mindsir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα , θέλω να εγκαταστήσω το linux mint σε laptop, το μηχάνημα έχει δύο κάρτες γραφικών , intel και amd HD 7650 2gb ram. διαβάζοντας διάφορα posts είδα ότι η διαχείριση μπορεί να γίνει με το bumblebee. Επίσης τα posts έγραφαν για intel/nvidia... Τι γίνεται με την amd? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το bumblebee ειναι προς το παρον μονο για intel/nvidia , αν και καπου διαβασα οτι σκεφτονται στο μελλον να υπστηριξουν και συνδυασμους intel/amd-ati Απο κει και περα ο κλειστος οδηγος της ΑΤΙ , στις τελευταιες εκδοσεις εχει μια καποια σχετικη υποστηριξη για hybrid καταστασεις. τον περνας και βλεπεις τι γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindsir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το bumblebee ειναι προς το παρον μονο για intel/nvidia , αν και καπου διαβασα οτι σκεφτονται στο μελλον να υπστηριξουν και συνδυασμους intel/amd-ati Απο κει και περα ο κλειστος οδηγος της ΑΤΙ , στις τελευταιες εκδοσεις εχει μια καποια σχετικη υποστηριξη για hybrid καταστασεις. τον περνας και βλεπεις τι γινεται... ναι το διάβασα και εγώ, απλά είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει κάποια εμπειρία στο θέμα.. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ο fglrx υποστηριζει την εναλλαγη μεταξυ intel και ati απο την εκδοση 11.7 και μετα, δηλαδη απο τον Ιουλιο του 11. Αλλα και παλι, εινια ο fglrx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Kαπου διαβαζα οδηγους για ubuntu με την χρηση του κλειστου οδηγου...στην ουσια φτιαχνανε σκριπτακια για να ενεργοποιειται μια η ιντελ , μια η ΑΤΙ..με χρηση του aticonfig...και για να πιασει η αλλαγη ηθελε restart τον Χ. Δεν το λες και βελτιστο σεναριο..αλλα οκ , απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιειται 3ου κατασκευαστη σκριπτ/προγραμμα , ειναι μια καποια προοδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 και εγώ έτσι ξέρω, θέλει restart X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα