ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού δοκίμασα το Ubuntu για λίγο όπως ανέφερα σε προηγούμενο thread κατέληξα ότι το Mint μάλλον με βολεύει καλύτερα μιας και μου φαίνεται πιο window-ειδές. Anyway ένα παράπονο έχω. Τα Super(Winkey) + Left /Right/Up κτλ συμπεριφέρονται κάπως περίεργα. Άλλες φορές δουλεύουν άλλες δεν δουλεύουν. Μπορεί να χρειαστεί να τα πατήσω 3-4 φορές για να πιάσουν. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Μήπως θέλει intel drivers για την ενσωματωμένη GPU του λάπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού δοκίμασα το Ubuntu για λίγο όπως ανέφερα σε προηγούμενο thread κατέληξα ότι το Mint μάλλον με βολεύει καλύτερα μιας και μου φαίνεται πιο window-ειδές. Προφανώς εννοείς ότι το Unity σε βολεύει καλύτερα από το Cinnamon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς εννοείς ότι το Cinnamon σε βολεύει καλύτερα από το Unity... fixed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα