Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

ενδιαφέρομαι για αγορά H/Y για ένα φίλο μου:

• Τιμή: δε γνωρίζω που κυμαίνονται αυτή τη στιγμή οι τιμές επειδή απέχω καιρό από τα πράγματα οπότε όσο οικονομικότερα γίνεται (κάτι value for money).
  • Χρήση: πλόηγηση στο δίκτυο, εφαρμογές γραφείου (office), καμιά ταινία
  • Οθόνη; ναι
  • Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία: ναι
  • Αγορά: από ένα κατάστημα για να το συναρμολογήσουν
  • Λειτουργικό σύστημα: windows (αν καταφέρω να την πείσω θα της έβαζα Linux)

Σημείωση: να μη ζεσταίνεται υπερβολικά και να μην κάνει πολλή φασαρία το μηχάνημα.

Αν έχω πει καμιά χαζομάρα ή παρέλλειψα κάτι συγχωρέστε με. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Ωραία η σύνθεσή σου !

Να προσθέσω μια ψύκτρα CPU με 20+€ για πολύ χαμηλό θόρυβο

COOLERMASTER HYPER T4

cooler_master_hyper_t4.jpg

και για κουτί το 

SHARKOON MS 140 (2X USB III + 140MM ανεμιστήρα + Micro ATX για να μην πιάνει πολύ χώρο ! )

http://www.ebw.gr/el/product/189412/Sharkoon-MS140-%284044951012084%29

Sharkoon_MS140.jpg

+ 1X120mm ανεμιστήρα για πίσω με 4€

Για τροφοδοτικό φτάνει και περισσεύει ένα CORSAIR VS 350 (35€) για να μειώσει το κόστος !

Και θα έβαζα 8GB DDR3 1866Mhz μνήμες σε DUAL CHANNEL !

http://www.skroutz.gr/s/2534208/Crucial-Intel-Extreme-Masters-Memory-Limited-Edition-1866MHz-8GB-2x4096.html

http://www.skroutz.gr/s/2749511/Crucial-8GB-Kit-4GBx2-Ballistix-240-pin-DIMM-DDR3-PC3-14900.html

Επίσης μπορεί να μειώσει το κόστος πηγαίνοντας στον AMD A8- 5600K !  για να βάλει 8GB RAM που είναι σημαντικότερο νομίζω για μακριβιώτητα !

http://www.skroutz.gr/s/2395215/AMD-A8-5600K-Box.html?keyphrase=A6+5600K

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δε μου έβαλες περιφερειακά στη σύνθεσή σου. Επίσης θεωρώ ότι και με ένα φθηνότερο cpu (π.χ. διπύρηνο apu) θα κάνει τη δουλειά που θέλει. Επιπλέον θεωρώ ότι ο ssd ανεβάζει τζάμπα το κόστος. Απλά σημειώνω τα παραπάνω για να σας δείξω ότι το μηχάνημα θα κάνει απλή δουλειά γραφείου, άντε και καμιά hd ταινία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δε μου έβαλες περιφερειακά στη σύνθεσή σου. Επίσης θεωρώ ότι και με ένα φθηνότερο cpu (π.χ. διπύρηνο apu) θα κάνει τη δουλειά που θέλει. Επιπλέον θεωρώ ότι ο ssd ανεβάζει τζάμπα το κόστος. Απλά σημειώνω τα παραπάνω για να σας δείξω ότι το μηχάνημα θα κάνει απλή δουλειά γραφείου, άντε και καμιά hd ταινία.

SSD θα βαλεις ! Και απλη δουλεια να κανει γιατι εκει δειχνει τα δοντια του = απορκισιμοτητα !

Σε επεξεργαστη μπορεις να πεσεις στον A8-5600K , πιο κατω μην πας ! 83€ το δινουν και ειναι X4 !

Μητρικη την ASROCK FM2A75 PRO4 M που εχει τα παντα στα 61€ !

Σκληρο μπορεις να βαλεις και 500GB TOSHIBA  με 46€  απο e-shop.

Κουτι σου εδειξα ενα πολυ καλο με 34€ και USB III . Καλυτερο δεν θες ! Ειναι πολυ καλο.

Τροφοδοτικο θες επωνυμο . Το CORSAIR VS350 κανει την δουλεια και ειναι φτηνο και σε καλυπτει .

Μνημη εγω προσωπικα θα εβαζα 8GB για να κρατησει το pc στον χρονο . Ειναι το σημαντικοτερο πραγμα η μνημη στα pc γενικων απλων εργασιων !

AFTERMARKET ψύκτρα επεξεργαστή μπορείς να βάλεις και αργότερα.

Απο περιφερειακα τι θες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγω πραγματικά δεν θα έβαζα τόσο ακριβά πράγματα σε έναν υπολογιστή για office/browse/ταινίες..πράγματα που ακόμα και ένας μονοπύρηνος pentium 4 με ht τα κάνει με ευκολία.

Στις δυο φώτο, είναι δυο παραλλαγές η μια με intel (415ε) και η άλλη με amd (419ε). Στην τρίτη φωτο είναι ο υπόλοιπος υπολογιστής με τα περιφερειακά. Ο πρώτος υπερτερεί σε επεξεργαστική ισχύ και ο δεύτερος σε γραφικά (και οι δυο επεξεργαστές, έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών)

Υπ'οψην οτι ακόμα και αυτά είναι μεγαααλο overkill για την χρήση που θές να κάνεις. 

post-98342-0-84683300-1380446353_thumb.jpg

post-98342-0-19345600-1380446368_thumb.jpg

post-98342-0-94049700-1380446383_thumb.jpg

Επεξ/σία από trek
Δημοσ.

SSD θα βαλεις ! Και απλη δουλεια να κανει γιατι εκει δειχνει τα δοντια του = απορκισιμοτητα !

Σε επεξεργαστη μπορεις να πεσεις στον A8-5600K , πιο κατω μην πας ! 83€ το δινουν και ειναι X4 !

Μητρικη την ASROCK FM2A75 PRO4 M που εχει τα παντα στα 61€ !

Σκληρο μπορεις να βαλεις και 500GB TOSHIBA  με 46€  απο e-shop.

Κουτι σου εδειξα ενα πολυ καλο με 34€ και USB III . Καλυτερο δεν θες ! Ειναι πολυ καλο.

Τροφοδοτικο θες επωνυμο . Το CORSAIR VS350 κανει την δουλεια και ειναι φτηνο και σε καλυπτει .

Μνημη εγω προσωπικα θα εβαζα 8GB για να κρατησει το pc στον χρονο . Ειναι το σημαντικοτερο πραγμα η μνημη στα pc γενικων απλων εργασιων !

AFTERMARKET ψύκτρα επεξεργαστή μπορείς να βάλεις και αργότερα.

Απο περιφερειακα τι θες ?

Σας έγραψα από την αρχή. Οθόνη, και πονίκτι-πληκτρολόγιο. Ε μάλλον κάνα φθηνό πακέτο logitech και οθόνη καμιά οικονομική samsung σκέφτομαι.

Παιδιά εγω πραγματικά δεν θα έβαζα τόσο ακριβά πράγματα για έναν υπολογιστή για office/browse/ταινίες..πράγματα που ακόμα και ένας μονοπύρηνος pentium 4 με ht τα κάνει με ευκολία.

Στις δυο φώτο, είναι δυο παραλλαγές η μια με intel (415ε) και η άλλη με amd (419ε). Στην τρίτη φωτο είναι ο υπόλοιπος υπολογιστής με τα περιφερειακά.

Ωραίος, κάτι τόσο απλό σκέφτομαι. Τα ακριβότερα τζάμπα θα πάνε πιστεύω για τη δουλειά που προορίζεται το μηχάνημα. Μαγαζί που έκανες τη σύνθεση; Εκτός και αν δεν επιτρέπεται να το αναφέρουμε. Επίσης ένας AMD A4 4000 πιστεύετε ότι δε θα είναι αρκετός;

Δημοσ.

Βρε μια χαρά είναι και ο a4, απλά έβαλα a6 για λίγη αβάντα στα γραφικά.  Τα πράγματα είναι απο eshop.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πραγματικά πως όταν βλέπεις έναν επεξεργαστή στα 82€ τετραπύρηνο και έναν διπύρηνο με χαμηλή κάρτα γραφικών κι όλας στα 60€

δεν πας σε διπύρηνο ....

Σιγά την διαφορά ....

Φτιάξε ένα pc που να κρατιέται στον χρόνο και να μην βασανίζεται από multitasking κ.λ.π.

Δημοσ.

Βρε μια χαρά είναι και ο a4, απλά έβαλα a6 για λίγη αβάντα στα γραφικά.  Τα πράγματα είναι απο eshop.

ΟΚ, οπότε βάζοντας τον Α4 είναι καλυμμένος. Η μητρική τον υποστηρίζει υποθέτω.

Αν υπάρξει και καμιά ακόμη πρόταση, δεκτή.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πραγματικά πως όταν βλέπεις έναν επεξεργαστή στα 82€ τετραπύρηνο και έναν διπύρηνο με χαμηλή κάρτα γραφικών κι όλας στα 60€

δεν πας σε διπύρηνο ....

Σιγά την διαφορά ....

Φτιάξε ένα pc που να κρατιέται στον χρόνο και να μην βασανίζεται από multitasking κ.λ.π.

Δεν έχεις άδικο, αλλά χάνεις το νόημα. Αν εννοείς για multitasking το να ανοίγεις ταυτόχρονα το office και το chrome ή να βλέπεις ταινία οσο μιλάς στο skype τότε πιστεύω είσαι καλυμένος και με τον a4 4000.

Δημοσ.

Την δουλεία σου την άνετα με τον α4 αν μπορείς πάνε σε α8 για πιο future proof ssd ram στο ποστ 3 overkill πολύ 

θα κρατούσα το corsair vs 350 

αυτά θα άλλαζα στο 6 ποστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...