skyrider001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς στο Ripbot, που αποθηκεύεται το προσωρινό αρχείο video που κωδικοποιείται την τρέχουσα στιγμή, για να πάρω ένα αντίγραφό του και να ελέγξω αν όλα βαίνουν καλώς.Έχω κάποιες ταινίες σε dvd (από περιοδικά) που θέλω να τις κάνω mkv. Χρησιμοποιώ το Ripbot (και το Subrip/Subextractor για τους υπότιτλους). Εκεί που έχω πρόβλημα είναι πως η κωδικοποίηση μου παίρνει 1-1,5 ώρες και μέχρι το τέλος της διαδικασίας δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις που έβαλα στο RipBot είναι οι σωστές. Το κουμπί "Preview Script" της ενότητας "Picture properties" δίνει στο περίπου μια γεύση για το πως θα είναι το αποτέλεσμα αφού ο τελικός λόγος πλευρών του κάδρου μπορεί να διαφέρει, ιδιαίτερα όταν έχουμε αναμορφικό βίντεο. Επίσης στο preview script δεν φαίνονται οι υπότιτλοι... Αν μπορούσα να εντοπίσω το προσωρινό αρχείο στο 5 ή 10% της διαδικασίας και αν το έκανα copy paste σε έναν άλλο φάκελο, θα μπορούσα να ελέγξω και αν έπρεπε να διακόψω τη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται να περιμένω 1,5 ώρα για να ανακαλύψω ότι το αποτέλεσμα δε με ικανοποιεί..Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τρέξε το Process explorer Πάτα ctrl+L αν δεν σου δείχνει το κάτω παράθυρο,αν επιλέξεις το ripbot στην πάνω πλευρά στην κάτω πλευρά θα σου βγάλει όλα τα αρχεία τα οποία έχει ανοιχτά,σε όποια κάνει κάποια πρόσβαση αλλάζει το χρώμα οπότε λογικά εύκολα θα βρεις ποιο είναι το αρχείο που θες. Δεν χρειάζεται αν το αντιγράψεις το αρχείο,μπορείς να παίξεις απευθείας το προσωρινό αρχείο.
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν κάνεις μετατροπή ένα μικρό μέρος λίγων λεπτών για να μπορείς να ελέγξεις το αποτέλεσμα; 1
skyrider001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατί δεν κάνεις μετατροπή ένα μικρό μέρος λίγων λεπτών για να μπορείς να ελέγξεις το αποτέλεσμα; Χρησιμοποιώ το Avidemux για να κόψω αρχεία αλλά μερικές φορές δε μου κάνει δουλειά. Δοκίμασα και το VirtualDub αλλά αυτό πάλι θέλει ίσως ρυθμίσεις οπότε δεν ξέρω τι άλλο να χρησιμοποιήσω... Θα το ψάξω και αυτό. Ευχαριστώ πάντως. Τρέξε το Process explorer Πάτα ctrl+L αν δεν σου δείχνει το κάτω παράθυρο,αν επιλέξεις το ripbot στην πάνω πλευρά στην κάτω πλευρά θα σου βγάλει όλα τα αρχεία τα οποία έχει ανοιχτά,σε όποια κάνει κάποια πρόσβαση αλλάζει το χρώμα οπότε λογικά εύκολα θα βρεις ποιο είναι το αρχείο που θες. Δεν χρειάζεται αν το αντιγράψεις το αρχείο,μπορείς να παίξεις απευθείας το προσωρινό αρχείο. Ευχαριστώ!! το κατέβασα το πρόγραμμα τώρα θα το δοκιμάσω. Και πάλι ευχαριστώ.
skyrider001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν κάνεις μετατροπή ένα μικρό μέρος λίγων λεπτών για να μπορείς να ελέγξεις το αποτέλεσμα; Micos000 είχες δίκιο ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτό: http://forum.videohelp.com/threads/354976-How-to-cut-any-video-with-the-free-Video-to-Video-Converter Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα