MarlboroRed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες, Έχω αγοράσει εδώ και δυο βδομάδες μια 7950 υλοποιήσει της Sapphire. Η κάρτα όταν την αγόρασα (μεταχειρισμενη) είχε θέμα με την θερμοκρασία τελείως λογικό αφού για το μέγεθος της το μόνο Fan είναι αστείο κατά τη γνώμη μου. Ανέβαζε πολύ εύκολα στους 60-70 με απίστευτο LAG, έτσι αποφάσισα να την πάω στο πλαίσιο καθώς ο προκάτοχος της την είχε αγοράσει από εκεί και έχει ακόμα 5 μήνες εγγύηση. Την αφήνω στο service και περιμένω να με ενημερώσουνε, εν τέλη στις 28/9/2013 με παίρνουν τηλέφωνο να μου πουν ότι η κάρτα είναι μια χαρά και να πάω να την παραλάβω. Την βάζω πάνω στο PC και ανοίγω το ARMA 3 ( χρησιμοποιώ το Sapphire Trixx για να βλέπω θερμοκρασίες και να πειράζω το fan). Πάω στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και το βάζω στα High με maximum το Ultra. δηλαδή έχει περιθώριο ακόμα τέλος πάντων στο 4 λεπτό κολάι το PC και ακούω τον ήχο του Crashαρισματος στα ηχεία... πατάω παρατεταμένα το Power κλίνει περιμένω κάνα 5 λεπτό το ανοίγω μπαίνει κανονικά και αυτή τη φορά ανοίγω το Google Chrome πάλι στο 2-3 λεπτό Crashαρι και δεν κουνιέται τίποτα... τον ξανά κλείνω και με το που ανοίγει πάω στο Trixx και το βάζω στο 100% μέχρι τώρα δεν μου χει κλείσει το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κάποια ανησυχητική θερμοκρασία γιατί είναι στο 40-45. ΤΙ θα μπορούσε να το προκαλεί αυτό το Crashαρισμα??? System Gigabyte GA-Z77M-D3H Intel i5 3570K @ 4.0 Ghz (H100i @40-45C) Corsair Vengeance 2x4GB @1866Mhz 600W PSU SSD Samsung PRO HDD WD Blue 1TB
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ποια καρτα ειχες πριν; εχεις bsod; δοκιμασε να σβησεις τους drivers Που εχεις περασει(κατεβασε και το driver sweeper)και αφου κανεις καταργηση τους drivers μπες safe mode Και τρεξε το sweeper,επελεξε ati-display να διωξει τα παντα και περνα τον τελευταιο catalyst. 1
MarlboroRed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν έστησα το σύστημα δεν είχα κάρτα πάνω οπότε ήμουν με την intergraded της intel αλλά τώρα που έβαλα την 7950 έκανα και Format και πέρασα ξανά τα 7 x64, πέρασα το catalyst και τους ποιο νέους drivers, λες να φταίει κάτι από κομμάτι software και όχι hardware? γιατί σου ξαναλέω έχω θέμα και με την θερμοκρασία στα παιχνίδια ίσως να μην το διευκρίνισα πάνω. και ναι είχα φάει κάνα 2 blue screen's
AiWaaa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Bγάλε μια φωτό ενω παίζεις να δούμε γενικα θερμοκρασίες. 60-70 για gpu είναι μια χαρα
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 οι 60-70 δεν ειναι μεγαλη θερμοκρασια.Ειναι νορμαλ(αν σκεφτεις οτι 55-65 εχω εγω με την 7770) furmark περναει η καρτα; (ευχομαι να μην πηρες ελλατωματικη καρτα) κατεβασε το bluescreenview να δουμε τι λενε οι bsod's (αν κ πιστευω θα κρασασε ο catalyst)
MarlboroRed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι καλά είναι για GPU γενικά για την δικιά μου δεν είναι καλά που πέφτει το FPS σαν τρελό και μου crashαρι κιόλας που θες να σου κάνω Print Scrn? σε ποιο πρόγραμμα? Κατεβάζω τώρα το furmark να κάνω κάνα benchmark να σας ανεβάσω αποτελέσματα. να το βγάλω από το 100% να το βάλω στο auto το φρουφρουρι??? άμα crashαρι τι κάνω????
bmv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γέμισε ο τόπος με μεταχειρισμένες 7950....Τις έχουν λιώσει στο οc και τις πουλάνε μετά. 3
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το περιεργο θα 'ταν να μην τις ειχαν λιωσει οι αθεοφοβοι.. Το επισης περιεργο ειναι οτι τις πουλανε για αγορα μιας r9 ενω εχουν πολλα ψωμια ακομα απο οτι διαβαζουμε.. /offtopic
MarlboroRed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι άλλο... δεν μπορώ να κάνω κάτι να την "χαλάσω¨ και να την πάω πίσω στο πλαίσιο πριν τελειώσει η εγγύηση και να μου την αλλάξουν?
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Να την χαλασεις εσκεμενα μπορεις, να στην αλλαξουν ομως ετσι χλωμο.. Εκτος και αν δεχονται rma για καψιμο απο ταση.. 1
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασες να παιξεις αλλο παιχνιδι?? To Αrma 3 φημιζεται για τα crashariσματα του... Αν δεν εχεις κανενα αλλο Installed,κατεβασε κανενα Valley ή Heaven και κατεβασε επισης το gpuz,δευτερη καρταλα βαλε το temp με ενδειξη max. Τρεξε ενα απο τα benchmarks που σου ειπα πριν και μολις τελειωσει το run, ποσταρε αμεσως την εικονα απο την δευτερη καρτελα του gpuz. Και εγω για θεμα driver το εβλεπα αλλα..
MarlboroRed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 όχι έχω και BF3,Crysis 2,3 ένα σορό έχω στον 1ΤΒ από games εδώ στο LOL και μου crashαρε.... Να την χαλασεις εσκεμενα μπορεις, να στην αλλαξουν ομως ετσι χλωμο.. Εκτος και αν δεχονται rma για καψιμο απο ταση.. λέω ρε παιδί μου άμα κολλήσει το fan και κάνει κάνα benchmark εκείνη την ώρα φαίνεται?
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 A κομπλε τοτε.. για να σου κρασαρει στο λολ υπαρχει θεμα... Βγαλε τελειως το trixx και κατεβασε το MSI afterburner. Εχει και αυτο οτι χρειαζομαστε. Βαλε την ενδειξη POWER +20 και τρεχα παιξε ενα custom στο λολ μπαμ μπαμ. Σου ειχε crasharei με το που ξεκινησε το match?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 το fan κανονικα οταν ξεπερασεις τους 70βαθμους παει πανω απο 50%. μαλλον η καρτα εχει θεμα με την ταση της,καταλαβα που το παει ο Prospector 1
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τρελο αυτο που θελει να κανει ο Prospector.. Αν καταλαβα καλα.. Να δωσει στα stock +20limit ωστε να ηρεμισει η καρτα γενικοτερα.. Ναι ειναι μια λυση και αυτο, αλλα και παλι το hardware εχει θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα