evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Σήμερα εγκατέστησα το Cinema 4D και διαπίστωσα ότι το OpenGL έχει πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το preview ενώ όταν απενεργοποιώ την επιλογή OpenGL τα δείχνει κανονικά. Τα Drivers τα έχω περάσει μέσω των Windows 8 update και ελεγχθεί (αν έχουν περαστεί όλα) με το Driver Scanner. Είδα ένα βίντεο για το πως να το φτιάξω αλλά δεν μου εμφανίζει τα αρχεία που λέει. Απεκατέστησαν-εγκατέστησα τα drivers της κάρτας γραφικών και ακόμα το ίδιο...
kataramenos32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Σήμερα εγκατέστησα το Cinema 4D και διαπίστωσα ότι το OpenGL έχει πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει το preview ενώ όταν απενεργοποιώ την επιλογή OpenGL τα δείχνει κανονικά. Τα Drivers τα έχω περάσει μέσω των Windows 8 update και ελεγχθεί (αν έχουν περαστεί όλα) με το Driver Scanner. Είδα ένα βίντεο για το πως να το φτιάξω αλλά δεν μου εμφανίζει τα αρχεία που λέει. Απεκατέστησαν-εγκατέστησα τα drivers της κάρτας γραφικών και ακόμα το ίδιο... Να φανταστώ εγκατέστησες τους πιο πρόσφατους έτσι?
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι! τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα... Πέρασα την προηγούμενη έκδοση και τώρα είναι οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα