Koke3607 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εβαλα ολα τα πραγματα πανω στη μητρικη κανονικα,τα windows μια χαρα και ο υπολογιστης μου ξεκινα οπως πρεπει.εχω ομως ενα προβλημα.σε τυχαια χρονικα διαστηματα ο υπολογιστης κανει επανεκινηση μονος του.μπορει σε 1 λεπτο μπορει και στο τεταρτο.δεν βγαζει μπλε οθονη μονο κανει επανεκινηση.τι μπορει να φταει.οι ντριβερσ μπηκανε.καποιο βραχυκυκλωμα με τη μητρικη?αλλα δεν βγαζει μπλε οθονη? την επανεκινηση την κανει εντελως ακυρες στιγμες.η μητρικη ειναι gigabyte 990XA-UD3ο επεξεργαστης FX8320μνημη RAM G.SKILL 2X4GB 1866 MHzκαρτα γραφικων gigabyte GTX760τροφοδοτικο ή DXX GALAXY ή Enermax κατι model:EGX1000EWL με output 1000Wμε το everest μου δειχνει θερμοκρασιες 33-35 κελσιου. τι μπορει να φταιει?
MaxPayne Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 αν και καινουργιο συστημα,θα σου προτεινα να τρεξεις memtest αρχικα
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μικρό τροφοδοτικο έχεις ... Μάλλον αυτο φταίει... Χρειάζεσαι τουλάχιστον 2000 watt. Και ναι ... Εννοείται οτι ειρωνεύομαι.... Πραγματικα τι δουλεια έχει τέτοιο τροφοδοτικο σε τέτοιο σύστημα? πιο overkill πεθαινεις. Τεσπα στο θέμα τώρα.. Το οτι δεν προλαβαίνεις να την δεις δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει bluescreen .κανε αρχικά πολύωρο bootable memtest να δούμε αν φταίνε οι μνήμες σε πρώτη φάση. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.grΙδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:[*]Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματαΠαρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις