koystado Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας επειδή κέρδισα μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ απο το eshop σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση στο pc της υπογραφής. Για αρχή σκέφτηκα να αγοράσω ένα ssd 120 gb και πιο συγκεκριμένα αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345355 Μετά όμως σκέφτηκα ότι η μητρική μου δεν έχει sata 3 και δεν θα έχω το μέγιστο των δυνατοτήτων ενός ssd και σκέφτηκα να πάρω μία νέα μητρική αντί να πάρω έναν ssd. Εσείς τι λέτε να κάνω??? ssd ή μητρική??? Τα έχτρα χρήματα που θα δώσω είναι 50 ευρώ περίπου + τα 50 από την δωροεπιταγή
MaxPayne Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 για να σου προτινουμε μητρικη πρεπει να ξερουμε τον επεξεργαστη σου..αυτος της υπογραφησ ειναι?
koystado Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 για να σου προτινουμε μητρικη πρεπει να ξερουμε τον επεξεργαστη σου..αυτος της υπογραφησ ειναι? ναι αυτός είναι ....αφού άλλωστε γράφω στο πρώτο μήνυμα ότι το σύστημα που έχω είναι της υπογραφής
MaxPayne Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε καν το προσεξα..εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/3219407/Asrock-970-Extreme3-R2-0.html
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά όμως σκέφτηκα ότι η μητρική μου δεν έχει sata 3 και δεν θα έχω το μέγιστο των δυνατοτήτων ενός ssd και σκέφτηκα να πάρω μία νέα μητρική αντί να πάρω έναν ssd.Το μέγιστο σε έναν ssd είναι το πόσο γρήγορα βρίσκει τα κομμάτια των αρχείων,την μέγιστη ταχύτητα read/write μόνο στα bench την πιάνεις έτσι κι αλλιώς. Με λίγα λόγια η μητρική δεν θα σου προσφέρει τίποτα ο ssd όμως θα σου δώσει κάτι. 1
booZe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πας για SSD (προσωπικά το προτείνω γιατί θα δεις άμεση βελτίωση στο σύστημά σου και ας είναι SATA II): Samsung 840 EVO αλλιώς για μητρική μία εκ των: ASUS M5A97 R2.0 GIGABYTE GA-970A-UD3 GIGABYTE 990XA-UD3
koystado Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 μάλλον θα πάω σε ssd και σε αυτόν που προτείνεις booze τον samsung 840 evo
WalkerSW Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείται σε sad να πας. To να πας σε μητρικη ειναι εντελως άκυρο. 2
koystado Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 οκ τον έβαλα σε παραγγελία μέσα στην εβδομάδα θα τον έχω λογικά, ίσως όταν τον πάρω στα χέρια να σας απασχολήσω λίγο ακόμα για την εγκατάσταση του (με τα windows εννοώ) γιατιί πρώτη φορά ασχολούμαι με ssd και δεν ξέρω και πολλά και τι πρέπει να κάνω
cabdik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 οκ τον έβαλα σε παραγγελία μέσα στην εβδομάδα θα τον έχω λογικά, ίσως όταν τον πάρω στα χέρια να σας απασχολήσω λίγο ακόμα για την εγκατάσταση του (με τα windows εννοώ) γιατιί πρώτη φορά ασχολούμαι με ssd και δεν ξέρω και πολλά και τι πρέπει να κάνω δεν ειναι τιποτα δυσκολο, αλλα μολις τον βαλεις, θα χασεις την μπαλα απο την ταχυτητα...!! εκει θα καταλαβεις, ποσο πιο γρηγορο μπορει να ειναι ενα συστημα, εστω και 3ετιας...!!! πλεον, εχουμε περισσοτερο προβλημα με την μεταφορα των δεδομενων (ειδικα απο δισκους), παρα με την επεξεργασια τους σε επεξεργαστη-μνημη-γραφικα κλπ..!!!
STORM1978 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πας για SSD (προσωπικά το προτείνω γιατί θα δεις άμεση βελτίωση στο σύστημά σου και ας είναι SATA II): Samsung 840 EVO αλλιώς για μητρική μία εκ των: ASUS M5A97 R2.0 GIGABYTE GA-970A-UD3 GIGABYTE 990XA-UD3 Δεν θα δει καμια διαφορα ταχυτητας, απλα ο σκληρος θα τρεξει στο sata II. H διαφορα που θα δει σε σχεση με τον κλασικο σκληρο ομως θα ειναι φαινομενικη, απο το boot μεχρι το ανοιγμα των εφαρμογων!
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα δει καμια διαφορα ταχυτητας, απλα ο σκληρος θα τρεξει στο sata II. H διαφορα που θα δει σε σχεση με τον κλασικο σκληρο ομως θα ειναι φαινομενικη, απο το boot μεχρι το ανοιγμα των εφαρμογων! καθολου φαινομενικη...., μαλλον οφθαλμοφανεστατη θες να πεις....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα