Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε μαγκες 2 rails εχει (ετσι τουλαχιστον λεει) που βγαζουν ικανοποιητικα amperes...εαν πιστεψουμε το τι λεει το αυτοκολλητο φυσικα.εχει και efficiency up to 82%.δεν ειναι και τοοοοοοοσο χαλια.ενταξει ειναι αλλα οχι και τοοοοσο. αλλα ας κανει αλλη δοκιμη για να το αποκλεισουμε.
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπα ειναι για πεταμα,απλα οχι τοσο ποιοτικο 1
MarlboroRed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εσυ τους κερδισες με τα 600W παιδες δεν ξερω γιατι αλλα κανει κατι τσιτσιρισματα η καρτα.... τι παιζει?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 αν μπορεις βγαλε καλες φωτογραφιες την καρτα οσο μπορει να φαινεται καλυτερα και αυτη και τα εντοσθια της (πλακα θα εχει να εχει σκασει κανενας πυκνωτης πανω της) 1
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τα τσιτσιρισματα νομιζω προμηνύουν το σκάσιμο ενός πυκνωτή και όχι το θανατό του.. 'Αρα λογικα το πιθανότερο να ναι στα τελευταια του κανας πυκνωτης.. (διορθωστε με αν κανω λαθος) Ο προηγουμενος κατοχος επαιξε με τα ρευματα? Σου ειπε αν ασχοληθηκε καθολου με OC? 1
MarlboroRed Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τα τσιτσιρισματα νομιζω προμηνύουν το σκάσιμο ενός πυκνωτή και όχι το θανατό του.. 'Αρα λογικα το πιθανότερο να ναι στα τελευταια του κανας πυκνωτης.. (διορθωστε με αν κανω λαθος) Ο προηγουμενος κατοχος επαιξε με τα ρευματα? Σου ειπε αν ασχοληθηκε καθολου με OC? Ετσι οπως μιλουσαμε και λεγαμε διαφορα μου ειπε οτι κλοκαρεται καλα η συγκεκριμενει οποτε θα εννοουσε αυτο το πραμα...οτι την εχει λιωσει... παιδες μου κολαει στα καλα καθουμενα δεν γινεται θα τρελαθω πηρα το πλαισιο και μου λενε αν την ελεξαν και ειπαν οτι ειναι οκ δεν γινεται αλαγη... τωρα οσο νουπο μπορει ετσι οπως γραφω να φαει crash και να κολησει το PC. παντως μην μου πειτε οτι επειδει ανεβασα σε 1.250 θα σκασει τιποτα και δεν θα το καλυπτει η εγγυησει γιατι θα τρελαθω! αν μπορεις βγαλε καλες φωτογραφιες την καρτα οσο μπορει να φαινεται καλυτερα και αυτη και τα εντοσθια της (πλακα θα εχει να εχει σκασει κανενας πυκνωτης πανω της) μου ζητας να ανοιξω την καρτα ???
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Στα 1,25v (1250) αρκετες καρτες βγαινουν εργοστασιακα σαν stock voltage (πχ η 7950 που ειχε ο Prospector αν θυμαμαι καλα).. Στα 1,3 εισαι ταβανι και δεν ειναι για πολλες ωρες.. οποτε με 1,25 μην αγχωνεσαι.. Οτι εχει γινει εχει γινει απο πριν, και οχι απο κατι που εκανες εσυ.. Καλα τα τσακαλια στο plaisio πραγματικα ηθελα να ξερα πως κανουν τις δοκιμες στα service? Αμφιβαλλω αν τρεχουν καποιο software/game περα απο το boot του PC, για να checkaroun κατι.. "Boot OS > Loading > Desktop.. Δειχνει εικονα? > Δειχνει! > Οκ δουλευει η καρτα!" /seriously? 1
MarlboroRed Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Στα 1,25v (1250) αρκετες καρτες βγαινουν εργοστασιακα σαν stock voltage (πχ η 7950 που ειχε ο Prospector αν θυμαμαι καλα).. Στα 1,3 εισαι ταβανι και δεν ειναι για πολλες ωρες.. οποτε με 1,25 μην αγχωνεσαι.. Οτι εχει γινει εχει γινει απο πριν, και οχι απο κατι που εκανες εσυ.. Καλα τα τσακαλια στο plaisio πραγματικα ηθελα να ξερα πως κανουν τις δοκιμες στα service? Αμφιβαλλω αν τρεχουν καποιο software/game περα απο το boot του PC, για να checkaroun κατι.. "Boot OS > Loading > Desktop.. Δειχνει εικονα? > Δειχνει! > Οκ δουλευει η καρτα!" /seriously? υπαρχει τροπος να την κανω να μην δουλευει χωρις ομως να βγω εκτος εγγυησης και να παω να μου την αλαξουν?
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Man ,απο τις τελευταιες ενεργειες που μπορεις να κανεις ειναι να την δοκιμασεις απλα σε αλλο pc,για να δεις αν θα εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα.. Ψησε κανα φιλαρακι να βαλεις μια στιγμη την καρτα σου στο pc του και μετα μιλαμε για περαιτέρω ενεργειες. υπαρχει τροπος να την κανω να μην δουλευει χωρις ομως να βγω εκτος εγγυησης και να παω να μου την αλαξουν? Εγω δυστηχως δεν γνωριζω απο αυτα.. 1
MarlboroRed Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 την εβαλα σε ενα φιλαρακι με ενα corsair 600ari που βρηκα και κει εκανε τις ειδιες πηθικες... εμπενα σε game και μιοτιανε... αλλα δεν εβαλα το MSI afterburner για να πηραξω ρευματα και ιστοριες
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια,αρα η καρτα πανω απο 90% πλεων εχει προβλημα και χρειαζεται αλλαγη.. Προτεινω πρηξιμο και σαματα στο πλαισιο αν σου αρνηθουν να σου την αλλαξουν με καποια αλλη.. Εγω ξεμεινα απο ιδεες δυστηχως.. 1
MarlboroRed Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω ρε φιλε μου για τον χρονο σου και την διαθεσει σου!!! τωρα αρχιζει και μου κανει και μαυρες γραμμες, laggαρει για λιγο ανα τακτα χρονικα διαστηματα...θα τους την παω και αν δεν μου την αλλαξουν μονοι τους θα παρω καναν διεθυντει να κανω παραπονα 1
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τα τζιμάνια fanboys της AMD του forum (ονόματα δε λέμε, αλλά όλοι ξέρουμε ποιοι είναι) βλέπω δε μπαίνουν να βοηθήσουν τον κόσμο που έχει προβλήματα με τις 7**0. Κάθεται και παλεύει ο Prospector8 που δεν είναι και fanboy. Δεν τους μένει χρόνος μάλλον, τον αναλώνουν στην προώθηση των προσωπικών τους συμφερόντων.
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Γινεσαι κακος ανευ λογου ομως Και απ' οτι φαινεται δεν εχει να κανει με πρασινο-κοκκινο θεμα, αλλα με φαγουρα στα δαχτυλα του προηγουμενου κατοχου, που αντι να τερματισει την μπαρα του core clock τερματισε αυτη του voltage. Να ρωτησω εγω κατι? Δεν μπορει να επικοινωνησει με Sapphire απ'ευθειας? 'Η με Oktabit/info-quest? (δεν θυμαμαι απο που προμηθευεται το plaisio) Εφοσον δεν δεχεται την εξυπηρετηση που αρμοζει απο το plaision να παει κατευθειαν στην πηγη οπου ειναι αναγκασμενη να κοιταξουν το θεμα του για το προιον τους..
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το άνευ λόγου άσ' το, αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα