ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δυο ενστασεις μονο. 1) Συγκρινεις τα windows tablet με android tablets και οχι με τα ipad. 2) Τα android phones γνωρισαν αναμενομενα αναπτυξη λογω φτηνοτερων επιλογων σε σχεση με τα iphone, τα windows tablet δεν αποτελουν φτηνοτερες επιλογες σε σχεση με τα ipad. Τα windows tablet θα παρουνε ενα κομματι της αγορας και λογω ονοματος αλλα και γιατι ακριβως τρωνε την προωθηση που λες απο τις εταιριες μεγαθηρια, μιας και δεν εχουν αλλη επιλογη απο windows αφου βλεπουν τα android δεν τραβανε. 1.Συγκριση γινεται στη βαση της δυναμικης που αναπτησουν και οχι με βαση τιμης και δυνατοτητων!2.Ουτε τα android tablets δεν ειναι τοσο φτηνα,αν τα αγορασεις απο τις μεγαλες εταιρειες και οχι απο κινεζικες και την Google! Ενώ στα smartphone το μεριδιο του λεωντος το εχουν οι ακριβες συσκευες και οχι οι φτηνες,γι'αυτο και συμφερει στους μεγαλους κατασκευαστες να τα προοθουν,σε αντιθεση με τα tablets που ο κοσμος προτιμα τα φτηνα κινεζικα και τα nexus!Γι'αυτο και η σταδιακη εγκατάλειψη τους απο τις γνωστες εταιριες! Με τα windows tablets μπορουν να ελεξουν τις τιμες που θελουν να δωσουν στα προιοντα τους και αυτο οφείλεται,στο οτι η ms ελεγχει που θα παει το λογισμικο της.Και το κυριοτερο δε μπαινει στα ποδια των συνεργατων της,με το να δινει σε πολυ χαμηλες τιμες το surface και να δυσκολευει τις υπολοιπες να πουλησουν τα προιοντα τους με ικανοποιητικο κερδος! Ετσι τις τιμες θα τις καθορισουν οι μεγαλες oem εταιριες και αυτο δινει μεγαλο κινητρο σ'αυτες να στηριξουν και να προοθησουν το προιον της ms!
LongTom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αυτο ειναι γνωστο σε οσους ταξιδευουν συχνα εξω ,στην Ευρωπη βλεπεις στον δρομο ,στο μετρο παντου πανω απο τους μισους να εχουν στα χερια ipnone,ipad,mini . Εσυ επειδη εργαζεσαι σε βορεια χωρα της Eυρωπης πιθανολογω Σουηδια ειναι λογικο να εχουν bugdroid διοτι φημιζονται οτι ειναι τσιπηδες και γενικα φραγκοφονιαδες . Αλλωστε στις γιορτες παει ο καθενας το ποτο του το πινει και το ξαναπαιρνει πισω ,υπαρχει και μια σκανδιναβικη ορολογια για αυτο μου διαφευγει αυτη την στιγμη. Έλα ρε fotis τώρα... Για εσένα όσοι Έλληνες δεν έχουν iproducts είναι ζηλόφθονες τσιπλάκιδες και όσοι Ευρωπαίοι δεν έχουν είναι τσιγκούνηδες; Έλεος δηλαδή,ποιο fanboy και θα σήκωνες το λάβαρο της apple... Έχουν android γιατί: -Κάνουν την δουλειά τους τα εν λόγω προϊόντα.Όσο και εάν δεν θέλεις να το δεις,ο μέσος χρήστης μπορεί να κάμει την δουλειά του στο κινέζικο(ή nexus) 7αρι τόσο καλά όσο στο ipad mini.Η διαφορά θα είναι στην εμπειρία εάν πάρει φτηνό κινέζικο που μπορεί να έχει μια σειρά από μειονεκτήματα,αλλά για κατανάλωση media-internet την κάνουν την δουλειά τους. -Είναι φθηνότερα(έως πολύ φθηνότερα) και έτσι μπορούν να τα πάρουν πιο εύκολα στα ΜΜΜ(και γενικότερα να αγοράσουν, τα είδη "πολυτελείας" που είναι, τα tablet ευκολότερα). -Δεν έχει η apple 7αρι tablet. Έχουν ipad και προϊόντα apple: -Γιατί τα γουστάρουν,είναι μόδα. -Γιατί είναι plug&play γενικότερα. -Γιατί ξέρουν μόνο αυτά(παλαιότερα). -Γιατί τα δίνουν οι εταιρίες ευκολότερα-συχνότερα ως δώρο-βραβείο. Από εκεί και πέρα,δεν κατέκρινα κανέναν. Δεν με νοιάζει τι χρησιμοποιεί ο καθένας,αλλά όταν βλέπω μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μου να χρησιμοποιεί android θα το γράψω. Όπως ότι μεγάλο μέρος έχει νέα iphonια,επειδή τα δίνουν τζάμπα(ουσιαστικά)οι εταιρίες με νέα συμβόλαια. 2
exor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εννοειτε πως εχω S4 και πως δε συγκρινετε με κανενα iphone(εχω) αλλα το ipad mini και το μεγαλο επισης δε συγκρινονται ως ταμπλετ ..ειχα το 3 αιπαντ και το μινι 2 μου γιαλιζει επικινδυνα ..ειναι κορυφαια τα παντ της απλ .. νεξους? δε νομιζω .. Εχω δει ενα σαμσουνγκ ωραιο αλλα και παλι πιο πολυ μαρεσε το απλ που ειχα ..νομιζω οτι το μινι 2 θαναι το απολυτο
tiniakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κατσε να τα παρω ενα ενα αν μπορεσω με τοσα που εβαλες.. 1) Εχεις λες προσβαση στις legacy εφαρμογες 4-5 μυρια? Τις μετρησες μια μια ε? Α ρε αλανι.. Ειναι γελοιο να καθεσαι να ασχολεισαι με τετοιες εφαρμογες σε ταμπλετ (δεν εχεις ουτε ισχυ ουτε μνημη). 2) 100k στο store? Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα... Συγγνωμη λιγο ακομα.. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! 3) Android? Γουσταρεις android ε? Και δε σου φαινονταν.. κριμα.. 4) Flash? Αυτη η πατατα δεν καταργηθηκε ακομα? Οχι? Ε θα καταργηθει.. 5)Συνδεσιμοτητα? Μια χαρα συνδεομαι εγω παντου και με airplay και με hdmi και ολα τα βασικα.. 6) Περιφερειακα? Σε 300 μετρα ακτινα εχω istorm, πλαισιο και mediamarkt.. Κατι βρισκω και γω απο περιφερειακα δοξα το θεο (πληκτρολογια, docks, ηχεια, θηκες κλπ κλπ).. 7)iTunes? Το μεγαλυτερο εργαλειο ever εννοεις? Αν και δε το χρειαζομαι για back up.. Γινεται μεσω icloud. Και περνανε και στο mac ταυτοχρονα χωρις καλωδια.. 8) Δεν κανω ουτε root (δεν εχω android) ουτε jailbreak (δε με νοιαζει).. Σε πιο θεμα να συγκρινω το ipad με το windows tablet σου? Στην οθονη, στο browsing, στο gaming, στην πληροτητα του itunes (ταινιες,μουσικη,βιβλια), στο appstore (εφαρμογες γραμμενες αποκλειστικα για ipad), στη συμβατοτητα με home devices (εφαρμογες για ολα), στο χειρισμο του mac (ακομα και επεξεργασια βιντεο απο μακρια κανω), στη σταθεροτητα, στα updates.. Και πριν πεις κατι για τα παραπανω να σου θυμισω πως εχει σημασια ο τροπος που τα κανω και επισης πως ειχα windows στη ζωη μου και τα απαρνηθηκα ευκολα.. Και οτι δε ξαναγυρναω πισω!! Ε όχι και μεγαλύτερο εργαλείο ever το itunes!!! Εκτός και αν εσύ γεννήθηκες παντρεμένος.
TwitterLover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τα χρυσα επρεπε να τα βγαλουν μονο για την χωρα μας.....τωρα που γυρναει το χρημα δηλαδη! και να μην ξεχνάμε τους κλαρινογαμπρούς, σε παρακαλώ πολύ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ε όχι και μεγαλύτερο εργαλείο ever το itunes!!! Εκτός και αν εσύ γεννήθηκες παντρεμένος. To itunes δεν κάνει μόνο backup & παίζει μουσική ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα