Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και θα θελα να μαθω αν το pc μου AMD System με FX-8350 και sapphire 7950 vapor x καθως και 8g ram 1600 ειναι ιδανικα να τρεξουν B4 η AC4 Black flag στο τερμα?

post-276278-0-14140200-1380434604_thumb.jpg

Επεξ/σία από DX12
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ιδανικο δεν ειναι. Τουμπανο ειναι και θα τα τρεχει στο νερο ολα για τουλαχιστον 1.5 με 2 χρονια ειδικα αν του κανεις και Oc.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Black Flag αν το κανουν καπως optimize μια χαρα θα εισαι,γτ με το ΑC 3 ειχαμε προβληματα και δεν ευθυνοταν η καρτα αλλα το παιχνιδι.. Για το bf4,μπες στην beta ,αν εισαι premium member μπαινεις την Τριτη,και αν δεν εισαι μπορεις να μπεις την Παρασκευη. Καταταλα ναι εισαι μια χαρα σιγουρα θα παιζεις ανετα τα νεα games,στην χειροτερη να κατεβαζεις κανα MsAA..

• Like 1
Δημοσ.

Το assassins creed 3 ι

Black Flag αν το κανουν καπως optimize μια χαρα θα εισαι,γτ με το ΑC 3 ειχαμε προβληματα και δεν ευθυνοταν η καρτα αλλα το παιχνιδι.. Για το bf4,μπες στην beta ,αν εισαι premium member μπαινεις την Τριτη,και αν δεν εισαι μπορεις να μπεις την Παρασκευη. Καταταλα ναι εισαι μια χαρα σιγουρα θα παιζεις ανετα τα νεα games,στην χειροτερη να κατεβαζεις κανα MsAA..

Το AC3 του είχαν κάνει χάλια optimize στα pc έτρεχε με 2 πυρήνες, απλά παίζω αυτές τις μέρες το shadow warrior και ενώ είμαι γενικά 60fps σε κάποια σημεία κάνει frame drop στα 24fps και με έβαλε σε σκέψεις τι να φταίει τα windows 7 64; Τέλος παρόμοια συμπεριφορά με τέτοιο frame drop έχω συνάντηση στο Crysis 3 και λογικό.

Να το θέσω πιο σωστά αν αυτά τα 2 παιχνίδια που δεν θεωρούνται next gen ζόριζουν το pc τότε από Νοέμβριο να αρχίσω να κλαίω..

Οχι ιδανικο δεν ειναι. Τουμπανο ειναι και θα τα τρεχει στο νερο ολα για τουλαχιστον 1.5 με 2 χρονια ειδικα αν του κανεις και Oc. :-D

Ευχαριστώ!

post-276278-0-65833900-1380434529_thumb.jpg

Δημοσ.

Πολυ ωραια το συστημα!!

Στο crysis δεν ειναι παραξενο,αλλα στο SWarrior ειναι.. Χωρις Msaa παιζεις ετσι? Περιεργο δεν θα πρεπει να πεφτεις κατω απο 40fps.. Εχεις βαλει τους τελευταιους drivers? Με bios παιζεις με την 7950,ελπιζω με αυτο που σου δειχνει 950/1250 ετσι? Τσεκαρε το με το GpuZ..

Δημοσ.

Πολυ ωραια το συστημα!!

Στο crysis δεν ειναι παραξενο,αλλα στο SWarrior ειναι.. Χωρις Msaa παιζεις ετσι? Περιεργο δεν θα πρεπει να πεφτεις κατω απο 40fps.. Εχεις βαλει τους τελευταιους drivers? Με bios παιζεις με την 7950,ελπιζω με αυτο που σου δειχνει 950/1250 ετσι? Τσεκαρε το με το GpuZ..

Με fxaa recommended μόνο και με το trixx 1050 με 1250, είχα βάλει τυπικά κάτι windows 7 64 fix για 8350 απο Microsoft αλλά μετά διάβασα ότι το fix δεν ήταν για τους viscera τον 8350 πως μπορώ να τσεκάρω το CPU? με fraps το παιχνίδι η μου δείχνει 60 η 30fps και σε ακραία περίπτωση όταν έρχεται λαός και 24fps, 13.10 beta drivers
Δημοσ.

Δεν καθολου cpu bound το παιχνιδι οποτε αν υπαρχει θεμα σιγουρα δεν προερχεται απο τον επεξεργαστη.. Εχεις βαλει power +20 στο Trixx?

Οχι για βοηθάμε λίγο γιατί τώρα το μαθαίνω και γω απλά στην επιλογή overclock αλαξα μόνο την συχνότητα απο 950 σε 1050 ΟΣΕ φορές ανεβασα memory απο 1250 σε 1350 στο crysis 3 crash..Επίσης εσύ έχεις τον 8350; Τα χαμηλότερα frames που είδες στο S.Warrior

Δημοσ.

Εχω ανεβάσει μόνο τη συχνότητα απο 950 bios profile 2 σε 1050, όσες φορές ανεβασα και memory απο 1250 σε 1350 στο crysis 3 crash τώρα μαθαίνω και γω απο trixx οπότε +20? που; Επίσης έχεις και εσύ 8350 και αν ναι στο S.Warrior τα χαμηλότερα frames που είδες ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σου κρασαρε γιατι δεν ειχες βαλει το +20 στο power :D Για βαλε τωρα 1100/1450 με +20 power και πανε παιξε λιγο crysis να δεις τωρα τι θα γινει :D

Οχι δεν εχω τον 8350,ουτε το εχω παιξει απλα διαβασω πληροφοριες για το παιχνιδι,και ειναι 95% gpu bound :)

• Like 1
Δημοσ.

Σου κρασαρε γιατι δεν ειχες βαλει το +20 στο power :D Για βαλε τωρα 1100/1450 με +20 power και πανε παιξε λιγο crysis να δεις τωρα τι θα γινει :D

Οχι δεν εχω τον 8350,ουτε το εχω παιξει απλα διαβασω πληροφοριες για το παιχνιδι,και ειναι 95% gpu bound :)

Οταν λες +20 power τι να αλλάξω στο trixx? To GPU voltage ειναι και αυτό 1250 πόσο.να το πάω;
Δημοσ.

Το voltage μην το πειραξεις καθολου. Εχει αλλη μια επιλογη που μαλλον δεν την εχεις προσεξει,ειναι κατω κατω scrollαρε την ροδελα προς τολα κατω και θα στο εμφανισει,νομιζω ειναι κατω απο την επιλογη του Voltage..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...