Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ο τίτλος τα λέει όλα ποια η διαφορά ενος περιφερειακού hardware (πχ κάρτα δυκτίου) του Υπολογιστή;

Εκτός του ότι στην μια περίπτωση έχουν πιο φθηνά εργατικά χέρια.

Θέλω να πω υπάρχει διαφορά στην απόδοση του hardware ή όχι;

Δημοσ.

Εξαρτάτε και στην malaysia ποιος το κατασκευάζει γιατί θα έχει ανάλογα και διαφορετικές προδιαγραφές,το σίγουρο είναι ότι στο made in germany υπάρχουν πολλοί φορείς κρατικοί και μη που τα κάνουν όλα φύλο και φτερό εξασφαλίζοντας μεγάλη ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα πιστευω οτι οι διαφορες ειναι στις προδιαγραφες του εργοστασιου που κατασκευαζει το οποιοδηποτε προιον και οχι στο ιδιο το προιον..!! 

δλδ, για κατσε και σκεψου, πως ειναι ενα εργοστασιο στη Γερμανια, και πως μπορει να ειναι στην Μαλαισια...!

ακομα και ιδια, κατασκευαστικα, να ειναι τα 2 εργοστασια, παλι υπαρχει διαφορα....οπως και να το κανουμε!!

Δημοσ.

Νομίζω οτι ειναι ανάλογα με την περίπτωση σε ορισμένες περιπτώσεις ναι σε αλλες οχι και ανάλογα το είδος

Δημοσ.

Αν δεν αναφερθείς σε συγκεκριμένους παραγωγούς δε νομίζω να υπάρξει σωστή απάντηση αλλά πολύ αόριστες (όπως & ήδη πήρες: "εξαρτάται", "ανάλογα", "αν"...).

Και στην αρχή ανέφερες κάρτα δικτύου, δεν αλλάζει να ρωτάς για m/b.

Δημοσ.

Επομένως υπάρχει διαφορά στην απόδοση του εξαρτήματος ναι ή όχι;

Εγώ πιστεύω πως ναι.

Εσείς τι λέτε;

Ίσως και να υπάρχει, αλλά αυτή μπορεί και να είναι οριακή.

Πρέπει να ξέρεις τι γίνεται και στα δύο αντίστοιχα εργοστάσια, τις συνθήκες εργασίας, το κατά πόσο καταρτισμένοι είναι οι υπάλληλοι και αν γίνονται οι σωστοί έλεγχοι.

Δημοσ.

Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση οποιουδήποτε πολιτικού μηνύματος.

Συμβουλέυτειτε τους Όρους Χρήσης του forum

Τα σχετικα μηνυματα διαγραφηκαν.

μα δεν αναφέρθηκα καν σε πολιτικό?

τεσπα κλείδωσε το αν θες.

• Moderators
Δημοσ.

μα δεν αναφέρθηκα καν σε πολιτικό?

τεσπα κλείδωσε το αν θες.

Οπως γραφω και στο προηγουμενο post, τα σχετικα μηνυματα διαγραφηκαν και δεν υπηρχε καποιο δικο σου μεσα σ αυτα. Οποτε οπως καταλαβαινεις, δεν αναφερομαι σε σενα.

/back on topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...