cliobaccarra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τελειος ομως... ναι και ο κοσμακης πληρονει....αδρα! δεν θελω να παιζω με BIOS γιατι αν μου πουνε αλλαξες BIOS δεν θα μου την αλλαξουν ποτε!!! Συγνωμη αλλα εσυ πιστευεις οτι ο προηγουμενως που την ειχε αν την εχει λιωσει στο o.c δεν θα εχει δοκιμασει αλλα bios; Επισης δεν νομιζω οτι μπορουνε να βρουνε αν εχεις αλλαξει το bios, απλα το επαναφερεις πριν το πας. 1
narta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ρε απλουκαρ καθεσαι και χτυπιεσαι αδικα. Κανε μια καταγγελια στην ΓΓΚ. Τραβα ενα βιντεακι τι συμβαίνει στο pc και κυριώς την καρτα, κανε μια καταγγελία και μετα κατσε να την φορεσουν στο Π και στο καθε Π μαγαζακι που νομιζει οτι θα παει μπροστα ετσι. Και μην ξαναγοράσεις ουτε σκατοχαρτο απο αυτο και τα αλλα συναφη μαγαζάκια. 1
MarlboroRed Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ρε απλουκαρ καθεσαι και χτυπιεσαι αδικα. Κανε μια καταγγελια στην ΓΓΚ. Τραβα ενα βιντεακι τι συμβαίνει στο pc και κυριώς την καρτα, κανε μια καταγγελία και μετα κατσε να την φορεσουν στο Π και στο καθε Π μαγαζακι που νομιζει οτι θα παει μπροστα ετσι. Και μην ξαναγοράσεις ουτε σκατοχαρτο απο αυτο και τα αλλα συναφη μαγαζάκια. αν μπορούσες να με καθοδηγήσεις με μερικά βήματα πως να το κάνω αυτό θα σου είμαι υπόχρεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα