Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων στο pc μου αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τονν τυπο μνημης της καθεμιας.Εχω μητρικη GIGABYTE H55M-S2 και θα ηθελα να μου πειτε τι τυπο μνημης στην GPU πρεπει να επιλεξω (DDR3 ή GDDR5).

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

(δεν ειναι και πολυ καινουργιο)Μ/Β GIGABYTE H55M-S2

CPU intel i3 2,93GHZ /RAM 2xKINGSTON 2gb 1066mhz / GPU ati redeon 5400 hd /HDD WD 500 gb ( το τροφοδοτικο δεν ξερω δωστε καμια ιδεα που μπορω να το δω)

Οσον αφορα τα χρηματα μεχρι 150Ε τα δινω

Δημοσ.

Οσο αφορα το τροφοδοτικο,ανοιξε το πλαινο παραθυρο του κουτιου σου και δες τι γραφει πανω η ετικετα που εχει πανω το τροφ/κο.

Επειτα χρειαζεσαι αλλα 2gb για να αναπνευσει λιγο το pc,και για να μην εχεις θεμα οταν θα παιζεις λιγο πιο απαιτητικα παιχνιδια.

Σε τι αναλυση παιζεις??

Δημοσ.

Λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο αν ειχες θα ησουν πιο ανετος.. Να μαντεψω οτι δεν εχεις σκοπο να αλλαξεις οθονη στον κοντινο μελλον σωστα? Για την αναλυση σου με αυτην http://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html θα εισαι τελεια.. απο οτι βρηκα ο cpu σου ειναι ο Ι3 530 ο οποιος εχει καταναλωση 73W+90W η καρτα γραφικων= 163 και σκληροι,dvd,αντε 200W. Αν ειναι noname τελειως ισως εχει θεμα αλλιως θα την σηκωνεις μια χαρα..  Με τα ρεστα πανε παρε αυτες http://www.skroutz.gr/s/285274/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-1333MHz.html και πουλα στις αγγελιες αυτες που εχεις τωρα.

Δημοσ.

η μητρικη εχει δυο θεσεις RAM και συντομα θα παρω 2X4gb.Mε τις αναλυσεις ειμαι τελειως ασχετως δεν εχω ασχοληθει ποτε, αυτο που ξερω ειναι οτι η αναλυση αλλαζει (η οθονη εχει 4 διαφορετικες αναλυσεις να διαλεξεις).Οπως και να χει σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Δημοσ.

για το συγκεκριμενο chipset της invidia ακουω πως υστερει σε συγκριση με το 7790 (δεν τα εχω δοκιμασει απλες γνωμες ειναι).Απο παιχνιδια θα ηθελα αν μπορει να σηκωνει μεχρι και το crysis 3 ας πουμε

Δημοσ.

Αν δεν αλλαξει μνημες και βαλει 4Gb ουτε αυτο θα παιζει.. επισης δεν εχει πολυ νοημα να παει σε καλυτερη καρτα γιατι θα τον τραβαει πισω η αναλυση.. Η 7790 θα ειναι υπεραρκετη,αν πηγαινε για παραπανω το συζηταγαμε..

Δημοσ.

για το συγκεκριμενο chipset της invidia ακουω πως υστερει σε συγκριση με το 7790 (δεν τα εχω δοκιμασει απλες γνωμες ειναι).Απο παιχνιδια θα ηθελα αν μπορει να σηκωνει μεχρι και το crysis 3 ας πουμε

Η καρτα στο link ειναι η 650 ti boost που ειναι αρκετα καλυτερη απο την 7790.

Πες ποια παιχνιδια θελεις να παιζει γιατι μπορει να μην κανει ουτε αυτη

Δημοσ.

ΝΒΑ 2Κ 2014 /F1 2013/ BATTLEFIELD 3/GTA 5 ενδεικτικα ( prospector8 εχω ηδη 4gb ram εννοεις να παω στα 8gb?)

Σε αυτη την αναλυση εισαι οκ, αλλα αν αλλαξεις αναλυση και πας στα 1080p (αλλαξεις οθονη), και θες να τα παιζεις ολα ultra settings πρεπει να αγορασεις καρτα γραφικων 200+ ευρω.

Απο σενα εξαρταται, και απο τις απαιτησεις που εχεις, οσο ποιο λιγα λεφτα δωσεις τοσο ποιο συντομα θα θελεις αλλαγη καρτας γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...