stiv1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σας και καλή ΚυριακήΈχω το εξής ερώτημα: στην προσπάθεια μου να ανεβάσω το PR μου σε Google και Alexa σκέφτηκα να φτιάξω ένα directory για να μαζέψω backlinks. Τα ζήτημα όμως είναι αν θα πρέπει να το στήσω σε μια υποσελίδα της μορφής: mydomain.org/dir η σε ένα subdomain τύπου dir.mydomain.org, που πιστεύεται ότι θα αποδώσει καλύτερα για τον σκοπό που το θέλω? Το δίλλημα μου σε καμία περίπτωση προς το παρών δεν είναι ποσότητα η ποιότητα αλλά ποιά από τις δυο επιλογές έχει καλύτερες πιθανότητες η επιλογή ποιοτικών link έπεται.Ευχαριστώ
sougiasdj Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα. Θές να φτιάξεις μια σελίδα όπου θα βάζεις εσύ links για το mydomain.gr ή θές το να σου στέλνουν backlinks στο subdomain;
stiv1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Θές να φτιάξεις μια σελίδα όπου θα βάζεις εσύ links για το mydomain.gr ή θές το να σου στέλνουν backlinks στο subdomain; Καλημέρα θέλω να στήσω ένα script για κατάλογο ιστοσελίδων σαν το eSyndiCat η σαν το phpLD που μέσα από την ανταλλαγή των συνδέσμων και εγώ θα παίρνω τα backlinks αλλά και τα website που καταχρούνται θα παίρνουν τα δικά τους. Το backlink θα βλέπει φυσικά στο directory και όχι στην κεντρική μου σελίδα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από stiv1966
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα