Προς το περιεχόμενο

Αρχική οθόνη Xperia

tolisk99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, χθες το βραδυ, καθως επαιζα Angry Birds, μολις βγηκα απο το game, ενα μήνυμα που ελεγε "Δυστυχώς, η εφαρμογή Αρχική οθονη Xperia εχει σταματήσει" εμφανίζεται, και η οθονη αναβοσβηνε κατα καποιον τροπο. Λεω μαλλον θα το ζωρισα πολυ το κινητο με γρηγορες κινησεις και μετά το απενεργοποιω. Το ξανα ανοιγω και ηταν εντάξει. Σημερα ομως το επαθα πάλι 2 φορες!! Αρχιζω να ανησυχώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, χθες το βραδυ, καθως επαιζα Angry Birds, μολις βγηκα απο το game, ενα μήνυμα που ελεγε "Δυστυχώς, η εφαρμογή Αρχική οθονη Xperia εχει σταματήσει" εμφανίζεται, και η οθονη αναβοσβηνε κατα καποιον τροπο. Λεω μαλλον θα το ζωρισα πολυ το κινητο με γρηγορες κινησεις και μετά το απενεργοποιω. Το ξανα ανοιγω και ηταν εντάξει. Σημερα ομως το επαθα πάλι 2 φορες!! Αρχιζω να ανησυχώ...

κάντω κανα φορματ, θα εχεις φαει ιο

flashtool

Αποκλείεται να έχω ιό! Όλα τα games και apps που εχω, είναι ασφαλή! Τα έχω εδώ και καιρό, και το μόνο που κατέβασα σήμερα είναι το παιχνίδι Respawnables. Τεσπα, θα κατεβάσω AVG και θα σκανάρω για να δω...

Το AVG δεν βρήκε τίποτα. (Μόνο ότι είχα ξεχάσει ανοιχτές τις άγνωστες πηγές).

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι επειδή το ζορίζω λίγο... Άλλοι δεν έχουνε να πουν γνώμες?  :-D

• Moderators

Nαι οκ, προφανως και δεν μπορει να εχεις ιο επειδη κανει Force Close o launcher του κινητου, ας μην τρομοκρατουμε τον κοσμο ετσι :)

Πηγαινε στα Settings> Applications και βρες την εφαρμογη και κανε της Clear Cache.

Επισης βγαλε το AVG ειναι αχρηστο.

• Like 1

Ok θα καθαρίσω την προσωρινή μνήμη και θα δω αν το ξανακάνει. Το AVG δεν το θεωρώ άχρηστο. Έχει βρει ιό σε ένα αλλο κινητό!

Ok θα καθαρίσω την προσωρινή μνήμη και θα δω αν το ξανακάνει. Το AVG δεν το θεωρώ άχρηστο. Έχει βρει ιό σε ένα αλλο κινητό!

Κι εμένα η γιαγιά μου έφτιαξε ένα πρόγραμμα και βρήκε 100 ιούς στο κινητό μου!!!

Πέρα απο την πλάκα το avg είναι άχρηστο. Βάλε αβαστ να ξεγνιασεις...

• Like 1

ok θα το βγάλω :P 

Πήγα στην εφαρμογή αλλά εκεί που λέει "Εκκαθάριση Προσωρινής Μνήμης" δεν γίνεται να πατήσω γιατί προφανώς δεν υπάρχει Cache(?)

Καμιά άλλη ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...