerSw

Δημοσ.

εντάξει προφανώς θα βλέπω και ταινίες αλλά δεν είναι ο παράγοντας που θα επιλέξω τα ηχεία.

αμα βάλουμε και τα T40 II ,υπερέχουν σε σχέση με τα behringer?

τέλος θα μπούν σε λάπτοπ που αμα κρίνω απο τα ακουστικά που έχω δεν είμαι ευχαριστημένος απο την ενσωματομένη κάρτα ήχου(αισθάνομαι οτι χρειάζονται ενίσχυση τα ακουστικά)  με τα ηχεία να πάρω κάνα usb amp ή εξωτερική κάρτα ήχου ή πεταμένα λεφτά?

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να μεινεις μακρυα απο τα behringer. Εχω απο το 2008 εναν μπασοενισχυτη τον οποιο ειχα παρει μαζι με ηχειο γυρω στα 800 ευρω. Με λιγοτερα λεφτα υπηρχε και marshall αλλα με 2x10 και οχι 4x10 που εχω εγω. Ακομα υπαρχει αλλα ζητημα ειναι απο τη σελιδα κατασκευαστη να ισχυουν 2 απο τα 20 που γραφει. Οποτε για φθηνα ηχεια φανταζομαι η κατασταση θα ειναι ακομα χειροτερη..:)

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να μεινεις μακρυα απο τα behringer. Εχω απο το 2008 εναν μπασοενισχυτη τον οποιο ειχα παρει μαζι με ηχειο γυρω στα 800 ευρω. Με λιγοτερα λεφτα υπηρχε και marshall αλλα με 2x10 και οχι 4x10 που εχω εγω. Ακομα υπαρχει αλλα ζητημα ειναι απο τη σελιδα κατασκευαστη να ισχυουν 2 απο τα 20 που γραφει. Οποτε για φθηνα ηχεια φανταζομαι η κατασταση θα ειναι ακομα χειροτερη.. :)

εγω λίγο που τα άκουσα απο το youtube δεν με ενθουσίασαν και τόσο αλλά δεν μπορείς να κρίνεις σωστά αμα δεν ακούσεις απο κοντά,

το θέμα είναι οτι δεν έχω κανα μαγαζί εδώ που μένω με τα ηχεία αυτά(μονο τα creative έχω βρει)

απλά δεν ξέρω αμα αξίζουν την χρηματική διαφορά τα edifier σε σχέση με τα creative. 

Δημοσ.

αμα βάλουμε και τα T40 II ,υπερέχουν σε σχέση με τα behringer?

Στα ιδια επιπεδα θα ελεγα . Ειναι και θεμα τι σου καθεται καλυτερα στο αυτι. Θελεις λιγο πιο φλατ πραγματα πας στα beh, θελεις λιγο πιο γεματο ήχο πας στα Τ40.

Εμενα τα Τ20 παντως δεν με εχουν απογοητεύσει. 

Τα edi τα περνεις μονο αν σε ενδιαφερει η αρκετα μεγαλύτερη ενταση που  μπορουν να σου προσφερουν. 

Δημοσ.

Στα ιδια επιπεδα θα ελεγα . Ειναι και θεμα τι σου καθεται καλυτερα στο αυτι. Θελεις λιγο πιο φλατ πραγματα πας στα beh, θελεις λιγο πιο γεματο ήχο πας στα Τ40.

Εμενα τα Τ20 παντως δεν με εχουν απογοητεύσει. 

Τα edi τα περνεις μονο αν σε ενδιαφερει η αρκετα μεγαλύτερη ενταση που  μπορουν να σου προσφερουν. 

επειδή κάθομαι και τα ψάχνω λίγο στο utube η αλήθεια είναι οτι τα beh δεν μου καλοάρεσαν σε σχέση με άλλα. μου φάνηκαν πολύ ψυχρά! τα edi τα βρήκα καλά στο σύνολο απλά δεν μου γεμίζουν το μάτι οι δορυφόροι που έχει σε σχέση με τα creative.

τώρα για την ένταση που λες,δεν έχουν μεγάλη ένταση τα creative?

τέλος άκουσα και τα m audio av-40 και για καποιο περίεργο λόγο τα βρήκα ποιο ζεστά απο τα beh,έβγαζαν ωραίο ήχο!

το ίδιο και τα krk rp-5 g2 τα οποία όμως ξεφεύγουν σε τιμή.

η λύση του να πήγαινα σε κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/c/566/ixosysthmata.html?order_by=popularity&order_dir=desc&page=1

οπως τα sony πχ πως σου φαίνεται σε σχέση με τα υπόλοιπα ηχεία? φαντάζομαι θα μπορώ να αναπαράγω κομμάτια απο το pc με τα ηχοσυστήματα αυτά ε?

Δημοσ.

εγω λίγο που τα άκουσα απο το youtube δεν με ενθουσίασαν και τόσο [snip]

Αυτό που γράφεις δε γίνεται. Άκουσες τα ηχεία όπως παίζουν σε ένα ξένο χώρο ηχογραφημένα από κάποιο τυχαίο μικρόφωνο με το playback του ήχου να γίνεται από την κάρτα ήχου του PC σου μέσω των τωρινών σου ηχείων. :)

+1 πάντως για τα AV 40.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...