oykas2001 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, νέος κι εγώ στα mac... ποιο προγραμμα υπάρχει [free αν γίνεται] για εγγραφή bluray με εξωτερικό recorder [samsung]? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από oykas2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, νέος κι εγώ στα mac... ποιο προγραμμα υπάρχει [free αν γίνεται] για εγγραφή bluray με εξωτερικό recorder [samsung]? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bluray και να γράψεις data σε αυτό. Για να φτιάξεις bluray disk για bluray player (ταινία) δεν νομίζω να βρείς free πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bluray και να γράψεις data σε αυτό. Για να φτιάξεις bluray disk για bluray player (ταινία) δεν νομίζω να βρείς free πρόγραμμα. Για ταινίες όντως όσα βρήκα δεν ήταν free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Στο MacZOT είναι μέχρις αύριο σε προσφορά με $10 το Leavo Blu-ray Creator for Mac. Αν σου κάνει, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Στο MacZOT είναι μέχρις αύριο σε προσφορά με $10 το Leavo Blu-ray Creator for Mac. Αν σου κάνει, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία. Μια χαρά μου φαίνεται, κατεβάζω το trial και αν είναι το αγοράζω. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Στο MacZOT είναι μέχρις αύριο σε προσφορά με $10 το Leavo Blu-ray Creator for Mac. Αν σου κάνει, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία. Ωραίος ο φίλος. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα