ermis01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά τα φώτα σας γιατί θα τρελαθώ! Έχω λοιπόν 2 αρχεία mkv διαρκειας 1 ωρας 21 λεπτων (απο BluRay, 23.976 fps)Θελω από το ένα να εξαγω το αρχειο ελληνικου ήχου, για να το ενσωματωσω στο δευτερο. Το εξαγω λοιπον κανονικα με MKVExtractGUI, αλλα το αρχειο που μου προκύπτει ειναι διαρκειας 1 ωρας και 17 λεπτων!!! Κ φυσικα δεν μπορω με τπτ να το συγχρονισω με το αλλο βιντεο. Εχετε λοιπον ιδεα γιατι συμβαινει αυτο;; Ή πως θα μπορεσω αυτο τελοσπαντων να το συγχρονισω;;
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι είναι και τα δύο στα 23,976; Η διάρκεια είναι ίδια και στα δύο; Τα έλεγξες με το media info; Ξεκινάνε και τα δύο ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (να μην έχει δηλαδή κάποιο κάτι παραπάνω στην έναρξη); Αν είναι ίδια φόρτωσε το Αγγλικό στο mkvtoolnix και ξετσεκάρισε το audio. Πρόσθεσε και το Ελληνικό και άσε από αυτό να είναι τσεκαρισμένο μόνο το audio. Σώσε σε mkv και έλεγξε αν είναι σωστό.
ermis01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι ίδια φόρτωσε το Αγγλικό στο mkvtoolnix και ξετσεκάρισε το audio. Πρόσθεσε και το Ελληνικό και άσε από αυτό να είναι τσεκαρισμένο μόνο το audio. Σώσε σε mkv και έλεγξε αν είναι σωστό. Θεός!!! Το έκανα και όλα λειτουργησαν ρολόι. Ειχα βεβαια μια μικρή και ΣΤΑΘΕΡΗ υστερηση του ήχου κατα 2 sec. αλλά αυτο διορθώθηκε ευκολα με το delay στο MKVToolnix. Αλλά έτσι για την ιστορία, αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει την απορία που ειπα και πριν: πως γινεται απο ένα αρχειο 1ω + 21λ να εξαγεις τον ήχο, και το αρχειο ήχου που προκυπτει να ειναι 1ω + 17λ ;;;; (χωρις να υπάρχουν στο βιντεο κενά στην αρχή και στο τέλος) Οπως και να έχει, σ' ευχαριστω πολύ micos!
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ΔΕν ξέρω τι μπορεί να συνέβει. Έκανα μια δοκιμή με το mkvextractgui2 και δεν άλλαξε η διάρκεια. Εσύ που είδες ότι η διάρκεια είναι λάθος; Μήπως για κάποιο λόγο σταμάτησε το extraction λίγο πριν το τέλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα