nikosggg3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα. επειδη την αλλη βδομαδα θα παρω καινουρια tv σκεφτομαι να συνδεσω το pc με την tv. εχω μερικες αποριες. 1) οταν τα συνδεσω (φανταζομαι με hdmi) θα βλεπω την ιδια εικονα στην tv με αυτη στην οθονη του pc? 2) επειδη η tv ειναι μακρια απο το pc, γυρω στα 8-9 μετρα αν παρω ενα καλωδιο hdmi 10 μετρων θα εχω καποιο προβλημα?, πχ με την εικονα?. (η καρτα γραφικων μου ειναι η Gigabyte GTX 660ti ) ευχαριστω.
Hellraiser1964 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 1) Όχι,θα έχεις κάνει επέκταση της επιφάνειας εργασίας(μία νέα επιφάνεια χωρίς εικονίδια στην αρχή). 2)Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα,ειδικά αν πάρεις ποιοτικό καλώδιο.
MauMaus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 1) Όχι,θα έχεις κάνει επέκταση της επιφάνειας εργασίας(μία νέα επιφάνεια χωρίς εικονίδια στην αρχή). 2)Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα,ειδικά αν πάρεις ποιοτικό καλώδιο. μαλλον την ιδια εικονα θελει να βλεπει , οποτε αναπαραγωγη και των δυο θα επιλεξει και οχι επεκταση ..
nikosggg3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αυτο. θελω να βλεπω την ιδια εικονα και στις δυο.
MauMaus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αυτο. θελω να βλεπω την ιδια εικονα και στις δυο. εντοπισμο πρωτα και μετα αναπαραγωγη και των δυο και εισαι οκ ! δε θα εχεις προβλημα με τα 10 μετρα την καλυτερη επιλογη συνδεσης κανεις ! κοιτα στον σκρουτζ υπαρχουν με κανα 10 ευρο νομιζω ..
nikosggg3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια ευχαριστω. και κατι τελευταιο. το καλωδιο hdmi μπορω να το βαζω και να το βγαζω οποια στιγμη θελω. ακομα πχ και οταν το pc η η tv ειναι ανοικτη?. θα εχω καποιο προβλημα αν το κανω αυτο?
Petert Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια ευχαριστω. και κατι τελευταιο. το καλωδιο hdmi μπορω να το βαζω και να το βγαζω οποια στιγμη θελω. ακομα πχ και οταν το pc η η tv ειναι ανοικτη?. θα εχω καποιο προβλημα αν το κανω αυτο? Δεν θα εχεις προβλημα αλλα γιατι να το βγαζεις ?
MauMaus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε θελεις ναι και χωρις κανενα προβλημα
nikosggg3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα εχεις προβλημα αλλα γιατι να το βγαζεις ? για να μην μπλεκεται στα ποδια μας!..
Petert Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αναλογα το ποσο smart ειναι η tv, μπορεις να συνδεσεις την tv και το pc στο ιδιο δικτυο (πχ router) μεσω ethernet καλωδιου, και να τραβαει η tv τις ταινιες απο το pc και να τις παιζει μεσω του player της tv, αυτο μπορει να γινει και ασυρματα με εξωτερικο ανταπτορα wifi (ή ενσωματομενο wifi στην tv). Μεσω usb μπορεις να συνδεσεις usb stick - εξωτερικο σκληρο δισκο, και να παιζει τις ταινιες ο player της tv (να υποστηριζει ntfs φορματ δισκου). Αν υποστηριζει κατι απο ολα αυτα η καινουργια σου tv, δεν χρειαζεται να συνδεσεις το pc με την tv με hdmi, για να βλεπεις ταινιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα