liakjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις απόλυτο δίκιο. Από αυτοκίνητα και τηλεοράσεις μέχρι καφετιέρες και λάπτοπ, η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον υποψηφιο αγοραστή... Καταλαβαίνεις ότι μιλάς για εσένα κ μόνο έτσι? Υπάρχουν κ αυτοί που βάζουν άλλα σε προτεραιότητα πχ επιδόσεις / χρηστικότητα κτλ. Κανείς δεν σε έβαλε εκπρόσωπό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χρηστικότητα και επιδόσεις... Και οι ταμπλέτες της Apple δεν τα έχουν αυτά;... Ένα περίεργο πράγμα, όμως. Ήμουν 4 μέρες στη Ρώμη και βαρέθηκα να βλέπω τους τουρίστες από όλο τον κόσμο να περπατάνε με iPad/iPad mini στα χέρια. Νέοι και γέροι, άνδρες και γυναίκες. Θύματα όλοι του μάρκετινγκ θα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, αλλά αν είχαν τα 2 κ όχι την εμφάνιση , πάλι δεν θα το έπαιρνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χρηστικότητα και επιδόσεις... Και οι ταμπλέτες της Apple δεν τα έχουν αυτά;... Ένα περίεργο πράγμα, όμως. Ήμουν 4 μέρες στη Ρώμη και βαρέθηκα να βλέπω τους τουρίστες από όλο τον κόσμο να περπατάνε με iPad/iPad mini στα χέρια. Νέοι και γέροι, άνδρες και γυναίκες. Θύματα όλοι του μάρκετινγκ θα είναι. Περίεργο,εδώ οι περισσότεροι έχουν 7αρια ανδρόιντ με κανέναν να έχει το μεγάλο ipad. Θα πέτυχες φαίνεται σε συνέδριο της apple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, αλλά αν είχαν τα 2 κ όχι την εμφάνιση , πάλι δεν θα το έπαιρνες? Δε ξέρω. Θα τα ζύγιζα και θα έκρινα τότε. Εξαρτάται και από το τί θα μου προσέφερε ο ανταγωνισμός τη συγκεκριμένη περίοδο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα iPads αυτή τη στιγμή -και πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό- προσφέρουν ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο για όλα τα είδη χρηστών και δε θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση η τεράστια αποδοχή τους. Επίσης, έχοντας υπόψιν τα παραπάνω, θα πρέπει κυρίως οι εταιρείες να συνειδητοποιήσουν τί είναι αυτό ακριβώς που ζητάει ο κόσμος από την ταμπλέτα του και γιατί, ίσως, οι προτάσεις laptop-tablet καθώς και οι προτάσεις της Microsoft, δεν έχουν καταφέρει να πείσουν, ακόμα και αν τρέχουν crysis. Περίεργο,εδώ οι περισσότεροι έχουν 7αρια ανδρόιντ με κανέναν να έχει το μεγάλο ipad. Θα πέτυχες φαίνεται σε συνέδριο της apple... Ναι, στο Βατικανό και στο Πάνθεον. Μίλησα για τουρίστες. Τους Ιταλούς τους είδα μοιρασμένους σε galaxy και iphones. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ανακοινωθηκε το 8" απο την dell με fullhd,bay trail γυρω στα 300€. Οσο για το αν μετρα η εμφανηση! Οτιδηποτε κουβαλουμε συχνα μαζι μας θεωρηται αξεσουαρ και η εμφανηση ειναι μεσα στους 3πρωτους λογους για την επιλογη του! Και το ipad mini,για μενα(προσωπικο) ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε μικρο tablet που βολευει να το έχουμε μαζι μας! Απλα δεν εχουμε την ιδια σειρα προτεραιοτητας σ'αυτους τους λογους και ουτε ιδια γουστα! Εννοεις το Dell Venue ετσι? Επισημα μεθαυριο θα ανακοινωθει με καθε λεπτομερεια. Και μενει το Lenovo Miix 8 που πρωτες πληροφοριες λενε για αλουμινενια κατασκευη,γραφιδα,3g. Για να δουμε. Εννοειται και το ντιζαιν παιζει σημαντικο ρολο και το Lenovo ειναι ντινεζατο με μικρο bezel και ομορφο στις φωτο που κυκλοφορησαν. Ειδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξέρω. Θα τα ζύγιζα και θα έκρινα τότε. Εξαρτάται και από το τί θα μου προσέφερε ο ανταγωνισμός τη συγκεκριμένη περίοδο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα iPads αυτή τη στιγμή -και πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό- προσφέρουν ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο για όλα τα είδη χρηστών και δε θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση η τεράστια αποδοχή τους. Επίσης, έχοντας υπόψιν τα παραπάνω, θα πρέπει κυρίως οι εταιρείες να συνειδητοποιήσουν τί είναι αυτό ακριβώς που ζητάει ο κόσμος από την ταμπλέτα του και γιατί, ίσως, οι προτάσεις laptop-tablet καθώς και οι προτάσεις της Microsoft, δεν έχουν καταφέρει να πείσουν, ακόμα και αν τρέχουν crysis. Πιστευεις οτι ξερεις περισσοτερο τι θελει ο κοσμος,απο εταιρείες οπως η dell lenovo,asus,Samsung,toshiba,hp κ.α. που εχουν βαλει το android(με εξερεση μονο την Samsung) στην ακρη και εκαναν focus κυριως στα windows tablets,hybrids και notebooks με touch οθονη!Μπες τωρα στα sites αυτων των εταιρειων και πες μας τι κυριαρχει στις αρχικες σελίδες "κραχτες" και ποσα android θα δεις σε σχεση με windows tablets/υβριδικα! Δεν ειναι βλακες,ειδαν τη δυναμικη αυτων των μηχανηματων και δεν βασίζεται στο να παιζει το Crysis,οπως ειδαν και την αδυναμια των rt tablets και τα απομακριναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Που καταλήξαμε ρε... να πρέπει να λέμε ότι έχουμε και Samsung / Apple προϊόν για να μη μας κατηγορήσουν Fanboy κλπ.... Παντού τα ίδια.. λες κάτι κατά / υπέρ κάτι - και σε βαφτίζουν & ταυτίζουν αντίστοιχα. (Apple Funboy/ ΧΑ / ΝΔ ) Χάσαμε την ελευθερία του λόγου μας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ η άποψη μας; Eδω φιλαράκι σε Ιεκ προγραμματισμού πηγε να γραφτεί και τον ρώτησαν αν "είναι" με την apple ή τη Samsung. Γιατι αργοτερα θα μπαινουν σε group και θα φτιαχνουν εφαρμογες για apple store και google play... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστευεις οτι ξερεις περισσοτερο τι θελει ο κοσμος,απο εταιρείες οπως η dell lenovo,asus,Samsung,toshiba,hp κ.α. που εχουν βαλει το android(με εξερεση μονο την Samsung) στην ακρη και εκαναν focus κυριως στα windows tablets,hybrids και notebooks με touch οθονη! Μπες τωρα στα sites αυτων των εταιρειων και πες μας τι κυριαρχει στις αρχικες σελίδες "κραχτες" και ποσα android θα δεις σε σχεση με windows tablets/υβριδικα! Δεν ειναι βλακες,ειδαν τη δυναμικη αυτων των μηχανηματων και δεν βασίζεται στο να παιζει το Crysis,οπως ειδαν και την αδυναμια των rt tablets και τα απομακριναν! Πιστεύω, πιστεύεις, έχει καμία σημασία; Μπορείς εσύ να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ότι σε 2-3 χρόνια τα windows tablets θα κυριαρχούν στην αγορά; Προσωπικές εκτιμήσεις κάνουμε, όχι προβλέψεις. Γι'αυτό και έγραψα ότι "δεν έχουν καταφέρει να πείσουν", είναι γεγονός αυτό, δεν αμφισβητείται. Δε ξέρω, όμως, τι ξημερώνει αύριο. ΥΓ. To πού κάνουν focus οι εταιρείες δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει τις προτιμήσεις του κόσμου. Μπορεί απλά να δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θέλουν να οδηγήσουν την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστεύω, πιστεύεις, έχει καμία σημασία; Μπορείς εσύ να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ότι σε 2-3 χρόνια τα windows tablets θα κυριαρχούν στην αγορά; Προσωπικές εκτιμήσεις κάνουμε, όχι προβλέψεις. Γι'αυτό και έγραψα ότι "δεν έχουν καταφέρει να πείσουν", είναι γεγονός αυτό, δεν αμφισβητείται. Δε ξέρω, όμως, τι ξημερώνει αύριο. ΥΓ. To πού κάνουν focus οι εταιρείες δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει τις προτιμήσεις του κόσμου. Μπορεί απλά να δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θέλουν να οδηγήσουν την αγορά. Δεν ειναι τυχαιες εταιριες που ηρθαν απο το πουθενα!Και το χερι μου στη φωτια δε θα εβαζα,ουτε για το android,ουτε για το ipad,οτι θα παραμεινουν στη κορυφη! Και τα windows tablets μετρουν στην desktop/laptop αγορα,λογο λογισμικου, γι'αυτο ειναι δυσκολο να δουμε αν θα κυριαρχησουν ή οχι,γιατι ο καθενας θα τα παρουσιαζει οπως τον βολεύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία, αφού δε βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για τίποτα, ας μείνουμε σε αυτά που γνωρίζουμε σήμερα και να μην αντιδράς όταν διαβάζεις ότι το iPad έχει αυτή τη στιγμή ευρύτατη αποδοχή ενώ τα windows tablets όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία, αφού δε βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για τίποτα, ας μείνουμε σε αυτά που γνωρίζουμε σήμερα και να μην αντιδράς όταν διαβάζεις ότι το iPad έχει αυτή τη στιγμή ευρύτατη αποδοχή ενώ τα windows tablets όχι.Αυτο που εγω βλεπω τωρα,στα windows tablets,ειναι αυτο που εβλεπα πριν λιγα χρονια και στα android smartphones,δλδ την δυναμικη και τη προοθηση που τους γινεται(win)/γινοταν(android)!Και τοτε κοιτουσατε το τωρα και εμεις κοιτουσαμε το εγγυης μελλων,aka σημερα! Ποιος δικαιωθηκε? Εσεις ή οι εταιρεις που το εμπιστευτικαν και αυτοι που ελεγαν οτι θα κυριαρχησει βλεποντας τη δυναμικη που ειχε σαν λογισμικο? Σκεψου ακομη,οτι τα windows tablets δεν εχουν τα προβληματα που ειχε το android καθολη την διαρκεια της ανοδου του! Ειναι ηδη super fast,super smooth με ενα λογισμικο που τρεχει στο 7.5% ολων των pc(πολος ελξης για developing),παιρνει παντα τη τελευταια εκδοση του λογισμικου by ms και εχει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δυνατοτητες απο τον ανταγωνισμο και η συμβατοτητα με τα περιφεριακα που ειχαμε ή θα εχουμε ειναι ή θα ειναι 100% μεταξυ των tablets και τους προσωπικους υπολογιστες μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Eδω φιλαράκι σε Ιεκ προγραμματισμού πηγε να γραφτεί και τον ρώτησαν αν "είναι" με την apple ή τη Samsung. Γιατι αργοτερα θα μπαινουν σε group και θα φτιαχνουν εφαρμογες για apple store και google play... Ότι Developers υπογράφουν συμβόλαια για μία πλατφόρμα μου είναι νέο. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε και με τα δυο έε; Καλά και από πότε μαθαίνουμε και κάτι από τα ΙΕΚ...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χρηστικότητα και επιδόσεις... Και οι ταμπλέτες της Apple δεν τα έχουν αυτά;... Ένα περίεργο πράγμα, όμως. Ήμουν 4 μέρες στη Ρώμη και βαρέθηκα να βλέπω τους τουρίστες από όλο τον κόσμο να περπατάνε με iPad/iPad mini στα χέρια. Νέοι και γέροι, άνδρες και γυναίκες. Θύματα όλοι του μάρκετινγκ θα είναι. Αυτο ειναι γνωστο σε οσους ταξιδευουν συχνα εξω ,στην Ευρωπη βλεπεις στον δρομο ,στο μετρο παντου πανω απο τους μισους να εχουν στα χερια ipnone,ipad,mini . Περίεργο,εδώ οι περισσότεροι έχουν 7αρια ανδρόιντ με κανέναν να έχει το μεγάλο ipad. Θα πέτυχες φαίνεται σε συνέδριο της apple... Εσυ επειδη εργαζεσαι σε βορεια χωρα της Eυρωπης πιθανολογω Σουηδια ειναι λογικο να εχουν bugdroid διοτι φημιζονται οτι ειναι τσιπηδες και γενικα φραγκοφονιαδες . Αλλωστε στις γιορτες παει ο καθενας το ποτο του το πινει και το ξαναπαιρνει πισω ,υπαρχει και μια σκανδιναβικη ορολογια για αυτο μου διαφευγει αυτη την στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αυτο που εγω βλεπω τωρα,στα windows tablets,ειναι αυτο που εβλεπα πριν λιγα χρονια και στα android smartphones,δλδ την δυναμικη και τη προοθηση που τους γινεται(win)/γινοταν(android)! Και τοτε κοιτουσατε το τωρα και εμεις κοιτουσαμε το εγγυης μελλων,aka σημερα! Ποιος δικαιωθηκε? Εσεις ή οι εταιρεις που το εμπιστευτικαν και αυτοι που ελεγαν οτι θα κυριαρχησει βλεποντας τη δυναμικη που ειχε σαν λογισμικο? Σκεψου ακομη,οτι τα windows tablets δεν εχουν τα προβληματα που ειχε το android καθολη την διαρκεια της ανοδου του! Ειναι ηδη super fast,super smooth με ενα λογισμικο που τρεχει στο 7.5% ολων των pc(πολος ελξης για developing),παιρνει παντα τη τελευταια εκδοση του λογισμικου by ms και εχει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δυνατοτητες απο τον ανταγωνισμο και η συμβατοτητα με τα περιφεριακα που ειχαμε ή θα εχουμε ειναι ή θα ειναι 100% μεταξυ των tablets και τους προσωπικους υπολογιστες μας! Δυο ενστασεις μονο. 1) Συγκρινεις τα windows tablet με android tablets και οχι με τα ipad. 2) Τα android phones γνωρισαν αναμενομενα αναπτυξη λογω φτηνοτερων επιλογων σε σχεση με τα iphone, τα windows tablet δεν αποτελουν φτηνοτερες επιλογες σε σχεση με τα ipad. Τα windows tablet θα παρουνε ενα κομματι της αγορας και λογω ονοματος αλλα και γιατι ακριβως τρωνε την προωθηση που λες απο τις εταιριες μεγαθηρια, μιας και δεν εχουν αλλη επιλογη απο windows αφου βλεπουν τα android δεν τραβανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα