Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες να μην ξερω αν εχει το τrixx ή οχι?? :P εχει αλλα μαλλον δεν λες να το βρεις xD Ελα κανε unistall το trixx, και πηγαινε κατεβασε την τελευταια εκδοση του Msi afterburner,ετσι και αλλιως καλυτερο απο το trixx ειναι λογο που σου εχει και monitoring cores/temps κτλπα . Κανε τα restart που θα σου πει,κατω δεξια εχει settings,πατα το και βαλε την επιλογη constant voltage να ειναι τικαρισμενη. Πατα οκ και στο βασικο προγραμμα βαλε οτι ειπαμε 1100/1450,+20 power και πατα apply. Εφυγες :ο

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες να μην ξερω αν εχει το τrixx ή οχι?? :P εχει αλλα μαλλον δεν λες να το βρεις xD Ελα κανε unistall το trixx, και πηγαινε κατεβασε την τελευταια εκδοση του Msi afterburner,ετσι και αλλιως καλυτερο απο το trixx ειναι λογο που σου εχει και monitoring cores/temps κτλπα . Κανε τα restart που θα σου πει,κατω δεξια εχει settings,πατα το και βαλε την επιλογη constant voltage να ειναι τικαρισμενη. Πατα οκ και στο βασικο προγραμμα βαλε οτι ειπαμε 1100/1450,+20 power και πατα apply. Εφυγες :ο

Το βρήκα είχες δίκαιο board power li σε ευχαριστώ δοκιμάσω και σου λέω!

Δημοσ.

Βαλε memory 1400,και ξαναδοκιμασε. Βαλε και το gpuz για να μου στοκ εισαι με 950 ή 850 mhz στο core?

1 Λοιπόν έχω πατήσει το κουμπί στην κάρτα για overclock profile 950 stock λοιπόν

2 έβαλα core 1100 memory 1350 20% power

3 crysis 3 +7 fps post human 37 me 40 average χωρίς AA

4 Μου πήρες δώρο νέο PC σε ευχαριστώ!!!! Θα το ανεβασω το βράδυ εδώ, πες μου ένα όνομα να σε φωνάζω εγώ Στέλιος

Gpu 70c

Δημοσ.

Κατσε ρε μαν ακομα ειμαστε στα μισα xD Οκ στειλε pm το βραδυ λοιπον γιατι σε βλεπω ανετα να πας 44-45 fps,επειδη παιζει ενα απο τα δυο bios να συμπεριφερεται καλυτερα στο Oc,πχ με το bios 850mgz,το 1100/1450 μπορει να ειναι σταθεροτατο. Στειλε οποτε θες ..Δημητρης :P

Δημοσ.

Κατσε ρε μαν ακομα ειμαστε στα μισα xD Οκ στειλε pm το βραδυ λοιπον γιατι σε βλεπω ανετα να πας 44-45 fps,επειδη παιζει ενα απο τα δυο bios να συμπεριφερεται καλυτερα στο Oc,πχ με το bios 850mgz,το 1100/1450 μπορει να ειναι σταθεροτατο. Στειλε οποτε θες ..Δημητρης :P

Εγινε Δημήτρη ενθουσιάστηκα θα μιλήσουμε ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα να δεις τι δωρο μου ειχε κανει πριν κατι μηνες ο Μητσος (Prospector)... Μια 7970Ghz ή ακομα καλυτερα μια gtx 770..

• Like 2
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=BGJY9Q82pbs

Λοιπόν αυτά ειναι τα αποτελέσματα ειναι καλά; Απόδοση, θερμοκρασία fan speed??

Εγινε Δημήτρη ενθουσιάστηκα θα μιλήσουμε ευχαριστω!

Δημοσ.

Λοιπον χθες που ημουνα σε φιλο που εχει ιδια καρτα με εσενα,με το Bf3 στην πιο βαρια πιστα,ηταν stable στα 1150/1450 με πατημενο το S στην καρτα αρα ηταν στα 950mhz ,αν θυμαμαι καλα. Ωραια τα αποτελεσματα αλλα νομιζω πρεπει να εχει λιγο ακομα η καρτουλα :P Δοκιμασε με 1150 το core clock,και προς το παρων ασε το memory οσο το ειχες,παντα με power +20. Παιξε κανα τεταρτακι το Crysis,και μετα δωσε πληρη αναφορα :P Δες επισης και ποση ηταν η max θερμοκρασια της καρτας.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εχεις στησει εκει βρε.. Ιδιαιτερο στησιμο των μηχανηματων.. Me like!

Κατι τελειως off-topic.. Πληκτρολογιο ποντικι που τα χεις στημενα και παιζεις? 'Η παιζεις με χειριστηριο?

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν για βάση το κανά αναγκάστηκα έτσι για να χω πρόσβαση στα απο πίσω στην οθόνη εύκολα και κάποιες φορές την βγάζω για τον projector

Πληκτρολόγιο ποντίκι Xbox controller ασύρματα

To furmark στο 15 benc 79 βαθμούς με gpu fan περίπου 75%

Κάποιοι μου λένε γιατί όχι monitor η αλήθεια ειναι ότι θα συνδέσω και καμία κονσόλα πάνω που και που

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...