Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα σου ηταν σταθερο με την integrated?

Ποιους drivers εχεις εγκαταστησει? Αν εχεις παλιοτερους απο 13.4, κατεβασε τους 13.9, καθαρισε σωστα τους παλιους, και περνα τους νεους.

Παιδες τι καταρα ειναι αυτη εντωμεταξυ, σε 2 φιλους που προτεινα "σωστο" uninstall (nv και amd gpu) κρεμαστηκαμε με black screen και στο restart ειχαν βγει οι drivers. Χανω την αξιοπιστια μου, γαμω.

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

13.9 εχω και δεν ειχα παλιους ποτε την καρτα τωρα πριν 2 βδομαδες την αγορασα. Το συστημα μου ηταν παντα σταθερο ακομα και με το O/C που το χω κανει και επεζα και LOL κιολας μια χαρα. Ασε που τωρα που επεξα Crysis 3 ακουγα εναν περιεργο θορυβο απο μεσα απ την καρτα 

Δημοσ.

Εχω διαβασει πολλα για τις Sapphire, ειναι μεγαλη πιθανοτητα εκτος απο hardware issue, να ερχεται απο bios/drivers. Ο χρηστης που την ειχε δεν σου ειχε αναφερει παρομοια κολληματα? Ειδα οτι εχεις λιγο χρονο εγγυησης, που σημαινει οτι την δουλεψε.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω διαβασει πολλα για τις Sapphire, ειναι μεγαλη πιθανοτητα εκτος απο hardware issue, να ερχεται απο bios/drivers. Ο χρηστης που την ειχε δεν σου ειχε αναφερει παρομοια κολληματα? Ειδα οτι εχεις λιγο χρονο εγγυησης, που σημαινει οτι την δουλεψε.

με ενημερωσε οτι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασιες λογο οτι εχει single fan τωρα δεν μου ειπε κατι αλλο 

Δημοσ.

Πω πας να με πιασεις αδιαβαστο.. Για αλλη μια φορα τα service δεν βρισκουν οτι εχει προβλημα η καρτα.. ΜΑ ΜΕ ΤΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ??? Μαλλον πρεπει να εχει προβλημα η καρτα..Παντως δεν μου εδειξες λιγο απο το gpuz ,βαλε κανα 2λεπτο crysis και βαλε στην δευτερη καρτελα του gpuz εκτος απο το temperature να ειναι MAX και το VDDC.

Ε δεν μας εχεις πει και τοση ωρα ποση θερμοκρασια πιανει max.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε prospector σου ειπα πριν εβαλα το Crysis με ανοιχτο το gpu-z για να κανω αυτο που μου πες και crashαρε!!!! οποτε δεν προλαβα να δω το αποτελεσμα δεν crashαρι το παιχνιδει crashαρει ολο το PC δεν δουλευει τπτ 

Πω πας να με πιασεις αδιαβαστο.. Για αλλη μια φορα τα service δεν βρισκουν οτι εχει προβλημα η καρτα.. ΜΑ ΜΕ ΤΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ??? Μαλλον πρεπει να εχει προβλημα η καρτα..Παντως δεν μου εδειξες λιγο απο το gpuz ,βαλε κανα 2λεπτο crysis και βαλε στην δευτερη καρτελα του gpuz εκτος απο το temperature να ειναι MAX και το VDDC.

Ε δεν μας εχεις πει και τοση ωρα ποση θερμοκρασια πιανει max.

να ξαναμπω δηλαδη να παιξω να δουμε?

Δημοσ.

Σιγα τις θερμοκρασιες, μεχρι 80 βαθμους καλοκαιρακι με single-fan εισαι οκ, αν και οι 7950 ηταν "κρυες". Δωσε αυτα που γραφει ο prosp. Και υστερα δοκιμασε αλλους drivers, ακομα και beta, ξεκινα απ τους τελευταιους και δινε προς τα πισω μεχρι τους 13.4

Δημοσ.

βρε παιδια κατι ακυρο τωρα ασπουμε ειναι λογικα ολα αυτα που μου κανει? και ολα αυτα που μου λετε να κανω?? μια κολοκαρτα γραφικων αγορασα μεταχειριζμενει δεν θελω να κανω 200 πραματα για να δουλεψει σωστα ! εχω αδικο?? δηλαδη στο πλαισιο γιατι μου ειπαν οτι ειναι ενταξει! δεν την κοιταξανε καν?

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι λογικα, το πιο λογικο θα ηταν να την γυρισεις πισω στον κατοχο της και να τελειωνει η ιστορια. Καλο θα ηταν να πας ολο το pc στο πλαισιο και να τους τα δειξεις live, και να εισαι και παρων, χωρις να ξερεις/ξερουμε τι κανουν, ολα ειναι πιθανα.

• Like 2
Δημοσ.

ουτος σι αλος η καρτα παει στα κεντρικα δεν την φτιαχνουν στο service της γληφαδας, και να το παω το PC δεν θα γινει κατι. Και νομιζω ολοι ξερουμε οτι δεν γινεται κατι τετοιο περι επιστροφης... και μου ειπε οτι ανεβαζει θερμοκρασια σε σχεσει με την Ghz που εχει 2 fans μαλιστα συζητισαμε και για αλλαγη του cooler με το artic accelero 3

Δημοσ.

Δεν ξερω πραγματικα γιατι δεν βρηκανε κανενα προβλημα.. Δεν εχεις αδικο,αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις ωστε να αντιμετοπισουμε το προβλημα με οτι ελαχιστες γνωσεις εχουμε?? Ναι μπορεις να πας στο πλαισιο με φωνες και να τους πεις ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ CRASHARE?? Να σε πω ποιο τροδοδοτικο εχεις ακριβως?? Επισης δοκιμασε να βαλεις στο msi,το ρευμα 1.250mV μαζι παντα με το power +20. Κατω δεξια μπες στις ρυθμισεις και τικαρε την επιλογη Constant Voltage,και προσπαθησε να παιξεις παλι crysis..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...