Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Το pc αποτελειται απο amd a4 4000,μητρικη asus f2a55-m lk2 plus,τροφοδοτικο corsair vs450,κουτι coolermaster elite knight 350,σκληρο wd 500gb blue και μνημη kingston ddr3 4gb 1600mhz.

Το προβλημα ειναι οτι καταρχιν,το Power button δεν δινει ρευμα ωστε να ανοιξει το pc ενω με κατσαβιδι και βραχυκυκλωμα ανοιγει κανονικα.

Ανοιγει,τα ανεμιστηρια cpu/psu δουλεουν κανονικα,ο σκληρος δουλευει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη ουτε ακουω καποιο θορυβο απο το speaker.

Δεν εχω δοκιμασει ακομη κατι.Τι πιστευεται οτι φταει?

Δημοσ.

Οι συνδέσεις power sw, reset, hdd led, power led, speaker είναι οκ?

Ναι τα εχω βαλει οπως ακριβως τα λεει στο manual.Ουτε το speaker δεν κανει καποιο beep οπως.

Δημοσ.

Βασικά βγάλε απο πανω δίσκους και cdrom και κανε και ενα bios reset απο την μπαταρία στην μητρική

Tα εχω βγαλει ολα,εκανα και bios reset.To power button το δοκιμασα σε αλλη μητρικη δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Ωραία θα σου έλεγα και για τελευταίο έλεγχο να δοκίμαζες και ενα αλλο τροφοδοτικό και αν παλι δεν ... μαλλον ειναι μητρική

Δημοσ.

Ωραία θα σου έλεγα και για τελευταίο έλεγχο να δοκίμαζες και ενα αλλο τροφοδοτικό και αν παλι δεν ... μαλλον ειναι μητρική

Μα γινεται να ερθει χαλασμενη η μητρικη?Πρωτη φορα μου συμβαινει γι αυτο το λεω.

Δημοσ.

φυσικα και γινεται κ μαλλον αυτο συμβαινει πας για αντικατασταση !

το οτι δεν ακους το μπιπ δε σημαινει τιποτα ..

Δημοσ.

Ακου τι θα κανεις βασικα γιατι καμια φορά μπορει να μην ανάβει το pc και λογω καποιου βραχυκηκλώματος. Λύσε το pc και δοκίμασε να το λειτουργήσεις στο πάτωμα η σε ενα ενα ξύλο για μόνωση η τεσπα εξω απο το κουτί , μονο με ram τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών.

Αφου λες οτι η κάρτα γραφικών ειναι κομπλε δεν υπάρχει θέμα εκει σιγουρέψου οτι εχεις συνδέσει ολα τα ρεύματα σωστά και δοκιμάζεις απο εκει και πέρα , αλλο τροφοδοτικό αλλα και ram

Δημοσ.

Το δοκιμασα και αυτο στο πατωμα αλλα τιποτα..Το τροφοδοτικο το δοκιμασα σε αλλο συστημα και ειναι οκ οπως και οι ραμ.

Δημοσ.

Update: Αλλαξα μητρικη ολα οκ αλλα δεν αναβει με το power button.Με κατσαβιδι το ανοιγω κανονικα bootarei ολα οκ.Το reset switch δουλευει κανονικα,οπως και το speaker και τα λαμπακια.Το κουτι ειναι το coolermaster elite knight 350 ολοκαινουριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...