evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Με αφορμή ένα κανάλι που ετοιμάζω στο Youtube, θέλω να κάνω μια εικόνα κινούμενη που να έχει κίνηση σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού και να μην είναι πχ με πολύ render (όπως είναι στο after effect) γιατί θα κάνω ξεχωριστό για κάθε τραγούδι.Λοιπόν θέλω να μου πείτε κάποιο ανάλογο πρόγραμμα. Ξέρω κάποια βασικά από Photoshop και αρκετά από Cinema 4D απλά το θέμα του animation πρέπει να το δουλέψω λίγο. Θέλω να έχει άριστο αποτέλεσμα (σε θέμα ποιότητα εικόνας)...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω να κάνω μια εικόνα κινούμενη που να έχει κίνηση σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού και να μην είναι πχ με πολύ renderΔεν λες αρκετά για να σου προτείνει κάποιος κάτι... Εξήγα τι θες να κάνεις.
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μπορούσα να το κάνω στο C4D αλλά το θέμα είναι το render...Θέλω να κάνω κάτι σαν αυτό:
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι τέτοια τα κάνεις με flash, ψάξε για flash transition effects και θα βρεις πολύ πράμα, λογικά θα υπάρχει και τρόπος να σου βγάζει με τυχαία σειρά τα εφέ για να μην έχεις συνέχεια το ίδιο βίντεο.
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Evo, κάνε μια φορά το ένα loop render μερικά δευτερόλεπτα και μετά απλά θα το επαναλαμβάνεις όσες φορές χρεαστεί για να καλύψεις το τραγούδι.
Zaknafein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και σε Director γίνεται, αν δεν θες 3d animation (στο παράδειγμα που έχεις παραθέσει είδα μόνο 2D γραφικά εκτός αν μου ξέφυγε κάτι). Είναι σχετικά παλιό οπότε θα το τρέχεις και σχετικά άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα