Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Με αφορμή ένα κανάλι που ετοιμάζω στο Youtube, θέλω να κάνω μια εικόνα κινούμενη που να έχει κίνηση σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού και να μην είναι πχ με πολύ render (όπως είναι στο after effect) γιατί θα κάνω ξεχωριστό για κάθε τραγούδι.

Λοιπόν θέλω να μου πείτε κάποιο ανάλογο πρόγραμμα. Ξέρω κάποια βασικά από Photoshop και αρκετά από Cinema 4D απλά το θέμα του animation πρέπει να το δουλέψω λίγο. Θέλω να έχει άριστο αποτέλεσμα (σε θέμα ποιότητα εικόνας)...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

θέλω να κάνω μια εικόνα κινούμενη που να έχει κίνηση σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού και να μην είναι πχ με πολύ render

Δεν λες αρκετά για να σου προτείνει κάποιος κάτι...

Εξήγα τι θες να κάνεις.

Δημοσ.

Κάτι τέτοια τα κάνεις με flash, ψάξε για flash transition effects και θα βρεις πολύ πράμα, λογικά θα υπάρχει και τρόπος να σου βγάζει με τυχαία σειρά τα εφέ για να μην έχεις συνέχεια το ίδιο βίντεο.

Δημοσ.

Evo, κάνε μια φορά το ένα loop render μερικά δευτερόλεπτα και μετά απλά θα το επαναλαμβάνεις όσες φορές χρεαστεί για να καλύψεις το τραγούδι.

Δημοσ.

Και σε Director γίνεται, αν δεν θες 3d animation (στο παράδειγμα που έχεις παραθέσει είδα μόνο 2D γραφικά εκτός αν μου ξέφυγε κάτι). Είναι σχετικά παλιό οπότε θα το τρέχεις και σχετικά άνετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...