SOTHRHS9 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια και χαρά. Το δεύτερο η/υ που έχω, ένας μικρός δεινόσαυρος, μου τα φτύσε. Ενώ λειτουργούσε και ενώ τον είχα 5 μήνες σβηστό, μόλις τον άνοιξα...πάπαλα. Δηλαδή ξεκινάει το σύστημα, η ψύκτρα μητρικής δουλεύει, αλλά δεν κάνει το μπιπ και δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη. Επίσης δεν ανοίγει το κουτί cd. Το πρόβλημα που (εκτιμούσα εγώ πως) είχε, ήταν ο σκληρός που έκανε αυτό το γκρ γκρ κάθε τόσο και το είχα στο νου κάποια στιγμή να τον αλλάξω. Επειδή αυτό νομίζω ότι φταίει και για αυτό τώρα, σκέφτηκα φυσικά να αλλάξω σκληρό και θέλω να το επιβεβαιώσω δοκιμάζοντας κάποιον άλλο πρώτα, και μιας και δεν έχω σκληρό σε ide, κοιτώντας στους μεταχειρισμένους, βρήκα να πάρω ένα καλώδιο ( http://www.cosmodata.gr/product/71716/ ) που μετατρέπει το ide σε sata, που θα το χρησιμοποιήσω για να το συνδέσω με τον σκληρό της υπογραφής. Ερώτηση : καλά ως εδώ; υπάρχει κάτι άλλο να κάνω πριν προχωρήσω στο παραπάνω; (για να πληρώσω έλεγχο και (πιθανή) αλλαγή σκληρού σε κατάστημα, το λιγότερο είναι 30 ευρώ και ο η/υ είναι τόσο παλιός, που θα προτιμούσα να τον στείλω για ανακύκλωση) ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η/Υ ΣΚΛΗΡΟΣ http://i.ebayimg.com/t/Maxtor-40GB-4D040H2-Code-DAH017K0-N-M-D-B-IDE-3-5-Hard-Drive-/00/s/MTYwMFgxMTEx/$(KGrHqF,!p0FBgy1rzqvBQjs3mLL)!~~60_57.JPG MΗΤΡΙΚΗ http://www.motherboard.cz/mb/msi/865gneo2-pls.htm RAM 4x256 3200
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ήταν από τον δίσκο θα άνοιγε κανονικά ο Η/Υ και απλά κάποια στιγμή θα σου έβγαζε μήνυμα ότι δεν βρίσκει σκληρό ότι έχουν πρόβλημα τα αρχεία εκκίνησης ή τέλος πάντων κάτι. Αυτό που περιγράφεις είναι ή από τροφοδοτικό ή από μητρική. Δες και μήπως έχει φύγει κάποιο καλώδιο από την θέση του.
SOTHRHS9 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 τα καλώδια από ότι είδα είναι όλα στις θέσεις τους. στο τροφοδοτικό γυρίζει το ανεμιστηράκι του. για να ελέγξω την μητρική, φαντάζομαι, θα πρέπει να δανειστώ κάποια άλλη, σωστά;
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πρώτα θα κοιτάξεις να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό αν έχεις την δυνατότητα ώστε να το αποκλήσεις εντελώς και να αρχίσεις να ψάχνεις άλλα πράγματα. Δε παίζει ρόλο που γυρίζει ο ανεμιστήρας. Επίσης άρχισε να ξηλώνεις πράγματα που έχεις συνδεδεμένα (συσκευές USB, cd rom, άσε μία μνήμη και γενικώς άσε τα απολύτως απαραίτητα). Αν κι έτσι δε σου ποστάρει τότε δοκίμασε να βγάλεις όλες τις μνήμες και την κάρτα γραφικών και δες αν θα σου κάνει κάποιο μπιπ τότε. (πρέπει κανονικά να κάνει κάτι επειδή θα λείπουν οι μνήμες ή η κάρτα) αν είναι νεκρή και τότε, δε νομίζω πως μένει κάτι άλλο.
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στο τροφοδοτικό γυρίζει το ανεμιστηράκι του. Αυτό σημαίνει απλά ότι δουλεύει το ανεμιστηράκι του ... δυστυχώς δεν μας λέει αν δουλεύει σωστά ή όχι. Σωστά λέει ο νίκος,δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αν μπορείς και μετά μητρική.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.grΙδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:[*]Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλουςστα θέματαΠαρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικότίτλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις