pagratios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω την κάρτα xfx 9800gtx+ και για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί όταν αναβαθμίζω τους driver και επιστρέφω στους τελευταίους που δεν είχα πρόβλημα δλδ τους 280,26. Τις αλλαγές στους driver την έκανα με το Display Driver Uninstaller Όταν αναφέρω παραπάνω ότι δεν λειτουργεί εννοώ πως ακόμα και με το media player classic όταν πάει να ξεκινήσει κλείνει η οθόνη και μετά από λίγο ανοίγει και δεν δείχνει τίποτα παρα μάυρο και το φως της οθόνης. Τι θα μπορούσε να φταίει? 1
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να υπάρχει καποια ασυμβατότητα με τους συγκεκριμένους drivers και την κάρτα , εξάλου παίζουν γενικά προβλήματα με drivers ακομα και αν ειναι καινούργιοι , οποτε μεινε με τους παλαιότερους
pagratios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά αυτό κάνω απλά έλεγα μήπως είναι αλλού το θέμα γιατί λέει ότι την υποστηρίζει.
panos0100 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα η καρτα εχει καποιο προβλημα, αν πας να βαλεις αλλους οδηγους και δεν τους δεχεται ισως εχει θεμμα η καρτα σου, δεν ειναι λογικο να μην μπωρει να παει σε καινουριους οδηγους
pagratios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τι θα μπορούσα να δοκιμάσω μήπως βγάλουμε άκρη?
panos0100 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αλλη καρτα γραφικων για αρχη, αν εχεις ή βαλε την onboard της μητρικης
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω άλλη κάρτα και η μητρική μου δεν έχει onboard. Μήπως να έτρεχα κάποιο πρόγραμμα να δουμε ή δεν θα βγάζαμε άκρη?
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 η καρτα με τους drivers που δουλευει τελος παντων,δουλευει σωστα?περναει παιχνιδια και benches?
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Με τους 280 δεν έχω πρόβλημα. Οι νεότεροι από αυτόν έχουν θέμα. Απλά ρώτησα όχι γιατί έχω κάποιο θέμα με αυτούς αλλά γιατί να μην μπορώ να βάζω ποιο καινούριους αν και μπορεί να έχουν μικρότερη τους 5% αύξηση της επίδοσης.
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 την ειδια απορια εχω κι εγω φιλε μου, εγω εχω την gtx 550 ti εχει μεινει με τους οδηγους 314 δεν παει πιο πανω, αν βαλω πιο πανω η καρτα κολαει δεν τους δεχεται, να ειναι προβλημμα της nvidia με τους οδηγους λιγο δυσκολο, μηπως οι καρτες μας δεν πανε αλλο πιο πανω;
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 πραγματικα δεν ξερω τι γινεται με τις καρτες γραφικων αλλα η δικια μου με την δικια σου, εχουνε σχεδον τα ειδια προβλημματα, και οι 2 κολανε στους οδηγους τους, εγω δεν μπωρο να παω πανω απο τους 314 και εσυ δεν μπωρεις να πας πιο πανω σε παλιες σειρες, εγω λεω οτι ειναι τυχαια, και το τι φταινε οι καρτες, δεν θελω να πιστεψω οτι μια μεγαλη εταιρεια σαν την nvidia εκανε λαθος στους οδηγους της και αν εκανε θα ειναι σε μερικους οδηγους, οχι σε ολους
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πιο λογικό όντως ακούγεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις κάρτες μας παρά με την nVidia
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 κι εγω ετσι πιστευω, αν διαβασεις το παρακατω θεμμα στην ειδια ενοτητα τα παιδια με καινουριους οδηγους ελυσαν το προβλημμα ενω σε εμενα ξανα και ξανα τα ειδια, θα περιμενω να βγαλει και αλλους καινουριους οδηγους η nvdia να δω τι θα κανει, εχε χαρη που την χρειαζομαι ακομα την καρτα αλλιως θα την ξαναπηγαινα για 4η φορα για ελεγχο στο πλαισιο, τις προηγουμενες φορες ειχε θεμμα το τροφοδοτικο μετα ητανε παλι οι οδηγοι, αλλά αυτη την φορα εκανα και φορματ και κανει ξανα τα ειδια ευτηχως εχει ακομα εγγυηση οποτε θα περιμενω
trek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τελικά στο θέμα drivers, άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα