Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον επειδη εχω παρει ολα τα κομματια για το καινουργιο μου pc, εχω μια απορια σχετικα με την μητρικη. Βλεπω οτι εχει ενα header το ATX4P, δειτε photo παρακατω:

3z43.jpg

i2af.jpg

Αυτο πρεπει να το συνδεσω σε Sata ή ειναι σε περιπτωση που χρησιμοποιησω και 2η καρτα γραφικων??

Δημοσ.

Λέει ξεκάθαρα οτι το συνδέεις αν εχεις απο 2 κάρτες γραφικών και πανω, αν εχεις ναι λοιπον αλλιως δεν το πηράζεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλα γιατι να το κανεις απο την στιγμή που δεν θα κερδίσεις κατι και λεει ξεκάθαρα οτι ειναι για 2 και πανω κάρτες γρααφικών

• Like 1
Δημοσ.

Το speaker του f panel στο κουτι της μητρικης υπαρχει ή στο κουτι του υπολογιστη, γιατι δεν το βρηκα πουθενα...

Κανεις??

Δημοσ.

Συνήθως τα κουτιά δεν εχουν speaker ενσωματομενο ορισμένα οχι ολα , εγω οτι κουτί εχω πάρει δεν εχει speaker επανω αλλα συνήθως ειναι μαζι με την μητρική και μπαίνει εκει που δείχνει και η φωτογραφία , σε αλλες βέβαια ειναι ενσωματομένο επανω.

08ae334954135b4247f5664e2e5616eb76d4e681

Δημοσ.

Μια ερωτηση, επειδη τωρα θα συναρμολογησω το pc και το κουτι θα εχει συνολο 4 ανεμιστηρες(1 μπροστα, 1 πισω και 2 η ψυκτρα), καλυτερα πως ειναι να τους συνδεσω σε molex ή κατευθειαν πανω στην μητρικη?? Οι ανεμιστηρες ειναι 3πινοι... 

Δημοσ.

Σε περιπτωση που τα βαλω πανω στην μητρικη θα δουλευουν στο 100% ε? Και επισης δεν θα μπορω να τους ρυθμισω μεσω bios ή με καποια εφαρμογη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...