xrist0s4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα,μολις μετακομισα στον 3ο και το πατρικο μου ειναι στο ισογειο και θελω να παρω ιντερνετ απο εκει,ειναι γυρω στα 25 μετρα η αποσταση και θα ηθελα να ρωτησω περα απ το καλωδιο εχω ενα μοντεμ thomson που ειχα απ τη φορθνετ αλλα τωρα εχω ενα της χολ..Αμα βαλω το καλωδιο εθερνετ απ της χολ να καταληγει στο thomson θα κανω δουλεια? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από xrist0s4
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το καλώδιο.. (είναι 25 μέτρα; ) Μπορείς επίσης να συνδεθείς και ασύρματα αν είναι ασύρματο το router..
xrist0s4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 50 μετρα ειναι εγω πιστευω τα 25 πανω κατω θα μου χρειαστουν,απλα ηθελα να μαθω αν τραβηξω απ τη μια εθερνετ του ενος μοντεμ και το βαλω στην υποδοχη του αλλου αν θα δουλευει κανονικα
aggelosvn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε. Όταν λες του άλλου; Εννοείς από το ένα ρούτερ στο άλλο; Για να πάρεις internet μπορείς απλά να τραβήξεις ένα καλώδιο από το router του πατρικού σου (αν κατάλαβα καλά εκεί είναι η σύνδεση) και να το συνδέσεις κατευθείαν στη θύρα ethernet του υπολογιστή σου. 1
xrist0s4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οχιιιι δεν θελω να το συνδεσω στην εθερνετ του υπολογιστη μου,θελω να εχω ασυρματο ιντερνετ στη γκαρσονιερα μου.. θα τραβηξω καλωδιο απ το ρουτερ π ειναι στο πατρικο μου κ θα το φερω 2 οροφους πανω κ θελω να μαθω τι συσκευη χρειαζετε για να μου δινει ασυρματο.... και ρωτησα αμα βαλω πανω ενα αλλο ρουτερ π εχω θα κανω δουλεια? η χρειαζετε κατι αλλο
Plymouth Fury Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/488554-how-to-thomson-soft-update-%E2%80%93-hardware-mod/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα