Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω αρκετα σοβαρο προβλημα με το latency στα παιχνιδια χωρις να υπαρχει καπιος λογος (+-300ms).Μπορει να δωσει κανεις τα φωτα του?

Το pc μου ειναι συνδεδεμενο με ethernet.

Δημοσ.

Ε δε φταίει το PC για αυτό, εγω θα λεγα να κάνεις παράπονα στον πάροχο σου. Ποια εταιρία έχεις; Αν παίζεις online games και δεν σε απασχολεί η ταχύτητα και πολύ ζήτα να σου το γυρίσουν σε fast path το οποίο μειώνει δραματικά τα pings αλλά και λίγο την ταχύτητα. 

Δημοσ.

Εχω την forthnet.

Το speedtest εδωσε αυτο το αποτελεσμα 2998716600.png

Οχι την γραμμη δεν την μοιραζωμαι με κανεναν αλλον.Υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι τα windows 7 το προβλημα ?

Δημοσ.

Πολύ αμφιβάλλω να είναι θέμα των windows. Αν δεν είναι από τη γραμμή σου (βέβαια όπως βλέπω το 60αρι στο speedtest είναι λίγο τσιμπημένο αλλά δεν είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ, μπορεί τώρα να το ξανακάνεις και να σου βγάλει φυσιολογικά αποτελέσματα) ίσως και πρόβλημα του σέρβερ που παίζεις αν σου το κάνει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εγώ θα λεγα να δωσεις αιτημα στην forthnet να το τσεκαρουν. 

Δημοσ.

Για καλύτερα pings μπορείς να κάνεις αίτηση να σου γυρίσουν την γραμμη σε fastpath. Ωστόσο η γραμμή σου θα κλειδώνει ~1mbps πιο κάτω σε download.

Δημοσ.

Για καλύτερα pings μπορείς να κάνεις αίτηση να σου γυρίσουν την γραμμη σε fastpath. Ωστόσο η γραμμή σου θα κλειδώνει ~1mbps πιο κάτω σε download.

Αυτο θα το κανω απο δευτερα :) Απλα εχω ψαξει στο google για παρομοια προβληματα και εχω δει οτι σε καποιες περιπτωσεις ευθυνωνται τα windows.Επισης εχω δοκιμασει το tweak με το registry αλλα ουτε αυτο με βοηθησε μπορω να πω.

Δημοσ.

Αν ευθύνονταν το λειτουργικό για υψηλά pings δε θα έπρεπε το πρόβλημα να είναι γενικό και όχι μόνο στα παιχνίδια; Μήπως συνδέεσαι με Αμερικάνικους servers?

Δημοσ.

Αν ευθύνονταν το λειτουργικό για υψηλά pings δε θα έπρεπε το πρόβλημα να είναι γενικό και όχι μόνο στα παιχνίδια; Μήπως συνδέεσαι με Αμερικάνικους servers?

Δεν νωμιζω να ειναι προβλημα με τι servers συνδεωμαι.

To τεχνικό τμήμα δουλεύει και Κυριακή πάντως αν θες :P

Αυτη την στιγμη προσπαθω να επικοινωνισω....

Δημοσ.

Δεν νωμιζω να ειναι προβλημα με τι servers συνδεωμαι.

φυσικα και εχει τη μεγαλυτερη σημασια απ ολα

αν συνδεεσαι με σερβερ που ειναι στην ιαπωνια η στην αμερικη ειναι λογικο να εχεις τετοια pings.

παραδειγμα στο BF3 οnline εχω 60 Ping σε σερβερ για γερμανια και πανω απο 100 για τις υπολοιπες χωρες(αγγλια,αμερικη κλπ)

Δημοσ.

Μιλησα με forthnet και τους ειπα να μου το κανουν fast path.Tωρα περιμενω να δω αν θα αλλαξει τιποτα.

Ναι θα αλλαξει. Απο 300ms αντε να πας 280. Τι ειχα Γιαννη μου τι ειχα παντα δλδ.

Δωστο βλαβη στη forthnet και δουλεψε το λιγο μαζι τους, γιατι απο οτι βλεπω εχεις γενικως υψηλο ping. 

Εσυ απο τη μερια σου κοιτα να εχεις καθαρο pc απο malwares επειδη σου τρωνε bandwindth και σου αυξανουν το latency συγχρονως. malwarebytes για αυτη τη δουλεια.

Δες καλωδια, splitter να ειναι πολυ καλα, καθως και lan drivers ενημερωμενους. Firmware για το ρουτερ σου.

Και πολλες φορες ενα ρεσταρτ του ρουτερ κανει θαυματα να ξερεις....... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...