Petert Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 οχι να μην κανεις φορματ, κι εγω ετσι νομιζα οτι με το φορματ θα στρωσει, αλλα με το που εκανα φορματ και ξαναεβαλα τους οδηγους τους καινουριους για την καρτα γραφικων ξανα τα ειδια, επισης οταν τους κανω εγκατασταση παντα βαζω το drivers sweaper οπως ακριβως μου λετε, αλλα το προβλημμα παραμενει παλι, αν δεν ειναι οι οδηγοι θα ειναι η καρτα γραφικων, δεν ξερω τι αλλο μπωρει να ειναι Δεν ειναι η καθε περιπτωση ιδια. Τι θα παθει αν κανει φορματ ?
panos0100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 οχι το λεω μην το παθει σαν και εμενα γιατι κι εγω νομιζα οτι ειχα καποιον ιο και εκανα 2 φορες φορματ, ποιον να ρωτησω να σιγουρευτω για την καρτα, οι μισοι λενε οτι ειναι προβλημα στους οδηγους της, (στο site της nvidia) και οι αλλοι λενε για προβλημα στην καρτα γραφικων, αλλα εγω δεν νομιζω ολοι οι οδηγοι πανω απο σειρα 314 να εχουνε προβλημα δεν γινεται αυτο, και δεν μου εχει ξανα συμβει κατι παρομοιο
Petert Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τα προβληματα δεν λυνονται απο το φορουμ, κατι πρεπει να κανεις, ενα απο αυτα ειναι και το φορματ
panos0100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μα εκανα 2 φορες φορματ και δεν λυθηκε το προβλημα μου, μπωρει στον φιλο να λυθει δεν ξερω, αλλά σε εμενα τιποτα τα ειδια παλι και ξανα τα ειδια
pagratios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Είχα παλιότερα το ίδιο πρόβλημα και όταν έβαζα driver μέχρι την 302 305 σειρά δεν θυμάμαι είχα το ίδιο πρόβλημα και όταν γύριζα πίσω ήταν χειρότερα οπότε έκανα format αλλά και πάλι το ίδιο. @panos0100: οι πιο καινούριοι οδηγοί με το που τους βάζεις αμέσως τα παίζει ή μόνο σε παιχνίδια ή κάποιον player?
panos0100 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 οχι μονο οταν ακουω μουσικη με οποιονδηποτε player και οταν ο υπολογιστης βρισκεται σε ακηνησια οταν δεν κανω τιποτα δηλαδη, αλλα τυχαινει να κολαει και την ωρα που γραφω κατι, και αν ξεκολησει και δεν κανει επανεκινηση με το που βαζω ενα παιχνιδι ή καποιο τεστ για την καρτα γραφικων αμεσως θα δειξει οτι δεν υπαρχει σημμα στην εικονα και μετα χρειαζεται επανεκινηση
pagratios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ξαναέβαλα τους 327,χχ και είχα πρόβλημα μόνο όταν έβλεπα mp4 video το οποίο κάνει αποκωδικοποίηση με LAV στο οποίο έβγαλα κάτι ρυθμίσεις (που δεν θυμάμαι τώρα) και λειτουργεί κανονικά. Με τα παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα. Θα το τεστάρω το θέμα λίγο ακόμα και θα δούμε.
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 τελικα οντος υπαρχει θεμμα με τους οδηγους, τοσο εδω στο φορουμ οσο και σε ξενα φορουμ βλεπω οτι εχουνε προβλημματα οι καρτες κυριως της σειρας 4χχ και 5χχ οποτε απο την μια λεω ευτηχως η καρτα αντεχει ακομα και δεν εχει προβλημμα, απο την αλλη σκεφτομαι μηπως την επομενη φορα παω σε amd καρτα γιατι αν συνεχεισει ετσι δεν την βλεπω καλα την nvidia καπου διαβασα επισης οτι το προβλημμα παραμενει και στους οδηγους που θα βγουνε αυτο το μηνα οποτε δεν βαζουμε κανεναν μενουμε με αυτους που λειτουργουν να δουμε τι θα γινει
pagratios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Έχω βάλει τους 314,22 και μου κάνει τα ίδια αλλά όχι πάντα. Τώρα το παρατήρησα και όταν βάζω στο youtube html 5 με hardware acceleration ενεργοποιημένο. Μου πετάει και το μήνυμα "Kernel stop responding and recover" αν είμαι τυχερός αλλιώς κολλάει σε μαύρη οθόνη.
iodna2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 απο την αλλη σκεφτομαι μηπως την επομενη φορα παω σε amd καρτα μην.κάνεις .το.λάθος. με amd(ati) πάντα είχα θέματα με drivers.ΠΑΝΤΑ. έβαλα n-vidia κ ησύχασα.(9600 gt )
pagratios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Με έχουν τρελάνει αυτοί οι driver αν βάλω πάνω από τον 280 κολλάει όταν χρησιμοποιείται για αποκωδικοποίηση βιντεο και αν έχω τους 280 τα παιχνίδια έχουν lag. Και πριν το φορματ με τους 280 ήμουν κομπλε Αν flasharo κανένα άλλο bios στην κάρτα μπορεί να διορθωθεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα