Petert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Επειδη δεν δουλευουν σωστα 5-10-100 παλιες καρτες γραφικων φταινε οι drivers ?
panos0100 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 οχι βεβαια φταινε οι καρτες η nvidia γιατι να βγαλει χαλασμενους οδηγους, και αντε να γινει σε μια εκδοση, οχι σε ολες ομως
pagratios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 @panos0100 : ποιους driver έχεις ακριβώς να τους δοκιμάσω ?
panos0100 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 εχω τους 314,22 βαλε αυτους και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, νομιζω δηλαδη ετσι οπως τα εκανε η nvidia τιποτα δεν ειναι σιγουρο. απλα βαλε και πες μου τι εκανε η καρτα
pagratios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οι 314,22 δεν μου αναγνωρίζουν την ούτε την κάρτα
panos0100 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 τοτε εχει προβλημα η καρτα σου δεν εξηγειται αλλιως, δοκιμασε την και σε αλλον υπολογιστη αν μπωρεις ειδαλως παρε μια καινουρια
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι σε ένα stress test θα την πάρεις στο χέρι.
panos0100 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ποιος; ο απο πανω; εγω πιστευω αν δεν ερθει η ωρα τους να καουν, ολες οι καρτες γραφικων, και να θες δεν καιγονται εβαλα το φουρμαρκ το αφησα και τιποτα δεν καηκε αν ειναι να καει αυτο θα γινει ξαφνικα ειτε το πρωει που θα σηκωθει και θα ανοιξει τον υπολογιστη, ειτε σε κανενα παιχνιδι μεσα
pagratios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι για τους driver είναι θέμα κάρτας γιατί με τους 327,χχ όπψς και με τους 331,χχ beta δεν είχε θέμα
Petert Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι για τους driver είναι θέμα κάρτας γιατί με τους 327,χχ όπψς και με τους 331,χχ beta δεν είχε θέμα H nvidia οταν βγαζει καινουργιους drivers, βλεπει στα official forums της, τα προβληματα (αν υπαρχουν), και τα διορθωνει στους επομενους drivers που θα κυκλοφορησει. Πριν εκδοσει drivers, κυκλοφορει beta drivers, για να δοκιμασει τις αλλαγες που θελει να κανει.(+ τους beta testers) Τωρα εσυ εχεις μια καρτα γραφικων, πανω σε μια συγκεκριμενη μητρικη, με x windows, y drivers κτλ, υπαρχουν χιλιαδες συνδιασμοι hardware-software που μπορεις να κανεις, ο driver αφορα την καρτα γραφικων αλλα εχει αμεση/εμμεση σχεση με τα υπολοιπα. Αρα ποιο πιθανο ειναι να εχεις εσυ καπου προβλημα (κυριως στην καρτα γραφικων), παρα να εχει προβλημα ο driver.
panos0100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 H nvidia οταν βγαζει καινουργιους drivers, βλεπει στα official forums της, τα προβληματα (αν υπαρχουν), και τα διορθωνει στους επομενους drivers που θα κυκλοφορησει. Πριν εκδοσει drivers, κυκλοφορει beta drivers, για να δοκιμασει τις αλλαγες που θελει να κανει.(+ τους beta testers) Τωρα εσυ εχεις μια καρτα γραφικων, πανω σε μια συγκεκριμενη μητρικη, με x windows, y drivers κτλ, υπαρχουν χιλιαδες συνδιασμοι hardware-software που μπορεις να κανεις, ο driver αφορα την καρτα γραφικων αλλα εχει αμεση/εμμεση σχεση με τα υπολοιπα. Αρα ποιο πιθανο ειναι να εχεις εσυ καπου προβλημα (κυριως στην καρτα γραφικων), παρα να εχει προβλημα ο driver. ναι να πω κατι κι εγω, λοιπον εχω την gtx 550 ti και σε εμενα πανω απο τους 314 δεν παει δεν ξερω γιατι, τους βαζω και εχω παρομοια προβλημματα με το παιδι οπως οτι κρασαρει συνεχεια και κανει επανεκινησεις οταν βαζω τους 314,22 δεν εχει κανενα προβλημα, πως γινεται αυτο και την πηγα την καρτα μου για ελεγχο στο πλαισιο και η απαντηση ητανε οτι: μπωρει οι συγκεκριμενοι οδηγοι λεει να μην ειναι συμβατοι με την καρτα σου, η ερωτηση μου, ολοι ομως οι οδηγοι που θα βγουν απο εδω και περα; δεν θυμαμαι σε καρτα γραφικων να γινεται κατι τετοιο
N3k21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πως ακριβώς αναβαθμίζεις τους οδηγούς; Με απλή εγκατάσταση μέσω wizard, πάνω από την προηγούμενη έκδοση; Καλού κακού δοκίμασε και την περισσότερο "κυριλέ" διαδικασία: Uninstall --> reboot σε safe mode --> καθάρισμα Nvidia drivers με driver sweeper --> reboot κανονικά --> εγκατάσταση νέας έκδοσης drivers. Κάτι μου λέει ότι σε ένα stress test θα την πάρεις στο χέρι. Αν όχι την κάρτα, το τροφοδοτικό σίγουρα ΟP πλάκα κάνω, μην τρελαίνεσαι!
pagratios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα το stress test και τελικά δεν την πήρα στο χέρι . Τις απεγκαταστάσεις τις κάνω με το display driver uninstaller και τελικά είδα ότι θέμα έχω όταν παίζω ταινία mp4 και σκέφτηκα μήπως την ζημιά την κάνει ο LAV splitter διότι σε mkv δεν είχα πρόβλημα που έχω τον haali splitter ενώ και στα δύο το έχω LAV video decoder
panos0100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 οχι να μην κανεις φορματ, κι εγω ετσι νομιζα οτι με το φορματ θα στρωσει, αλλα με το που εκανα φορματ και ξαναεβαλα τους οδηγους τους καινουριους για την καρτα γραφικων ξανα τα ειδια, επισης οταν τους κανω εγκατασταση παντα βαζω το drivers sweaper οπως ακριβως μου λετε, αλλα το προβλημμα παραμενει παλι, αν δεν ειναι οι οδηγοι θα ειναι η καρτα γραφικων, δεν ξερω τι αλλο μπωρει να ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα