giorgos1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα.Προχθες εκανα καθαρη εγκατασταση ssd+wd 1tb κ windows 7 ultimate 64bit.Bλεπω ομως οταν ανοιγω τον ssd εκει που ειναι οι φακελοι: Αρχεια εφαρμογων,Αρχεια εφαρμογων(χ86) κτλ.κ εναν γφακελο που λεει windows.old εκτος του κανονικου windows !Nα τον διαγραψω;Πως εγινε αυτο;
Silenzio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 είναι τα προηγούμενα windows που ειχες εγκατεστημένα εκει, αν δε θες κανα αρχειο απο εκει ναι σβηστα γιατι πιάνουν χώρο..
MaxPayne Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 εκτος και αν στο μελλον το μετανιωσεις και τα θες πισω
giorgos1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 εκτος και αν στο μελλον το μετανιωσεις και τα θες πισω Eυχαριστω φιλε μου το εκανα κ ολα οκ.
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να ξανα κανεις εγκατάστη τα windows αλλα και format αυτην την φορά για να ειναι πραγματικά καθαρή η εγκατάσταση , σου προτείνω να μην το αφήσεις ετσι οπως ειναι τώρα Edit : Με πρόλαβες το έκανες τελικα
giorgos1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να ξανα κανεις εγκατάστη τα windows αλλα και format αυτην την φορά για να ειναι πραγματικά καθαρή η εγκατάσταση , σου προτείνω να μην το αφήσεις ετσι οπως ειναι τώρα Edit : Με πρόλαβες το έκανες τελικα Οχι απλως τον εσβησα....Τι να κανω δηλαδη ακριβως;Υπαρχει κανα tutorial;Παλι απο την αρχη ολα;
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω προσωπικά θα εκανα format και παλι απο την αρχή γιατι δεν ξέρω αν και τι υπολοίματα θα εχουν μεινει απο τα προηγούμενα windows , τωρα δεν ξέρω οτι θέλεις εσυ αν ειναι άφησε το ετσι και αν δεν εχεις ποτε πρόβλημα ενταξει δεν χρειάζεται
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τις περισσότερες φορές πάντα ξεχνάμε να πάρουμε κάποια αρχεία που χρειάζονται και εγώ, τουλάχιστον, κρατάω πάντα το τελευταίο windows.old για λόγους ασφαλείας.
giorgos1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τις περισσότερες φορές πάντα ξεχνάμε να πάρουμε κάποια αρχεία που χρειάζονται και εγώ, τουλάχιστον, κρατάω πάντα το τελευταίο windows.old για λόγους ασφαλείας. Mπα ενταξει τα ξαναπερασα απο την αρχη.
Silenzio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 δεν χρειαζοταν να τα ξαναπερασεις, αρκουσε ενα delete στον φακελο, σαν ενα backup σκεψου οτι ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα