Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα παιδια εκανα αιτηση στον οτε να βαλω 4αρι ιντερνετ και μου παν την παρασκευη θα μ πουν να παω να παρω το ρουτερ...θελω να ρωτησω...εγω σπιτι εχω στο δωματιο μου μονο καλωδιο τηλεφωνου αρσενικο....τι θα πρεπει να κανω με βηματα;;γιατι απο τον οτε δεν καταλαβα ουτε απο τις οδηγιες της σελιδας...τον διαχωριστη splitter θα μου τον δωσουν αυτοι μαζι με το ρουτερ και τα αλλα τα καλωδια;;;πως θα γινει;;;ευχαριστω...
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό με το καλώδιο που έχεις μόνο αρσενικό δεν το κατάλαβα να σου πω την αλήθεια. Μαζί με το router θα σου δώσουν ένα splitter και ένα φίλτρο (συνήθως αυτά δίνουν). Αν στο δωμάτιο σου έχεις και τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσεις το splitter. Θα συνδέσεις το splitter με καλώδιο στην πρίζα στον τοίχο. Στο splitter συνδέεις δύο καλώδια. Το ένα πάει στο τηλέφωνο (θύρα tel ή όπως τη γράφει) και το άλλο στο router (θύρα dsl). Αν δεν έχεις τηλέφωνο στο δωμάτιο συνδέεις κατευθείαν το ρούτερ πάνω στη γραμμή στον τοίχο. Όσες συσκευές τηλεφώνου έχετε στο σπίτι πρέπει να έχουν φίλτρο. Το φίλτρο μπαίνει ανάμεσα στην πρίζα του τοίχου και τη συσκευή. Αν έχεις πάνω από μία συσκευή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το splitter αν δεν το χρησιμοποίησες, αλλιώς τα φίλτρα είναι φτηνά 2
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 στο δωματιο μου δεν εχω θυρα τηλεφωνου(θηλυκο), εχω μονο, μονο αρσενικο, να το κουμπωσω κατευθειαν στο ρουτερ;
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς; Δεν έχεις πρίζα; Το καλώδιο αυτό από πού έρχεται;
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ερχεται απο την πριζα τηλεφωνου απο το διπλανο δωματιο αλλα κατω απ τα πλακακια...μπορω να το συνδεσω απευθειας στο ρουτερ;;
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά ναι μπορείς.. Πάντως όταν το βάλεις και δεις τα στατιστικά της γραμμής (πόσο κλειδώνει κλπ), δοκίμασε να το βάλεις και σε μια κανονική πρίζα να δεις. Αν και στα 4mbps δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 4mbps ειναι καλα δηλαδη;;δε θα εχω προβλημα σε ονλινε παιχνιδια και τετοια;;;ε;;
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι άλλο θέμα, το οποίο δεν γνωρίζω πολύ καλά λόγω του ότι δεν παίζω online games. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για 24άρι θα ήταν καλύτερα πιστεύω. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σε βάλουνε σε fast path προφίλ για να μην έχεις μεγάλα pings. Δεν θυμάμαι σε τι προφίλ σε βάζει αρχικά ο ΟΤΕ. Θα σου πει καλύτερα και κάποιος που ασχολείται με online gaming..
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ασχετα απο παιχνιδια, 4αρι ειναι καλο;;;παει καλα;;
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Στο σερφάρισμα δε πιστεύω να έχεις πρόβλημα, όσο αναφορά το κατέβασμα μπορείς να φτάσεις 450-470 KB/s..
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα ειναι σταθερο 4αρι;;;η θα πεφτει;;;
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ε κοίτα από μεριάς παρόχου είσαι καλυμμένος. Αν βάλεις σωστά τα φίλτρα κλπ δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα..
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 μου εξηγεις λιγο πιο αναλυτικα τι ειναι τα φιλτρα και πως θα τα βαλω;;;
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το κλασσικό τηλέφωνο χρησιμοποιεί μόνο ένα μέρος του εύρους ζώνης συχνοτήτων της γραμμής. Η δουλειά που κάνει το φίλτρο είναι να απομονώνει το κομμάτι που χρειάζεται το τηλέφωνο από το υπόλοιπο (που είναι για το ίντερνετ). Αν δεν βάλεις το φίλτρο, όταν σηκώνεις το τηλέφωνο το ίντερνετ θα πέφτει (στην ιδανική περίπτωση θα ακούς θόρυβο και δεν θα μπορείς να μιλήσεις). Να ένα. Θα πάρεις την άκρη που εξέχει με το κλιπάκι και θα την βάλεις στον τοίχο, και στην υποδοχή (θύρα) του φίλτρου θα συνδέσεις με καλώδιο το τηλέφωνο. Είναι απλό: ΤΟΙΧΟΣ --> ΦΙΛΤΡΟ --> ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε οποιαδηποτε πριζα τηλεφωνου του σπιτιου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα