knaison Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Samsung Galalaxy S3 - I9300 με android 4.1.2 (root).Του έχω για διαχείριση μπαταρίας 3 εφαρμογές :- το Battery Doctor- το GO Power Master PRO- το Mobile Care.Η ερώτησή μου είναι 1. κάνω καλά που έχω να τρέχουν και οι 3 αυτές εφαρμογές ή μήπως θα πρέπει να αφήσω μόνο 1 από τις 3 και να κάνω unistall τις άλλες 2?2. επηρεάζεται η απόδοση της μπαταρίας και από τις 3 ή θα έχω καλύτερη απόδοση αν αφήσω 1 από τις 3?3. ποιά από τις 3 παραπάνω προτιμάτε?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, μπορείς να βάλεις μία ακόμα εφαρμογή και να παρακολουθείς την μπαταρία σε συνδυασμούς, πχ τρέχεις μόνο την μία από αυτές, μετά ανά δύο και μετά και τις τρεις! :devil: Πέρα από την πλάκα, γιατί τις έχεις κ τις τρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καμια εφαρμογη δε κανει δουλεια. 1=2=3=0 σε αυτες τις περιπτωσεις. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις στο recovery (αφου εισαι root) καποια στιγμη και να κανεις reset battery stats μετα απο φορτιση 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 battery monitor widget εδω...θα έλεγα να αφησεις μονο μια για να αποφυγεις τυχον ασκοπα wakelocks και το bettery battery stats για να δεις ποιες εφαρμογες κανουνε wakelock και δε ταφηνουνε να μπει deep sleep τη νυχτα ξερω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κανονικά κανένα αλλά.... Το Battery Doctor θα έλεγα είναι μικρότερο σε μέγεθος και καταναλώνει πολύ λιγότερη ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα