Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας επειδή κέρδισα μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ απο το eshop σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση στο pc της υπογραφής. Για αρχή σκέφτηκα να αγοράσω ένα ssd 120 gb και πιο συγκεκριμένα αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345355

Μετά όμως σκέφτηκα ότι η μητρική μου δεν έχει sata 3 και δεν θα έχω το μέγιστο των δυνατοτήτων ενός ssd και σκέφτηκα να πάρω μία νέα μητρική αντί να πάρω έναν ssd.

Εσείς τι λέτε να κάνω??? ssd ή μητρική???

Τα έχτρα χρήματα που θα δώσω είναι 50 ευρώ περίπου + τα 50 από την δωροεπιταγή

Δημοσ.

για να σου προτινουμε μητρικη πρεπει να ξερουμε τον επεξεργαστη σου..αυτος της υπογραφησ ειναι?

ναι αυτός είναι ....αφού άλλωστε γράφω στο πρώτο μήνυμα ότι το σύστημα που έχω είναι της υπογραφής

Δημοσ.

Μετά όμως σκέφτηκα ότι η μητρική μου δεν έχει sata 3 και δεν θα έχω το μέγιστο των δυνατοτήτων ενός ssd και σκέφτηκα να πάρω μία νέα μητρική αντί να πάρω έναν ssd.

Το μέγιστο σε έναν ssd είναι το πόσο γρήγορα βρίσκει τα κομμάτια των αρχείων,την μέγιστη ταχύτητα read/write μόνο στα bench την πιάνεις έτσι κι αλλιώς.

Με λίγα λόγια η μητρική δεν θα σου προσφέρει τίποτα ο ssd όμως θα σου δώσει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

οκ τον έβαλα σε παραγγελία μέσα στην εβδομάδα θα τον έχω λογικά, ίσως όταν τον πάρω στα χέρια να σας απασχολήσω λίγο ακόμα για την εγκατάσταση του (με τα windows εννοώ) γιατιί πρώτη φορά ασχολούμαι με ssd και δεν ξέρω και πολλά και τι πρέπει να κάνω 

Δημοσ.

οκ τον έβαλα σε παραγγελία μέσα στην εβδομάδα θα τον έχω λογικά, ίσως όταν τον πάρω στα χέρια να σας απασχολήσω λίγο ακόμα για την εγκατάσταση του (με τα windows εννοώ) γιατιί πρώτη φορά ασχολούμαι με ssd και δεν ξέρω και πολλά και τι πρέπει να κάνω 

δεν ειναι τιποτα δυσκολο, αλλα μολις τον βαλεις, θα χασεις την μπαλα απο την ταχυτητα...!! εκει θα καταλαβεις, ποσο πιο γρηγορο μπορει να ειναι ενα συστημα, εστω και 3ετιας...!!!

πλεον, εχουμε περισσοτερο προβλημα με την μεταφορα των δεδομενων (ειδικα απο δισκους), παρα με την επεξεργασια τους σε επεξεργαστη-μνημη-γραφικα κλπ..!!!

Δημοσ.

Αν πας για SSD (προσωπικά το προτείνω γιατί θα δεις άμεση βελτίωση στο σύστημά σου και ας είναι SATA II): Samsung 840 EVO

αλλιώς για μητρική μία εκ των:

Δεν θα δει καμια διαφορα ταχυτητας, απλα ο σκληρος θα τρεξει στο sata II. H διαφορα που θα δει σε σχεση με τον κλασικο σκληρο ομως θα ειναι φαινομενικη, απο το boot μεχρι το ανοιγμα των εφαρμογων!

Δημοσ.

Δεν θα δει καμια διαφορα ταχυτητας, απλα ο σκληρος θα τρεξει στο sata II. H διαφορα που θα δει σε σχεση με τον κλασικο σκληρο ομως θα ειναι φαινομενικη, απο το boot μεχρι το ανοιγμα των εφαρμογων!

καθολου φαινομενικη...., μαλλον οφθαλμοφανεστατη θες να πεις....!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...