Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω windows 7 64 bit ελληνικα σε sony vaio. εδω και 20 μερες καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινω σε καποιο site που θελει flash (πχ newsit-youtube) μου ζηταει ενα παραθυρο να τον εγκαταστησω . κανει εγκατασταση κλεινω τον ιντερνετ explorer για να ολοκληρωθει και στην συνεχεια λειτουργει κανονικα. οταν κλεισω και ανοιξω τον υπολογιστη παλι τον χανει και ζηταει τα ιδια.

εχω δοκιμασει να κανω απεγκατασταση με το προγραμμα της adobe και μετα παλι εγκατασταση απο την αρχη εχω κανει αποθηκευση του προγραμματος εγκταστασης και πατωντας δεξι κλικ να κανω εγκατασταση σαν admin (ασπιδα) . γενικα εχω δοκιμασει διαφορα. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ?

Δημοσ.

γεια σας, εχω windows 7 64 bit ελληνικα σε sony vaio. εδω και 20 μερες καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινω σε καποιο site που θελει flash (πχ newsit-youtube) μου ζηταει ενα παραθυρο να τον εγκαταστησω . κανει εγκατασταση κλεινω τον ιντερνετ explorer για να ολοκληρωθει και στην συνεχεια λειτουργει κανονικα. οταν κλεισω και ανοιξω τον υπολογιστη παλι τον χανει και ζηταει τα ιδια.

εχω δοκιμασει να κανω απεγκατασταση με το προγραμμα της adobe και μετα παλι εγκατασταση απο την αρχη εχω κανει αποθηκευση του προγραμματος εγκταστασης και πατωντας δεξι κλικ να κανω εγκατασταση σαν admin (ασπιδα) . γενικα εχω δοκιμασει διαφορα. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ?

Δοκιμασες να το κατεβασεις απο το site της adobe και οχι απο explorer?
Δημοσ.

Δοκιμασες να το κατεβασεις απο το site της adobe και οχι απο explorer?

ναι , απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι το προβλημα το setup  αλλα οτι για καποιο λογο δεν το αποθηκευει στο register.γιατι οταν ολοκληρωνω την εγκατασταση δουλευουν ολα κανονικα και δεν μου το ζηταει σε καμια σελιδα.οταν σβηνω τον υπολογιστη το χανει.

Δημοσ.

ναι , απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι το προβλημα το setup  αλλα οτι για καποιο λογο δεν το αποθηκευει στο register.γιατι οταν ολοκληρωνω την εγκατασταση δουλευουν ολα κανονικα και δεν μου το ζηταει σε καμια σελιδα.οταν σβηνω τον υπολογιστη το χανει.

Αλλο browser δοκιμασες?Ενημερωτικα ο Explorer ειναι σαν βαπορι απ΄ την Περσια .Δεν ξερω πως το δουλευετε ακομα...

Δημοσ.

Αλλο browser δοκιμασες?Ενημερωτικα ο Explorer ειναι σαν βαπορι απ΄ την Περσια .Δεν ξερω πως το δουλευετε ακομα...

ναι δοκιμασα. οσους εχω ρωτησει δεν εχει τυχει σε κανενα. για καποιο λογο δεν το αποθηκευει μετα το reboot.

Δημοσ.

Ενημερωτικα.... μια χαρα ειναι ο ie, καθως και ολοι οι browsers......

Εγω στη θεση σου φιλε θα δοκιμαζα να εκανα unistall και τη java και τον flash player με το revo unistaller σε advanced mode ετσι ωστε να σβησω και ολα τα χναρια απο τη registry και μετα απο ρεσταρ να τα ξαναεγκαθιστουσα και τα 2 οχι μεσα απο το browser ομως.  Πρωτα τη java να ξαναβαλεις. 

Δημοσ.

Ενημερωτικα.... μια χαρα ειναι ο ie, καθως και ολοι οι browsers......

Εγω στη θεση σου φιλε θα δοκιμαζα να εκανα unistall και τη java και τον flash player με το revo unistaller σε advanced mode ετσι ωστε να σβησω και ολα τα χναρια απο τη registry και μετα απο ρεσταρ να τα ξαναεγκαθιστουσα και τα 2 οχι μεσα απο το browser ομως. Πρωτα τη java να ξαναβαλεις.

Ναι μια χαρα αργοκινητο καραβι ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...