Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στην ευχή έπαθε στα καλά καθούμενα και, όταν το κρατώ πατημένο για να γράψω ένα γράμμα κεφαλαίο, λειτουργεί σε όλα τα γράμματα, εκτός από το «Α», είτε στα ελληνικά, είτε στα αγγλικά; Κάποια ρύθμιση, ίσως; Ο συνδυασμός του με όλα τα υπόλοιπα πλήκτρα, κάνει ό,τι είναι φυσιολογικό να κάνει. Μόνο με το συγκεκριμένο γράμμα έχει μουλαρώσει. Με το το αριστερό shift, μπαίνει κανονικά κεφαλαίο το «Α»... (σε winXP)

Δημοσ.

χρησιμοποιησε το caps lock

Καλά, θα μπορούσα να χρησιμοποιώ και το αριστερό shift, που δουλεύει κανονικά. Το θέμα είναι, γιατί υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με το δεξί, το οποίο πριν δεν υπήρχε.

Δημοσ.

Πόσα χρόνια έχεις το πληκτρολόγιο είπαμε? :P

Δύο... ένα απλό, πάμφθηνο τής logitech είναι. Αλλά έχω την εντύπωση, ότι δε φταίει το πληκτρολόγιο σα συσκευή. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης στα παραθύρια.

Πρόσεξες ότι μόνο με το κεφαλαίο «Α» υπάρχει το πρόβλημα; Σε όλα τα άλλα πλήκτρα, ο συνδυασμός τους με το δεξί shift, λειτουργεί όπως πρέπει. 

Δημοσ.

Α νόμιζα ότι το είχες 10ετία :P

Δε ξέρω, εμένα μου κάνει πρόβλημα πληκτρολογίου.Τα παίζουν τα μηχανήματα.

Όποιος έχει καμιά άλλη ιδέα ας την ρίξει.

Υ.Γ.Αν θες δοκίμασέ το και σε άλλο pc.

Δημοσ.

Γενικα επειδη ειναι κουφο το προβλημα ειναι λιγο try n error η κατασταση.'Η δοκιμασε αλλο πληκτρολογιο,ή το ιδιο σε αλλο πισι,ή εστω σε αλλη θυρα.

Δημοσ.

Γενικα επειδη ειναι κουφο το προβλημα...

Ε, για τι με πέρασες; Για κανένα συνηθισμένο τύπο, ώστε να έχω φυσιολογικά προβλήματα; Σχεδόν μόνο «κουφά» συναντώ!

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα τι εγινε,εκανες τις δοκιμες;

Από αύριο...Πρέπει να βρω πληκτρολόγιο και τώρα δεν έχω άλλο πρόχειρο.

Δημοσ.

οπουδήποτε κι αν γράφεις δεν σ' αφήνει να το γράψεις κεφαλαίο; δηλαδή είτε γράφεις στο word, είτε στο browser σου ή κάπου αλλού παντού το ίδιο σου κάνει; νομίζω ότι κάπως ορίστηκε ο συγκεκριμένος συνδιασμός να κάνει κάτι άλλο, κάποιο πρόγραμα που έβαλες τώρα  και τρέχει στο παρασκήνιο μήπως;

Δημοσ.

Τι εγινε,το πηρες αποφαση οτι δεν θα ξαναγραψεις ποτε κεφαλαιο 'Α' στην ζωη σου;  :P

Το λοιπόν...και με άλλο πληκτρολόγιο, η ίδια κατάσταση είναι, οπότε αποκλείουμε την περίπτωση χαλασμένου πληκτρολογίου. Είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά, αρνείται να μπει κεφαλαίο το «Α» - και μόνο αυτό - με τη χρήση ειδικά τού δεξιού shift. Με το αριστερό, όπως είπα και πριν δουλεύει κανονικά. Επίσης, δουλεύουν κανονικά με το δεξί shift και όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί (λοιπά κεφαλαία και σύμβολα).

Η ...απόφαση, μέχρι να βρω τι συμβαίνει - αν το βρω τελικώς - είναι να χρησιμοποιώ το αριστερό shift, ειδικά για το κεφαλαίο «Α» (αφού - φυσικά... :mad: - έχω χρησιμοποιήσει το δεξί πρώτα, όπως είχα συνηθίσει και έχω γυρίσει στην αρχή τής πρότασης για να το διορθώσω...τα νεύρα μου μέσα!!! :cry: )

οπουδήποτε κι αν γράφεις δεν σ' αφήνει να το γράψεις κεφαλαίο; δηλαδή είτε γράφεις στο word, είτε στο browser σου ή κάπου αλλού παντού το ίδιο σου κάνει; νομίζω ότι κάπως ορίστηκε ο συγκεκριμένος συνδιασμός να κάνει κάτι άλλο, κάποιο πρόγραμα που έβαλες τώρα  και τρέχει στο παρασκήνιο μήπως;

Ναι, παντού το κάνει. Είτε στο word, είτε στο notepad, είτε στο browser...

Δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να ορίστηκε ο συνδυασμός αυτός. Κάποιο περίεργο πρόγραμμα δεν εγκατέστησα...

Δημοσ.

αφού στο κάνει και μ άλλο πληκτρολόγιο κάπως ορίστηκαν ως συνδιασμός αυτά τα πλήκτρα τώρα πως έγινε αυτό και τι ορίστικε να κάνουν δεν ξέρω. εάν ξέρει κανείς άλλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...