Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Σημερα, παρεδωσε το πνευμα της, η καρτουλα μου,μια ΑΤΙ4830.

Προκειται στο απωτερο μελλον να αγορασω απο αγγελιες μια αλλη.

Το ποσο που θα διαθεσω θα κυμαινεται στα 60-70 ευρω.

Τι καρτες θα ηταν καλυτερα να κοιταω αντιστοιχες ή καλυτερες?

Δεν με νοιαζει αν ειναι ATI ή NVidia.

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα ψαχνεις για GTX460 ή HD 5850. Εννοειται οτι κοιτας απο εμπιστους πωλητες. Μπορει να ακουγεται σαν φαση "no shit Sherlock" αλλα εχουμε πολλα κρουσματα απο αφελεις που απλα πιστευουν τους παντες. Προσοχη λοιπον και θα βγεις κερδισμενος. 

• Like 3
Δημοσ.

Σ`ευχαριστω για την βοηθεια και για τις συμβουλες σου.ΠροτεινειςGTX460 ή HD 5850.

Το σιγουρο ειναι οτι η συναλλαγη θα γινει χερι με χερι (ουτε καταθεσεις,ουτε αγορα απο πωλητη απο αλλη πολη).Θα πρεπει να εχει αρκετες και θετικες αξιολογησεις...και ο Θεος βοηθος...

Δημοσ.

Κοιτα η 5850 γενικα ειναι ελαφρα καλυτερη της GTX 460 αλλα για εμενα παρε οποια βρεις φθηνοτερη, καλυτερη υλοποιηση και λοιπα καθως η διαφορα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. Αν παραδειγμα βρεις μια σπεσιαλ εκδοση της GTX 460 και μια κανονικη εκδοση της 5850 (και παντα βαση τιμης) εννοειται θα κοιταξεις την 460. Εγγυηση δεν υπαρχει απο καμια πλεον ετσι και αλλιως οποτε δεν σε νοιαζει αυτο το κομματι. 

Δημοσ.

Bρίσκει 5850 sτα 60; Γύρω στα 80 κάνουν συνήθως.

Αν θυμαμαι καλα,πρεπει να πηρε το ματι μου καποιες αγγελιες με 5850 στα 75.

Το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη,δεν παιζει χρημα,οπότε αναγκαστικά, θα μαζεψω και θα εχω το νου μου στις αγγελιες.

Αυτο ειναι σε δευτερη φαση,γιατι σε πρωτη, εχω, το να βρω στην αγορα τους πυκνωτες που εσκασαν και να τους αντικαταστησω (και όσο και αν κρατήσει).Ειναι τρεις ιδιοι FZ76 1000 16V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...