Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα αλλαξει. Απο 300ms αντε να πας 280. Τι ειχα Γιαννη μου τι ειχα παντα δλδ.

Δωστο βλαβη στη forthnet και δουλεψε το λιγο μαζι τους, γιατι απο οτι βλεπω εχεις γενικως υψηλο ping. 

Εσυ απο τη μερια σου κοιτα να εχεις καθαρο pc απο malwares επειδη σου τρωνε bandwindth και σου αυξανουν το latency συγχρονως. malwarebytes για αυτη τη δουλεια.

Δες καλωδια, splitter να ειναι πολυ καλα, καθως και lan drivers ενημερωμενους. Firmware για το ρουτερ σου.

Και πολλες φορες ενα ρεσταρτ του ρουτερ κανει θαυματα να ξερεις....... 

Δεν θελω να σε στεναχωρεσω,αλλα πηστευω οτι το fastpath επιασε :D 3002188770.png

δοκιμασα και το λολ και ειχα μεγιστο ~75ms.

Δημοσ.

Και εσυ πιστευεις οτι απλα επειδη σου κανανε fast path, απο 60 επεσες στα 10?

Με τη καμια μεγαλε, καποιο αλλο θεμα ειχες. Εγω που ειμαι σε fast εχω ping 14 και στο λολ 55-57, αρα εσυ στο lol επρεπε ναχεις 50 αλλα εχεις 75 οπως λες. Κατι δε μας λες καλα. Αν εφτιαξαν τα προβληματα σου ομως εχειν απλα καλως.

Το πιθανοτερο ειναι να σου κανανε κανα ρεσετ στη πορτα. Σε 2-3 μερες θα το καταλαβεις.

Και δε με στεναχωρησες....

Δημοσ.

Στη θεση σου θα εκανα τα εξης:

1) Skan me malwarebytes στο πισι μου

2) Κατευθειαν το ρουτερ στη τηλ. πριζα με πολυ καλο καλωδιο τυπου utp, χωρις καποιο σπλιττερ για αρχη.

3) Δοκιμη με αλλο μοντεμ (ποιο εχεις τωρα, το κανεις ποτε κανα ρεσταρτ?)

4) θα κοιταγα ολα αυτα να μη περνανε κοντα απο Η/Μ παρεμβολες (Ηχεια, κ.λ.π.)

5) update drivers της καρτα δικτυου και firmware στο ρουτερ μου (αν υπαρχει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη θεση σου θα εκανα τα εξης:

1) Skan me malwarebytes στο πισι μου

2) Κατευθειαν το ρουτερ στη τηλ. πριζα με πολυ καλο καλωδιο τυπου utp, χωρις καποιο σπλιττερ για αρχη.

3) Δοκιμη με αλλο μοντεμ (ποιο εχεις τωρα, το κανεις ποτε κανα ρεσταρτ?)

4) θα κοιταγα ολα αυτα να μη περνανε κοντα απο Η/Μ παρεμβολες (Ηχεια, κ.λ.π.)

5) update drivers της καρτα δικτυου και firmware στο ρουτερ μου (αν υπαρχει)

Scan εχω κανει.

Αλλο μοντεμ δεν εχω να δοκιμασω δυστιχως.

Τα εχω κοιταξει να μην περνανε διπλα.

Το ρουτερ το εχω κανει update το firmware ενω για την καρτα δεν καταφερα να βρω καινουριο driver :/

Το θεμα ειναι,πιο παλια που ειχα το λαπτοπ και επαιζα μεσω wifi,ηταν ολα μια χαρα εκτως απο στιγμες που ανεβαινε το latency για μερικα δευτερολεπτα και μετα επεφτε παλι ( λογο των windows ) και ειχα βρει ενα προγραμματακι να tweakαρω αυτο το προβλημα.Ετσι υπεθεσα οτι θα ηταν παλι καποια δυσλειτουργεια των windows.Reset θα δοκιμασω τωρα να κανω.

EDIT: Εκανα ρεσετ το μοντεμ,και τωρα η συνδεση μου ειναι σε χειρωτερη κατασταση απο πριν.

Επεξ/σία από Gnick_
Δημοσ.

Τι καλωδιο χρησιμοποιεις? ποσο μακρυ ειναι? σπλιττερ εχεις? Δε σου ειπα να το κανεις ρεσετ αλλα να το βγαλεις απο τη πριζα (ρεσταρτ).

Για ποσταρε μια τα χαρακτηριστικα της συνδεσης σου μεσα απο το μοντεμ, line att., snr margin ολα αυτη τη σελιδα

Αυτο το "λογω των windows" που λες, δε τοπιασα λεμε.

Δημοσ.

Τι καλωδιο χρησιμοποιεις? ποσο μακρυ ειναι? σπλιττερ εχεις? Δε σου ειπα να το κανεις ρεσετ αλλα να το βγαλεις απο τη πριζα (ρεσταρτ).

Για ποσταρε μια τα χαρακτηριστικα της συνδεσης σου μεσα απο το μοντεμ, line att., snr margin ολα αυτη τη σελιδα

Αυτο το "λογω των windows" που λες, δε τοπιασα λεμε.

Σπλιττερ εχω,το καλωδιο ειναι γυρο στα 3 μετρα.

Πως βρησκω αυτο που μου ζητησες ?

Δημοσ.

γυρω* ( μην βαρας ντε ) ;)

Α και κατι ακομα,μετα το ρεσετ που εκανα,εκανα και ενα ρεσταρτ το μοντεμ και μεχρι στιγμις ειμαι σταθερα 53μς στο λολ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...