lm555 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-700 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.404021&sid=1 http://www.skroutz.gr/s/2357460/Epson-Expression-Premium-XP-700.html στο σκρουτζ ξεκινάει από 156 ευρω, Αξίζει σαν πολυμηχάνημα? Με ενδιαφέρει το cd print... Τα μελάνια που δίνει η μαμά είναι κανονικά ή στάρτερ ? xl δεν ειναι σίγουρα. Έχει καθαρές εκτυπώσεις στα κείμενα όπως λέει ? Εκτύπωση ασπρόμαυρου κειμένου σαν τον canon i865 δεν έχω ξαναδει.....
silmarien Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 To θεμα το κλειδωσε καποιος απο κεκτημενη ταχυτητα πιστευω. ΕΙΝΑΙ προσφορα σε αυτη την τιμη. Ρωτησε ο TS αν αξιζει και μπερδεψε κοσμο. Πριν ανοιξετε θεμα να παρακαλεσω αλλη μια φορα, να διαβασετε μια φορα το σχετικο τοπικ. Ξεκλειδωνει λοιπον το παρον.
eliask Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλή τιμή για το συγκεκριμένο. Κοίταζα το xp600 που παίζει στα 110 οπότε είναι μια χαρά.
barman_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 μια χαρα.εψαχνα για ενα φιλαρακι που του αρεσε ο 515 μου..πιστευω ειναι πολυ κοντα αυτος
greatony Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για το πολυμηχάνημα της προσφοράς μιας και η τιμή είναι αρκετά δελεαστική. Υπάρχει κάποιος που να το αγόρασε ή να το είχε ήδη να μας πει καμιά εντύπωση; Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο καλύτερο vfm σε αυτά τα λεφτά ή μέχρι 150€; Πρέπει να είναι οπωσδήποτε δικτυακό(δεν με πειράζει να έχει μόνο ethernet) και να έχει αυτόματο duplex.
eliask Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το αγόρασα χτες αλλά δεν έχω προλάβει να το εγκαταστήσω.
lm555 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 για τα λεφτά του καλώς είναι ,μικρός σε μεγεθος σταν + το wifi σε απλες εκτυπώσεις καλώς είναι, σε φώτο ακόμη δεν δοκίμασα.
greatony Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το παρήγγειλα τελικά χθες αλλά επειδή βγήκε και το CANON PIXMA MG6350 σε προσφορά, το σκεφτομαι ακόμα αν θα παραλάβω το Epson. Αν κάποιος γνωρίζει τπτ σχετικά με το κόστος εκτύπωσης στο XP700 ας πει την εμπειρία του μιας και τα Canon σε γενικές γραμμές σου ρουφάνε το...μελάνι. Είναι ίσως ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά του Canon.
barman_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 αν κρινω απο τον 515 που εχω μια χαρα τα πανε.στα συν οτι εχει πολυ φθηνα ιντερνετικα μελανακια
mourtias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 παιδιά το πήρα κι εγώ. Το πρώτο το γύρισα πίσω γιατί δεν τύπωνε καθόλου το μαύρο. Μου έκαναν άμεση αντικατάσταση και το δεύτερο τυπώνει φώτο με κάθετες γραμμές απουσίας χρώματος. Σήμερα το πρωί το γύρισα κι αυτό πίσω κάνοντας τους γνωστό ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα παραλάβω ξανά αυτό το άθλιο πράγμα και θέλω πιστωτικό για αγορά άλλου εκτυπωτή. Δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά ή είναι ελαττωματικά ή εγώ πρέπει να παίξω κανένα λόττο. Αυτά προς ενημέρωση σας. 1
eliask Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Mάλλον για Λοττο σε βλέπω. Το δικό μου μια χαρά τυπώνει και κειμένα και φωτογραφίες . Δεν είχα τυπώσει φωτογραφίες και μόλις διάβασα το μήνυμα σου με έπιασε μια ανυσηχία ...¨-) αλλά τελικά μέχρις στιγμής όλα οκ. Εσένα στο παρουσίασε κατευθείαν το πρόβλημα ?
greatony Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τον παρέλαβα και γω σήμερα και έκανα το setup κατευθείαν πάνω από τον εκτυπωτή για ethernet σύνδεση.(απλό και γρήγορο) Όλα καλά γενικά και τύπωσε σε ικανοποιητικό χρόνο έγχρωμη σελίδα. Το πρόβλημα ήταν όταν πήγα να κάνω ασπρόμαυρο φωτοαντίγραφο. Στην αρχή μου έβγαλε κάτι διακεκομμένες γραμμές και στις επόμενες προσπάθειες απλά δεν εμφάνιζε τίποτα. Έστειλα και απλή ασπρόμαυρη εκτύπωση από τον υπολογιστή αλλά είχε τα ίδια αποτελέσματα. Δοκίμασα καθαρισμούς κεφαλών, κούνημα του μαύρου μελανιού όπως αναφέρεται και στις οδηγίες αλλά τζίφος. Μετά με λίγο googling κατέληξα εδώ όπου υπάρχουν αρκετοί ομοιοπαθείς. Οπότε αύριο παίρνει το δρόμο της επιστροφής στο e-shop και βλέπουμε.
greatony Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μηπως εχει ξεραθεί η μαύρη κασσετα απλα? Όχι δεν είναι θέμα του μελανιού γιατί όταν το είχα βγάλει ήταν υγρές και οι 2 επαφές που έχει. Μάλιστα το ακούμπησα και με μια χαρτοπετσέτα η οποία πότισε με το μαύρο χρώμα. Το έχω επιστρέψει πάντως ήδη και περιμένω νέα από το e-shop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα