Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ένας γνωστός που είναι πληροφορικάριος, μου είπε πως οι usb disk lacie είναι καλοί δίσκοι. Είναι έτσι όντως, έχει χρησιμοποιήσει κανείς τέτοιους δίσκους απο τη συγκεκριμένη εταιρεία; Αν ναι είστε ευχαριστημένοι; Είναι καλύτεροι απο τους WD;
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Του εχω ακουστά τους συγκεκριμένους δίσκους αλλα δεν εχω δοκιμάσει , θεωρώ παντως καλύτερους τους western digital , αλλα δεν εχει σημασία ολοι καλοι ειναι και seagate εχω δοκιμάσει (εχω 2 εξωτερικούς) και ειναι μια χαρά
derorist Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οι WD περιεχουν δισκους της εταιρειας, σε αντιθεση με την Lacie που περιεχει δισκους απ ολους τους κατασκευαστες. Οτι μπορει να σημαινει αυτο.. Προσωπικα,εχω μεινει ευχαριστημενος απ' οσους Lacie εχω χρησιμοποιησει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οι WD περιεχουν δισκους της εταιρειας, σε αντιθεση με την Lacie που περιεχει δισκους απ ολους τους κατασκευαστες. Οτι μπορει να σημαινει αυτο.. Προσωπικα,εχω μεινει ευχαριστημενος απ' οσους Lacie εχω χρησιμοποιησει. πόσα χρόνια τους έχεις; και που είναι το κακό να έχει δίσκους απο όλες τις εταιρείες;
derorist Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Χρησιμοποιω δισκους της Lacie,εξι και πλεον χρονια. Ποτε δεν ειχα προβλημα λειτουργικο, τοσο με τις θηκες τους (διακοπτες,καλωδια USB η τροφοδοτικα), οσο και με τους δισκους που περιεχονταν σε αυτες ..(WD,Samsung,Seagate). Συνηθως εχουν εγγυηση δυο χρονια,δεν χρειαστηκε ποτε να τη χρησιμοποιησω. Βεβαια,εαν ψαξεις στο φορουμ,αρκετα μελη προτεινουν-συστηνουν τη λυση αγορας εσωτερικου δισκου με μεγαλυτερη εγγυηση (εως και πεντε χρονια,π.χ. WD Caviar Black), και τοποθετηση τους σε εξωτερικη θηκη της αρεσκειας σου. Λυση που κοστιζει παραπανω αλλα με πλεονεκτηματα,την επιλογη και χρηση των εξαρτηματων κατα βουληση και μεγαλυτερη εγγυηση. Καλη συνεχεια στην ερευνα αγορας..
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ περιμένω να ακούσω και άλλα σχόλια αν γίνεται. Το θέλω κυρίως για να το καρφώνω στην τηλεόραση (If you know what i mean ) Λυπάμαι αλλά ο προϋπολογισμός μου είναι περιορισμένος 70 το πολύ δίνω. καθότι άνεργος βλέπεις. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από Χάρης Μυλωνίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα