Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα το S4 το αγοαραζανε τα μαγαζια 650 μεχρι πριν το καλοκαιρι , το ελληνικο εννοω ..Τωρα εσεις αν ειχατε μια αντιπροσωπεια και εφερνα εγω το προιον σας 300 ευρω σχεδον ποιο φτηνα θα σας αρεσε? και μετα ζηταγα και εγγυηση? Και το κοστος της αντιπροσωπιας εδω ποιος θα το πληρωσει? Κατα τα αλλα αν καποιος θελει το htc h apple ειναι λογικο να δωσει 700+ ενω τα σαμσουνγκ που μας αρεσουν να τα βρισκουμε 500 ..δε το βρισκω λογικο ..το σ4 ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει ποτε στα χερια μου και τα 748 που εχει λιγα ειναι τη στιγμη που διπυρηνα αιφων εχουνε ιδια τιμη .. Υποψην ειχα αιφων (4 μεχρι το 4σ και εχω λειτουργησει πολυ το 5) και το htc.. to htc καλο ..καλο αλλα οχι s4 δεν ειναι και οποιος λεει οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ ips panel και amoled τι να πω δε ταχει δει διπλα διπλα απλα

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ο Έλληνας αντιπρόσωπος έχει πρόβλημα με τα παραεισαγωγής, να κάνει παράπονα στη Samsung που τα δίνει σε αυτόν ακριβά και σε άλλους φτηνά.

Δημοσ.

βασικα το S4 το αγοαραζανε τα μαγαζια 650 μεχρι πριν το καλοκαιρι , το ελληνικο εννοω ..Τωρα εσεις αν ειχατε μια αντιπροσωπεια και εφερνα εγω το προιον σας 300 ευρω σχεδον ποιο φτηνα θα σας αρεσε? και μετα ζηταγα και εγγυηση? Και το κοστος της αντιπροσωπιας εδω ποιος θα το πληρωσει? Κατα τα αλλα αν καποιος θελει το htc h apple ειναι λογικο να δωσει 700+ ενω τα σαμσουνγκ που μας αρεσουν να τα βρισκουμε 500 ..δε το βρισκω λογικο ..το σ4 ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει ποτε στα χερια μου και τα 748 που εχει λιγα ειναι τη στιγμη που διπυρηνα αιφων εχουνε ιδια τιμη .. Υποψην ειχα αιφων (4 μεχρι το 4σ και εχω λειτουργησει πολυ το 5) και το htc.. to htc καλο ..καλο αλλα οχι s4 δεν ειναι και οποιος λεει οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ ips panel και amoled τι να πω δε ταχει δει διπλα διπλα απλα

Ενα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου για την δύστυχη την αντιπροσωπεία μας..

Μήπως να θρηνήσουμε και για τους παρόχους κινητής που δεν έχουν κανένα νόημα οι ψευτοεπιδοτήσεις τους και απλά κοροϊδεύουν το κόσμο για να τον δεσμεύσουν σε ληστρικά συμβόλαια;

Εννοείται παραεισαγωγή και όποιος δεν αντέχει να κλείσει

Όλο αυτό το πάρτυ που έχει στηθεί εδώ και χρόνια στην αγορά των κινητών (και όχι μόνο, αλλά ας μείνουμε στο θέμα μας ) ήρθε η ώρα να τελειώσει και οι μόνοι που μπορούν να το τελειώσουν είναι οι καταναλωτές με τη συμπεριφορά τους.

Ούτε τα ευχολόγια, ούτε τα παράπονα στα φόρα πρόκειται να τους κάνουν να μη μας αρμέγουν

ΥΓ επίσης για το μοντέλο που εθιξες η ευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει και όποιος δε θέλει να τη τηρεί να επιλέξει να συνεργαστεί με άλλη εταιρεία

• Like 3
Δημοσ.

Αναζητήστε λίγο σε ενα ιστότοπο αναζήτησης για

"How to Unlock Simlock on a Samsung" η "how to crack sim lock on a samsung"

Ψάρια........

Δημοσ.

λογικα τα σκρουτζομαγαζα ή απο κει που θα τα αγοραζουν θα τους τα εχουν ξεκλειδωσει ηδη, ή θα εχουν αυτοι μερικες ΣΙΜ απο τις χωρες που αγοραζουν και θα κανουν ενα ξεκλειδωμα πριν μας τα πουλησουν.. δεν βλεπω κατι δυσκολο

Δημοσ.

Αμάν ρε παιδιά, πολύ άγχος για το τίποτα. Δεν βρισκόμαστε πια στην εποχή που το android ήταν νέο και η samsung ήταν από τις λίγες ποιοτικές εταιρίες. Δεν την έχουμε καμία ανάγκη, υπάρχουν τόσες πολλές ποιοτικές, σωστά υποστηριζόμενες, ισχυρές και φθηνότερες λύσεις από έναν σωρό άλλους κατασκευαστές. Και άντε, για τα note να το καταλάβω ελαφρώς, αλλά πραγματικά, ποιός ο λόγος να αγοράσει κάποιος S4; Για την υποστήριξη; Aν χαλάσει το τηλέφωνο, η ταλαιπωρία είναι παρόμοια είτε είναι Samsung, είτε Tiananmen.

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινετε, ηδη γινεται αυτη η ιστορια με το αρχικο ξεκλειδωμα, μιας και πολλοι απο εμας εχουμε παρει συσκευη που ητανε ηδη ενεργοποιημενη, και δεν καταλαβαιναμε τον λογο που ειχε ανοιχτη! Η πλακα ειναι η απαντηση των διαφορων μαγαζιων, οτι ητανε για να μπει η ελληνικη γλωσσα, που φυσικα ειναι προεγκατεστημενη σε ολα τα ευρωπαϊκα μοντελα. Αλλα αν μας λεγανε ολη αυτη την ιστορια, θα φρικαραμε και δεν θα το περναμε το κινητο. 

Για ολα τελικα υπαρχει μια εξηγηση...

Δημοσ.

Σορρυ παιδες αλλα καποιοι και δεν ξέρετε να διαβαζετε και εχετε μαυρα μεσάνυχτα σε οτι έχει να κανει με Skroutzομαγαζα κτλ. Πρωτα απο ολα οι συσκευές θα μπορουν να ενεργοποιηθουν σε οποιαδηποτε χωρα του εκάστοτε region και οχι μονο σε μια. Δευτερον ακομα και σήμερα για να ισχυει η εγγυηση πρεπει οι συσκευές που πουλανε τα καταστηματα να ανηκουν στο αντιστοιχο region πχ Ευρωπη αρα στην ουσια δεν αλλαζει κατι. Απλα πλεον υπάρχει το αντιστοιχο αυτοκολλητο στο κουτι ωστε ο καθένας να ξερει τι αγοράζει και υπαρχει η απειλη του κλειδωματος ωστε καποιοι παραεισαγωγεις να μην πουλανε οτι να ναι. Ανοιχτα κουτια, ενεργοποιησεις με αλλες καρτες κτλ ειναι αστεια πραγματα.

Δημοσ.

εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ενω ημουν ετοιμος να παρω δωρο στην αδερφη μου ενα S4 απο γνωστο σκρουτζομαγαζο, δε θα της λειτουργει μιας και ζει στα ΗΑΕ (abu dhabi) και με την εκει σιμ δε θα παιζει!

αυτο καταλαβαινω οτι ισχυει..και δυστυχως ειναι κριμα, γιατι και εκει τα κινητα δεν ειναι τοσο φθηνα οσο εδω,σαν σκετες συσκευες.

Δημοσ.

μα δεν μιλησα για εγγυηση!!

ειπα οτι θελω να της το παρω απο εδω και να λειτουργει εκει..

αν παθει κατι μου το στελνει εδω στην τελικη

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι και αυτο θεωρητικα δεν επιτρέπεται γιατι η καθε συσκευή προοριζεται για συγκεκριμενα region, σωστα; Αρα ουσιαστικα ακομα και οταν συμβαινει γινεται ενάντια στις συμφωνιες της καθε εταιριας με τα καταστηματα και τους αγοραστες. Οι λογοι ειναι πολλοι και κυριως έχουν να κάνουν με την τιμολογιακη πολιτικη ανα region, δασμους κτλ. Αρα οπως πχ δεν μπορεις να πας Κινα και να φορτωσεις κινητα και να τα φερεις δωρο στην Ελλαδα έτσι θεωρητικα δεν μπορεις να πας ενα κινητο προορισμενο για την Ευρωπη στην Μεση Ανατολη. Λιγο μαλακια (συμφωνω) αλλα δεν το κανουν για να την σπασουν σε εσενα και την αδερφη σου αλλα για να προστατευτουν και να προστατευσουν τους αδαεις που αγοράζουν απο οπου να ναι και μετα γκρινιαζουν για εγγυησεις κτλ.

Δημοσ.

φιλε μου οταν μιλαμε για κινητες συσκευες, αυτα ειναι καραγκιοζιλικια..

οπως και τα λαπτοπ που εχουν global εγγυησεις ετσι και τα κινητα..

δηλαδη ανθρωποι που οι δουλειες τους ειναι για καποια διαστηματα σε αλλες χωρες και χρειαζεται να αλλαζουν σιμ τι θα κανουν?θα αγοραζουν και ενα smartphone σε καθε μετακομιση? 

τελος παντων, 

εγω απο ολη την ειδηση αυτο βλεπω οτι ειναι το προβλημα, αν θες να το πας σε περιοχη εκτος των προβλεπομενων, δεν θα παιξει με ντοπια σιμ.

τωρα οι αδαεις, ας ψαξουν καλυτερα αφου skroytzaroun...

• Like 1
Δημοσ.

εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ενω ημουν ετοιμος να παρω δωρο στην αδερφη μου ενα S4 απο γνωστο σκρουτζομαγαζο, δε θα της λειτουργει μιας και ζει στα ΗΑΕ (abu dhabi) και με την εκει σιμ δε θα παιζει!

αυτο καταλαβαινω οτι ισχυει..και δυστυχως ειναι κριμα, γιατι και εκει τα κινητα δεν ειναι τοσο φθηνα οσο εδω,σαν σκετες συσκευες.

Αν το πάρεις,του βάλεις τη sim σου,του κάνεις εγκατάσταση και το δώσεις στην αδερφή σου θα παίζει με την sim της στα Αραβικά Εμιράτα.

Είναι Ευρωπαικό κινητό,αν το ενεργοποιήσεις με τη sim σου (Ελληνική-Ευρωπαική)μετά λειτουργεί παντου στον κόσμο. Ούτε στα Κορεάτικα να τα έγραφε η Samsung για να μπερδεύεστε τόσο. Βέβαια δεν θα πιάνει 4g και δεν θα έχει εγγύηση, αλλά αν δεν την πειράζει big deal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...