ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ektor7 βγάλε το μήλο της apple απο avatar ! To ντροπιάζεις..! Το ντροπιαζω ή με ντροπιαζει? Υ.Γ.Βαριέμαι και το συνηθησα πλέων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον ektor7 να πω κατι για να το ληξω ομορφα και πολιτισμενα. Δεν θεωρω πως το ipad ειναι καλυτερο απο ενα windows tablet. Απλα εγω το προτιμω γιατι εχω αρκετες apple συσκευες και συνεργαζονται μεταξυ τους αψογα.. Και ολα ξεκινησαν απο ενα iphone φαντασου.. Ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει και οτι του αρεσει. Ειναι λαθος να λες οτι κατι ειναι καλυτερο απο κατι αλλο. Ο πατερας μου πχ θα σου πει οτι το nokia 3210 ηταν το καλυτερο κινητο! Δεν ηταν.. Απλα τον βολευε. Αυτο λοιπον ειναι το κριτηριο. Καληνυχτες!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον ektor7 να πω κατι για να το ληξω ομορφα και πολιτισμενα. Δεν θεωρω πως το ipad ειναι καλυτερο απο ενα windows tablet. Απλα εγω το προτιμω γιατι εχω αρκετες apple συσκευες και συνεργαζονται μεταξυ τους αψογα.. Και ολα ξεκινησαν απο ενα iphone φαντασου.. Ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει και οτι του αρεσει. Ειναι λαθος να λες οτι κατι ειναι καλυτερο απο κατι αλλο. Ο πατερας μου πχ θα σου πει οτι το nokia 3210 ηταν το καλυτερο κινητο! Δεν ηταν.. Απλα τον βολευε. Αυτο λοιπον ειναι το κριτηριο. Καληνυχτες!! Αυτο ειναι ολη η ουσια!Τι μας αρεσει να εχουμε και να χρησιμοποιουμε! Ειναι προσωπικο,ειναι ανθρωπινο! Γι'αυτο οταν ξεκινησα το "τρολλαρισμα" μου,αναφερα το dellακι σαν μια καλη προταση απο τη μερια των windows tablets(οπως ειναι και το nexus7,απο android) και ΟΧΙ οτι ειναι το καλυτερο tablet σ'αυτη τη κατηγορια! Δλδ υπαρχου(με την ελευση και του νεου ipad min) 3 καλες επιλογες για τις 3 πλατφορμες στις 7-8"! Ε μα! Έχεις τόσα αλλά χρήσιμα παραδείγματα και επιλέγεις να αναφέρεις το mouse? Βέβαια καταλαβαίνω πως ειναι σχεδόν αδύνατον να λειτουργήσεις το office χωρίς mouse σε ένα windows tablet... 1.Γι'αυτο υπαρχει το stylus(κενσορας,δεξι/αριστερο κλικ)! 2.Γι'αυτο εφαγε το κραξιμο η ms για τα office 2013: http://youtu.be/si43cs_deXE http://youtu.be/E-O-AnFsuBo 3. Σκούπισε τα σαλια σου,γιατι δε πρόκειται να δεις κατι τετοιο στο ipad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos1995 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Siri : I can 1 thing at the time Cortana :I can do 4+ things at the time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismfz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γι'αυτο οταν ξεκινησα το "τρολλαρισμα" μου,αναφερα το dellακι σαν μια καλη προταση απο τη μερια των windows tablets(οπως ειναι και το nexus7,απο android) και ΟΧΙ οτι ειναι το καλυτερο tablet σ'αυτη τη κατηγορια! Δλδ υπαρχου(με την ελευση και του νεου ipad min) 3 καλες επιλογες για τις 3 πλατφορμες στις 7-8"! Δεν υπάρχουν 2-3 επιλογές... Υπάρχει ΜΙΑ. Οι άλλες είναι απλά wannabe απομιμήσεις... Οι υπόλοιποι είμαστε άμυαλες μάζες του αντι-καπιταλισμού που ψωνίζουμε αντι-απλ προϊόντα γιατί έχουμε χαμηλό iq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχουν 2-3 επιλογές... Υπάρχει ΜΙΑ. Οι άλλες είναι απλά wannabe απομιμήσεις... Οι υπόλοιποι είμαστε άμυαλες μάζες του αντι-καπιταλισμού που ψωνίζουμε αντι-απλ προϊόντα γιατί έχουμε χαμηλό iq και τσέπη Ποιες ειναι οι απομιμησεις,ειπαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospetros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 εγω παντος ειμαι ευτυχισμενος που πλεον δεν χρησιμοποιω λεωφορεια , και ετσι πλεον δεν βλεπω τους losers να κανουν show off ipads μεσα στην λαοθαλασσα . [μη ακουσω βλακιες , ΝΑΙ εισαι loser οταν ακους μουσικη απτο ipad και το εχεις παραμασχαλα... ] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naeg15 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω πάντως θα μείνω με το iPad μίνι μου και φέτος ,το οποίο θα κάνει μια χαρά την δουλεια του για έναν ακόμα χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω πάντως θα μείνω με το iPad μίνι μου και φέτος ,το οποίο θα κάνει μια χαρά την δουλεια του για έναν ακόμα χρόνο και οχι μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πρότεινα να υπάρχει μια επιλογή στις "ειδήσεις" της 1ης σελίδας του τύπου * δεν επιθυμώ να διαβάζω ειδήσεις / ανακοινώσεις marketing εταιρειών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πρότεινα να υπάρχει μια επιλογή στις "ειδήσεις" της 1ης σελίδας του τύπου * δεν επιθυμώ να διαβάζω ειδήσεις / ανακοινώσεις marketing εταιρειών Mήπως να κλείσει το insomnia? Δηλαδή τι ακριβώς ειδήσεις θέλεις αφού καθε νέα ανάπτυξη/νέο στην τεχνολογία συνήθως είναι σπονσοραρισμένο από μια εταιρία και η ανάπτυξη αυτή έχει ως κύριο σκοπό την οικονομική εκμετάλευση της από την εν λόγω εταιρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ipad mini 2 με retina και A7 cpu θα ειναι το απολυτο tablet imo, θα εσπαγε ολα τα ρεκορ στις πωλησεις.. Εγω ακομα δεν εχω παρει tablet και περιμενω το 2 γιατι θεωρω το μεγεθος του για τη δουλεια που το θελω ιδανικο. Αν δεν εχει retina θα ειναι απιστευτο fail παντως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι θα κατσει η Apple 50 χρονια με το ογκώδες 30pin connector επειδη εσένα σου γυρνανε τα αντερα. Έχεις δει ποσο όγκο καταλαμβανει σε σχεση με το lighting? Και τι κατάλαβες που άλλαξε? Πιο ήταν το νέο υπερμέγιστο feature που άξηζε να αλλάξει ένα port που υπήρχε από τα ipods? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και τι κατάλαβες που άλλαξε? Πιο ήταν το νέο υπερμέγιστο feature που άξηζε να αλλάξει ένα port που υπήρχε από τα ipods? Μικρότερο μέγεθος στο βύσμα. Σταθερότερο κούμπωμα. Το βάζεις όπως θες χωρίς να ψάχνεις για τη σωστή πλευρά (και αν αυτό σου φαίνεται λεπτομέρεια, σκέψου πόσες φορές έβρισες προσπαθώντας να καρφώσεις ένα usb). Η συσκευή σου έχει μικρότερο εκτεθειμένο άνοιγμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και τι κατάλαβες που άλλαξε? Πιο ήταν το νέο υπερμέγιστο feature που άξηζε να αλλάξει ένα port που υπήρχε από τα ipods? Προφανώς η μείωση χώρου αξιοποιήσιμου που καταλαμβάνει, όταν μια εταιρία έφτιαξε nano sim για τα λίγα παραπάνω εκατοστά δεν θα μπορούσε να έχει ολόκληρη γκουμούτσα για χάρη της ιστορίας, επίσης το απίστευτο feature ότι μπαίνει όπως και να το βάλεις όχι όπως τα φτιάχνουν τόσα χρόνια οι καθυστερημένοι σχεδιαστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα