Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μονη λογικη που μπορω να βρω ειναι ο προηγουμενος χρηστης να την ειχε 1.3V για πολυ καιρο,κσι ειδικα σε μουφα υλοποιηση..

Μπορει να επικοινωνησει με Sapphire και να την τσεκαρουν αυτοι,απλα θα παρει αρκετο καιρο νομιζω κανα 10ημερο σιγουρα..

• Like 1
Δημοσ.

Σε 1.25v που αναφέρθηκε δεν υπάρχει θέμα, η δικιά μου με τόσα έρχεται απ'την Gigabyte.

Τώρα αν την κανιβάλλησε ο άλλος και την είχε 1.3+ για καιρό who knows. Αλλά σίγουρα να επιμείνεις στο Πλαίσιο για κάλυψη της εγγύησης, δεν μπορούν να σε βγάζουν τρελό και να λένε ότι η κάρτα είναι εντάξει ενώ έχει σημαντικό πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα μπορεί να είχε πρόβλημα εξαρχής αλλά να μη δέχτηκαν να την αλλάξουν από πλαίσιο στον προηγούμενο κάτοχο και προτίμησε να την πασάρει σε άλλον.

• Like 1
Δημοσ.

παιδες οχι η καρτα ειναι απο αλλαγη!!! δηλαδη ειχε μια ιδια και του στηλανε αλλη παλι ιδια που προφανος εβγαλε και αυτη προβλημα...αρα παω πλαισιο τα κανω ολα πουτ@ν@ και παιζει να μου την αλαξουν? αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι θεμα του Service στο καθε μαγαζι αλλα απ τα κεντρικα αρα?? τι κανουμε? παιδια περιτο να σας πω οτι χθες το βραδυ πηγα να την ξυλοσο κε να την σπασω... εκει που εγραφα στο facebook crashαρει το PC και δεν γινεται τιποτα το κλεινω και για 30 λεπτα εκανε restart χωρις καν ενδειξει BIOS τιποτα απολυτος....τρελαθηκα το αφησα ολο το βραδυ κλειστο και τωρα το ανοιξα και δουλευε...

Σε 1.25v που αναφέρθηκε δεν υπάρχει θέμα, η δικιά μου με τόσα έρχεται απ'την Gigabyte.

Τώρα αν την κανιβάλλησε ο άλλος και την είχε 1.3+ για καιρό who knows. Αλλά σίγουρα να επιμείνεις στο Πλαίσιο για κάλυψη της εγγύησης, δεν μπορούν να σε βγάζουν τρελό και να λένε ότι η κάρτα είναι εντάξει ενώ έχει σημαντικό πρόβλημα.

αλλο GIGABYTE με 2-3 FANS και αλλο sapphire με ενα και τι ενα δηλαδη για γελια ειναι αμα δεις τα heatpipes... τσιτσιριζει κιολας αμα σκασει τιποτα θα την βγαλω και θα την κορνιζαρω σε κανενα κεφαλη εκει στο πλαισιο

Η μονη λογικη που μπορω να βρω ειναι ο προηγουμενος χρηστης να την ειχε 1.3V για πολυ καιρο,κσι ειδικα σε μουφα υλοποιηση..

Μπορει να επικοινωνησει με Sapphire και να την τσεκαρουν αυτοι,απλα θα παρει αρκετο καιρο νομιζω κανα 10ημερο σιγουρα..

Τσαμπε?? 

Εντομεταξει στον Chrome και σχεδον παντου οταν κατεβενω τη σελιδα παει καρε-καρε.... χα χα!

Δημοσ.

Το πάγωμα και μετά ο συνεχόμενος ήχος δεν σημαίνει αποκλειστικά ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Τι μνήμες έχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Το πάγωμα και μετά ο συνεχόμενος ήχος δεν σημαίνει αποκλειστικά ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Τι μνήμες έχεις?

Corsair Vengeance 2x4GB @ 1866

Δημοσ.

Χμμ διάβασα πιο πάνω από τον @prospector ότι τα ίδια έκανε και σε άλλο μηχάνημα.

Αν έχεις κάποιο άλλο σετ μνήμες ή τουλάχιστον ένα ντιμακι ddr 3 καλό θα ήταν να το δοκίμαζες.

Αν δεν έχεις ρίξε την συχνότητα από αυτές που έχεις στα 1600 ή 1333.

Αν έχεις στο auto τα timings βάλε χειροκίνητα τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής + 1 μονάδα

Δοκίμασε με το ένα ντιμακι.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα μπορεί να είχε πρόβλημα εξαρχής αλλά να μη δέχτηκαν να την αλλάξουν από πλαίσιο στον προηγούμενο κάτοχο και προτίμησε να την πασάρει σε άλλον.

λιγο Offtopic

για να ειμαστε δικαιοι το φταιξιμο δε παει μονο στο πλαισιο αλλα και στα τσακαλια που λεγονται ελληνες καταναλωτες.

μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,ξερουμε ολοι πολυ καλα ποσες ψευτοκαμενες καρτες και ψευτοκαμενες μητρικες εχει αλλαξει το πλαισιο τοσα χρονια ;)

τωρα αυτο γυρνει μπουμερανκ σε ολους,σωστους και μη.

οντοπικ

αν διαβασεις το παρακατω μηνυμα θα δεις οτι ο προηγουμενος ειχε ηδη κανει rma την καρτα οποτε το πιθανοτερο ειναι να την ξεκ@λιασε και αυτη. :D

• Like 1
Δημοσ.

μαγκες εγω την πηγα στο Πλαισιο και αν δεν μου την αλλαξουν θα παρω κανα τηλεφωνο για παραπονα και τετοια μηπως γινει ετσι ξερω γω αφου μου κανει το παλικαρι στο service αν δεν διχνει κατι η καρτα μονη της να φερω ολο το PC και μου λεει ειναι 20 ευρω να το δω μονο οχι του κανω δεν δεινω δραχμη θελω να μου αλλαξεται την καρτα

Χμμ διάβασα πιο πάνω από τον @prospector ότι τα ίδια έκανε και σε άλλο μηχάνημα.

Αν έχεις κάποιο άλλο σετ μνήμες ή τουλάχιστον ένα ντιμακι ddr 3 καλό θα ήταν να το δοκίμαζες.

Αν δεν έχεις ρίξε την συχνότητα από αυτές που έχεις στα 1600 ή 1333.
Αν έχεις στο auto τα timings βάλε χειροκίνητα τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής + 1 μονάδα

Δοκίμασε με το ένα ντιμακι.

Που κολανε οι μνημες ρε σι...? ρωτησα εκει στο Πλαισιο του κανω εχω τον CPU στα 4.3 και τις ραμ στα 1866 πειραζει και μου κανει οχι δεν εχει σχεση

• Like 1
Δημοσ.

Ειπες κανεις οτι δεν θα ξεβιδωσουν βιδα; Δωσε τους 20 και κατσε απο πανω τους να τους πριζεις κατα τον ελενχο με benchmark μεχρι να την αλλαξουν, φυσικα και τις ελεχουν με heaven κτλπ και στο πλαισιο.

Επισης εχεις δοκιμασει με διαφορετικο bios, μπορει ο προηγουμενος να την ειχε φλασαρει και να σου κανει τα νερα. Εχω παθει και στην δικια μου τα ιδια οταν δοκιμαζα διαφορα bios με καποια συγκεκριμενα, ενω δουλευε εκανε κολπακια, αλλα εκει τουλαχιστον ηξερα οτι μ@λακιζομουν!!!

Τελικα τα προβληματα στα κανει και στο heaven;

• Like 1
Δημοσ.

20Ε για να το δουν χωρις να ξεβιδωσουν ουτε μια βιδα? 20Ε για 5 λεπτα υποθεση? Ξεφτιλικια...

τελειος ομως...

Έχουν standard τιμοκατάλογο.

ναι και ο κοσμακης πληρονει....αδρα!

Ειπες κανεις οτι δεν θα ξεβιδωσουν βιδα; Δωσε τους 20 και κατσε απο πανω τους να τους πριζεις κατα τον ελενχο με benchmark μεχρι να την αλλαξουν, φυσικα και τις ελεχουν με heaven κτλπ και στο πλαισιο.

Επισης εχεις δοκιμασει με διαφορετικο bios, μπορει ο προηγουμενος να την ειχε φλασαρει και να σου κανει τα νερα. Εχω παθει και στην δικια μου τα ιδια οταν δοκιμαζα διαφορα bios με καποια συγκεκριμενα, ενω δουλευε εκανε κολπακια, αλλα εκει τουλαχιστον ηξερα οτι μ@λακιζομουν!!!

Τελικα τα προβληματα στα κανει και στο heaven;

δεν θελω να παιζω με BIOS γιατι αν μου πουνε αλλαξες BIOS δεν θα μου την αλλαξουν ποτε!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...