overpower Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο τους που έγραψαν FYROM και οχι Μακεδονία. Non-EU/EEA: Albania, Andorra, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, San Marino, Serbia, Vatican City
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ολοι αλλοι που ειδαν οτι γραφει fyrom?
Black Demis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια μην μασατε, απο την στιγμη που υπαρχουν οι devs και το Root ολα ειναι καλα! Λαμπαδα στο XDA! για οσους εχουν αμεσο προβλημα ας δουνε στο play store το getril δεν πάει ετσι φιλε μου μια το knox (πάει δλδ easy root χωρίς να χάσεις εγγύηση) τώρα το simlock και ναι καλά λες big deal εξαλου περισσότεροι διάλεγαν συσκευές τους επειδή ήταν πλήρες ξεκλείδωτα χωρίς πολλά πολλα εξαλου υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.......... όπως η htc ήταν στην κορυφή και έκανε βλακείες και έσβησε σε μια νύχτα ετσι θα είναι και εδώ αν κάνει βλακείες
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι αν θα μπορεις να του αλλαζεις και τις SIM. Δηλαδη αν η αγορα γινει απο Αγγλια και η πρωτη ενεργοποιηση Αγγλια, οταν ερχομαι Ελλαδα για διακοπες η για δουλειες θα μπορω να βαζω Ελληνικη sim και μετα που θα γυριζω πισω αγγλια να βαζω παλι την αγγλικη?
Petert Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι αν θα μπορεις να του αλλαζεις και τις SIM. Δηλαδη αν η αγορα γινει απο Αγγλια και η πρωτη ενεργοποιηση Αγγλια, οταν ερχομαι Ελλαδα για διακοπες η για δουλειες θα μπορω να βαζω Ελληνικη sim και μετα που θα γυριζω πισω αγγλια να βαζω παλι την αγγλικη? Αφου θα εισαι σε χωρες εντος ευρωπαικης ενωσης δεν θα εχεις προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ολοι αλλοι που ειδαν οτι γραφει fyrom? στα sites του εξωτερικού το γράφουν Macedonia, η Samsung επισήμως στη συσκευασία νομίζω ότι γράφει FYROM... Αφου θα εισαι σε χωρες εντος ευρωπαικης ενωσης δεν θα εχεις προβλημα bold και με τεράστιο font plz... 1
nosfer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Η πηγη γραφει Macedonia, ο leo360 γραφει ΠΓΔΜ δες την φωτο απο το κουτι που μοστραρουν .
gpgalanis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες μην συγχυζεστε. Αν η Samsung αρχισει τις βλακειες μια χαρα θα φυγουμε οι μη κολλημενοι και ηδη βλεπω την HTC και την LG να με γλυκοκοιτανε. Και μιλαω ως κατοχος τα τελευταια χρονια τουλαχιστον 4 Samsung κινητών. H ειδηση παντως δεν αναφερεται σε κλειδωμα ανα χωρα αλλα ανα ομαδα χωρων οποτε μικρο το κακο. 1
kirileman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες μην συγχυζεστε. Αν η Samsung αρχισει τις βλακειες μια χαρα θα φυγουμε οι μη κολλημενοι και ηδη βλεπω την HTC και την LG να με γλυκοκοιτανε. Και μιλαω ως κατοχος τα τελευταια χρονια τουλαχιστον 4 Samsung κινητών. H ειδηση παντως δεν αναφερεται σε κλειδωμα ανα χωρα αλλα ανα ομαδα χωρων οποτε μικρο το κακο. Ε ναι. Για ποιό λόγο να συγχυστούμε; Επειδή το 1ο ποστ γράφει "είναι κλειδωμένα και πρέπει να ενεργοποιηθούν από την αντίστοιχη SIM της χώρας κυκλοφορίας τους";...
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου θα εισαι σε χωρες εντος ευρωπαικης ενωσης δεν θα εχεις προβλημα Ε ΟΚ τότε άρα σιγά τα αυγά λοιπόν, έτσι κι αλλιώς δε θα με ένοιαζε να αγοράσω ποτέ κινητό από Ασία ή από Αμερική λόγω διαφορετικών μπαντών και μή κάλυψης εγγύησης. Άρα δε βλέπω για ποιό λόγο θα έπρεπε να μας επηρεάζει μια τέτοια κίνηση και να το κάνουμε και θέμα.
gpgalanis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι. Για ποιό λόγο να συγχυστούμε; Επειδή το 1ο ποστ γράφει "είναι κλειδωμένα και πρέπει να ενεργοποιηθούν από την αντίστοιχη SIM της χώρας κυκλοφορίας τους";... Ασε τι λεει το ποστ. Τι θα ισχυσει τελικα εχει σημασια. Και το ξαναλεω στελνοντας απο το Note 2 μου: Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
gpgalanis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ασε τι λεει το ποστ. Τι θα ισχυσει τελικα εχει σημασια. Και πιο συγκεκριμένα η πηγη λεει "Samsung has clarified that provided you activate your handset with a SIM-card from a country covered by the relevant sticker on the packaging, the region lock will then be lifted". Οποις ξερει αγγλικα νομιζω καταλαβαινει. Και το ξαναλεω στελνοντας απο το Note 2 μου: Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 bold και με τεράστιο font plz... lol. Πονεσε το κεφαλι μου.. xaxaxax Παντως πρεπει να εχει πεσει πολυ πρεσσα απο τους παροχους και μαλλον τις λαδιες τις κανουν οι Αμερικανοι παροχοι λογω της μεγαλης μαυρης αγορας (αλλα και ευρωπαιοι που φερνουν απο Ασια μερια). Δεν τους φτανουν τα ξεχωριστα μοντελα, θελουν και region lock απο τον κατασκευαστη. Γιατι αλλιως δεν βλεπω προσωπικα τον λογο που θα ηθελε η Samsung να το κανει αυτο. Η Samsung συσκευες θελει να πουλαει παγκοσμιως, νουμερα θελει ποσως την ενδιαφερει αν εσυ θα παρεις το ασιατικο,το ευρωπαικο ή το αμερικανικο. Knox void warranty απο την αλλη ειναι ενα θεμα... Που πιστευω με τον καιρο θα λυθει, θα βρεθει πιθανοτατα τρυπα οπως με το triangle away. Εγω παντως ειμαι επικινδυνη φυση. Ηδη το rootara κιολας ποια εγγυηση; lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα