Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

εχω το  ZXDSL 931VII με 30ara vdsl απο οτε και εχω το εξής πρόβλημα.

Εχω κάνει port forwading (μαλλον με επιτυχία αφού στα γνωστα "portchecker site" μου την εμφανίζουν ανοικτή, ωστοσο δεν μπορώ να δω ενα program καταγραφής ip καμερών.
Ουτε μεσω dydns αλλα ούτε και μεσω της δυναιμικής ip που εχω.
Αν βάλω το url του dns πχ "mydyn.dynndns.tv" με πάει  στο ruter, αν αστο ίδιο url βάλω port πχ "mydyn.dynndns.tv:8081"  δεν εμφανίζει τιποτα. εννοείται οτι το προγραμμα καταγραφής δουλευει τοπικά στην παραπάνω port.

Καμια ιδέα????

Δημοσ.

Επειδη έχω πολλές κάμερες ip τις βάζω σε ενα προγραμμα καταγραφής που κάνει webserver και τις βλέπω όλες απο εκει.Εντω μεταξύ, δοκίμασα και απευθειας καμερα και εχει το ιδιο αποτελεσμα.Ανοιγει η πόρτα, αλλα δεν μπορώ να συνδεθώ να την δώ.

Δημοσ.

α.τυπικα απο το site του οτε κλεισε την αυξημενη ασφαλεια.

β.σιγουρεψου οτι εχεις βαλει στο καταγραφικο σωστο gateway και dns και κλεισε το firewall στο ρουτερ.αλλιως δοκιμασε με dmz Να δεις αν θα παιξει.

Δημοσ.

εχουν κλεισει απο το ν ΟΤΕ την αυξημένη ασφάλεια. το επιβεβαίωσα!
ειναι σωστα τα gateway και το dns, δοκίμασα και με firewall off απο το ρουτερ αλλα και απο το pc.+ εχω δοκιμάσει με το dmz "on", αλλα πέφτω συνεχως σε τόιχο!
3 μέρες κάνω δοκιμές, αλλα τίποτα!

:fear:

Δημοσ.

εχουν κλεισει απο το ν ΟΤΕ την αυξημένη ασφάλεια. το επιβεβαίωσα!

ειναι σωστα τα gateway και το dns, δοκίμασα και με firewall off απο το ρουτερ αλλα και απο το pc.+ εχω δοκιμάσει με το dmz "on", αλλα πέφτω συνεχως σε τόιχο!

3 μέρες κάνω δοκιμές, αλλα τίποτα!

:fear:

ελπιζω να δοκιμαζεις εξω απο το δικτυο σου και οχι απο μεσα.

β.δοκιμασε να αλλαξεις Port στο καταγραφικο.

γ.στο καταγραφικο ελπιζω να εχεις δωσει static ip πχ 192.168.1.200και να εχεις κανει Port forward σε αυτην.

αν κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια πρεπει να κανεις reboot το ρουτερ

Δημοσ.

Γκκρρρ!! :shock:  δοκίμαζα μεσα στο δίκτυο! κι εχω φάει ΄ωρες στις δοκιμές, εκτος του τοπικού δουλευει μια χαρα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ poulinos,

γιατι συμβαίνει αμως αυτό? υπάρχει μια λογική εξήγηση??

Δημοσ.

Γκκρρρ!! :shock:  δοκίμαζα μεσα στο δίκτυο! κι εχω φάει ΄ωρες στις δοκιμές, εκτος του τοπικού δουλευει μια χαρα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ poulinos,

γιατι συμβαίνει αμως αυτό? υπάρχει μια λογική εξήγηση??

νομιζα οτι στο ειχα γραψει και πιο πανω να δοκιμασεις απεξω αλλα τελικα δεν το ειχα γραψει.και ημουν ετοιμος να βαλω τις φωνες.

α.στο 99 τις 100 των περιπτωσεων δεν κανεις δοκιμη μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο.

ο λογος ειναι οτι το ρουτερ βλεπει οτι πας να χτυπησεις κατι με την wan ip του αλλα αυτο το κατι βρισκεται μεσα στο ιδιο σου το δικτυο οποτε γινεται ενας χαμος.

υπαρχουν μερικα ρουτερ (δεν το εχω ψαξει παραπανω) τα οποια λενε οτι υποστηριζουν nat loopback.δηλαδη οτι χτυπας δεν προσπαθει να το βρει μεσα στο δικτυο αλλα παει παντα διαμεσω ιντερνετ.οπως ειπα δεν ξερω κατι παραπανω.

απο εκει και περα υπαρχει παντα ενας ευκολος τροπος για να δοκιμασεις κατι μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο αν μιλαμε για browser staff.

o τροπος ειναι να πας στο browser σου και να βαλεις να βγαινεις στο ιντερνετ διαμεσω proxy .πχ proxy.otenet.gr port 8080.

οποτε οτι χτυπας στον browser σου στην ουσια το χτυπαει ο Proxy αφου εσυ βγαινεις απο εκει.εφοσον ο Proxy δεν ειναι σπιτι σου ειναι σαν ο proxy να προσπαθει να δει τις καμερες σου.αρα τις βλεπεις μια χαρα και μετα εσυ τραβας τα data απο τον Proxy.αν τωρα ειναι με utility πρεπει στο Utility να βαλεις proxy αν το υποστηριζει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...