Προς το περιεχόμενο

Technicolor TD5130 πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα νέα σύνδεση forthnet στο φοιτιτικό μου σπίτι στην κέρκυρα αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ με το καλώδιο όλα δουλεύουν μια χαρά στο ιντερνετ μόλις συνδεθώ με wifi και ανοίξω είτε τόρρεντ είτε φορτώσω λίγο την γραμμή με κατέβασμα χάνεται η σύνδεση στο wifi και ταυτοχρονα χάνω και το ιντερνετ ενώ τα λαμπάκια συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Στην ουσία δηλαδή χάνεται η σύνδεση με το wifi. Τι μπορεί να φταίει πρόβλημα της συσκευής ή κάποια ρύθμιση στο ρούτερ??

Αυτά είναι τα στοιχεία της γραμμής μου.

DSL Type: G.992.5_Annex_A

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 11867

Max Bandwidth  (Up/Down) [kbps/kbps]: 1162 / 13160

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 19

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11 / 21

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12.1 / 11.3

Δημοσ.

για αρχη πριν παμε στο να αλλαξεις καναλι στο να αλλαξεις κλειδωμα στο να κλεισεις το wps στο να κλεισεις το Upnp και στο να περασεις πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου οπως και να κανεις Port forward στο thomson για τα τορρεντ ας κανουμε κατι απλοα

firmware update

Πρωτο πρωτο πανω πανω

http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3954

Έκανα νέα σύνδεση forthnet στο φοιτιτικό μου σπίτι στην κέρκυρα αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ με το καλώδιο όλα δουλεύουν μια χαρά στο ιντερνετ μόλις συνδεθώ με wifi και ανοίξω είτε τόρρεντ είτε φορτώσω λίγο την γραμμή με κατέβασμα χάνεται η σύνδεση στο wifi και ταυτοχρονα χάνω και το ιντερνετ ενώ τα λαμπάκια συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Στην ουσία δηλαδή χάνεται η σύνδεση με το wifi. Τι μπορεί να φταίει πρόβλημα της συσκευής ή κάποια ρύθμιση στο ρούτερ??

Αυτά είναι τα στοιχεία της γραμμής μου.

DSL Type: G.992.5_Annex_A

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 11867

Max Bandwidth  (Up/Down) [kbps/kbps]: 1162 / 13160

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 19

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11 / 21

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12.1 / 11.3

επισης εχεις ζητησει απο την forthnet 11 αρι Profile η τους ειπες οτι εχεις θεματα με αποσυνδεσεις?γιατι βλεπω 11αρι Margin και χανεις αρκετα σε ταχυτητα.με 6 ari profile θα παιζες κανα 14 σιγουρα.

Δημοσ.

για αρχη πριν παμε στο να αλλαξεις καναλι στο να αλλαξεις κλειδωμα στο να κλεισεις το wps στο να κλεισεις το Upnp και στο να περασεις πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου οπως και να κανεις Port forward στο thomson για τα τορρεντ ας κανουμε κατι απλοα

firmware update

Πρωτο πρωτο πανω πανω

http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3954

επισης εχεις ζητησει απο την forthnet 11 αρι Profile η τους ειπες οτι εχεις θεματα με αποσυνδεσεις?γιατι βλεπω 11αρι Margin και χανεις αρκετα σε ταχυτητα.με 6 ari profile θα παιζες κανα 14 σιγουρα.

έκανα το firmware update όλα καλά μέχρι στιγμής δεν έχω αποσυνδέσεις και κατεβάζω κανονικά με τα τορρεντ. Έκανα και port forward και όλα δουλεύουν καλά μέχρι τώρα. Το προφίλ ήταν από την εγκατάσταση έτσι. Επειδή είναι λίγο παλιά η γραμμή αν τους ζητήσω 6άρι προφίλ υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις και τα σχετικά??

Δημοσ.

έκανα το firmware update όλα καλά μέχρι στιγμής δεν έχω αποσυνδέσεις και κατεβάζω κανονικά με τα τορρεντ. Έκανα και port forward και όλα δουλεύουν καλά μέχρι τώρα. Το προφίλ ήταν από την εγκατάσταση έτσι. Επειδή είναι λίγο παλιά η γραμμή αν τους ζητήσω 6άρι προφίλ υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις και τα σχετικά??

με απλα λογια.αφου τα φτιαξαμε τα θεματα αυτα τοτε ΖΗΤΑΣ 6ΑΡΙ ΣΤΕΓΝΑ.θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

με απλα λογια.αφου τα φτιαξαμε τα θεματα αυτα τοτε ΖΗΤΑΣ 6ΑΡΙ ΣΤΕΓΝΑ.θα εισαι μια χαρα.

Είχα ξανά κάποιες αποσυνδέσεις σήμερα. Βασικά ήταν συνδεδεμένο το wifi αλλά μου έβγαζε χωρίς ιντερνετ κάτω χαμηλά στην μπάρα. Έχω το lenovo ideapad y510p αλλά είναι το μοναδικό στο οποίο είχα πρόβλημα. Σε άλλα 3 που είχα συνδεθεί όλα δούλευαν μια χαρά. Για το 6άρι προφίλ που πρέπει να πάρω τηλέφωνο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...