karembe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα laptop TURBO-X σχετικά καινούριο(πριν 9 μήνες τον αγόρασα) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ θέλω να bootαρω από USB δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο BIOS.Το USB είναι bootable και δοκιμάστηκε και σε άλλα laptop που τρέχουν windows.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το δικό μου τρέχει windows 8.
~mxls~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό σου. Μπήκες στο BIOS και δεν έχει τέτοια επιλογή; Ποια είναι η μητρική σου;
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε το usb μπες στο bios και ψάξε μπορεί να σου το βγάλει στους δίσκους και μπορεί να πρέπει αν αλλάξεις την σειρά των δίσκων για να ξεκινήσει από το usb. (εικασία είναι,διάβασε το εγχειρίδιο λογικά θα πρέπει να λέει αν ξεκινάει ή όχι από usb)
karembe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 pegatron corporation model A15.Από το CPU-Z το βρήκα Βάλε το usb μπες στο bios και ψάξε μπορεί να σου το βγάλει στους δίσκους και μπορεί να πρέπει αν αλλάξεις την σειρά των δίσκων για να ξεκινήσει από το usb. (εικασία είναι,διάβασε το εγχειρίδιο λογικά θα πρέπει να λέει αν ξεκινάει ή όχι από usb) Δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή USB και στο εγχειρίδιο(ο Θεός να το κάνει) δεν γράφει τίποτα.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή USB και στο εγχειρίδιο(ο Θεός να το κάνει) δεν γράφει τίποτα. Ναι ρε καρεμπέ,επιλογή να αλλάξεις σειρά στους δίσκους έχει;;;; Σε κάποια όταν βάλεις το usb μόνο τότε εμφανίζεται στην λίστα με τους δίσκους και πρέπει να τον βάλεις πρώτο στην σειρά. (ή τον βγάζει και στα boot devices μετά)
karembe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε καρεμπέ,επιλογή να αλλάξεις σειρά στους δίσκους έχει;;;; Σε κάποια όταν βάλεις το usb μόνο τότε εμφανίζεται στην λίστα με τους δίσκους και πρέπει να τον βάλεις πρώτο στην σειρά. (ή τον βγάζει και στα boot devices μετά) Το έχω τσεκάρει αυτό που λες από την αρχή και δεν υπάρχει κάν η επιλογή για να κάνω την επιλογή USB μόνο από το σκληρό και από DVD μου δίνει το δικαιωμα να bootαρω.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ μιλάς για επιλογή Usb, εγώ σου μιλάω για επιλογή σκληρού δίσκου....
MARiOS91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τσέκαρε να δεις αν έχει disable τα 3rds boot options.. Αν τα έχει disable, άνοιξε τα και δες αν μετά σου βγάζει την επιλογή από usb..
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπαθησε να κατανοησεις τι σου λεει ο elf φιλε.
*Kezar* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 pegatron corporation model A15.Από το CPU-Z το βρήκα Δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή USB και στο εγχειρίδιο(ο Θεός να το κάνει) δεν γράφει τίποτα. Tσεκαρε την επιλογη LEGACY να ειναι ON και οχι την αλλη που εχει UEFI και επισης επελεξε απο το bootable manager 1ο το usb.. αν και αμα φτιαξεις το LEGACY να ειναι ON kai oxi to UEFI θα το αναγνωρισει εαν πατησεις το καταλληλο Button για το Boot menu. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα