Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα. Ο τίτλος τα λέει όλα ποια η διαφορά ενος περιφερειακού hardware (πχ κάρτα δυκτίου) του Υπολογιστή; Εκτός του ότι στην μια περίπτωση έχουν πιο φθηνά εργατικά χέρια. Θέλω να πω υπάρχει διαφορά στην απόδοση του hardware ή όχι;
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Απλα συναρμολογούνται τα κομμάτια στην Malaysia ,Germany, china κτλπ
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εξαρτάτε και στην malaysia ποιος το κατασκευάζει γιατί θα έχει ανάλογα και διαφορετικές προδιαγραφές,το σίγουρο είναι ότι στο made in germany υπάρχουν πολλοί φορείς κρατικοί και μη που τα κάνουν όλα φύλο και φτερό εξασφαλίζοντας μεγάλη ποιότητα. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Επομένως υπάρχει διαφορά στην απόδοση του εξαρτήματος ναι ή όχι; Εγώ πιστεύω πως ναι. Εσείς τι λέτε;
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα πιστευω οτι οι διαφορες ειναι στις προδιαγραφες του εργοστασιου που κατασκευαζει το οποιοδηποτε προιον και οχι στο ιδιο το προιον..!! δλδ, για κατσε και σκεψου, πως ειναι ενα εργοστασιο στη Γερμανια, και πως μπορει να ειναι στην Μαλαισια...! ακομα και ιδια, κατασκευαστικα, να ειναι τα 2 εργοστασια, παλι υπαρχει διαφορα....οπως και να το κανουμε!!
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω οτι ειναι ανάλογα με την περίπτωση σε ορισμένες περιπτώσεις ναι σε αλλες οχι και ανάλογα το είδος
άδικος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο αόριστο δε θα γινόταν να είναι το θέμα. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, μια μητρική υπάρχει διαφορά;
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μιλαμε π.χ. για cpus, Μαλαισια, Γερμανια, Κοστα Ρικα, Ιρλανδια, κ.λπ. δεν εχουν διαφορα
άδικος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν αναφερθείς σε συγκεκριμένους παραγωγούς δε νομίζω να υπάρξει σωστή απάντηση αλλά πολύ αόριστες (όπως & ήδη πήρες: "εξαρτάται", "ανάλογα", "αν"...). Και στην αρχή ανέφερες κάρτα δικτύου, δεν αλλάζει να ρωτάς για m/b.
kostas_dr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Επομένως υπάρχει διαφορά στην απόδοση του εξαρτήματος ναι ή όχι; Εγώ πιστεύω πως ναι. Εσείς τι λέτε; Ίσως και να υπάρχει, αλλά αυτή μπορεί και να είναι οριακή. Πρέπει να ξέρεις τι γίνεται και στα δύο αντίστοιχα εργοστάσια, τις συνθήκες εργασίας, το κατά πόσο καταρτισμένοι είναι οι υπάλληλοι και αν γίνονται οι σωστοί έλεγχοι.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 οκ κατάλαβα πρέπει να το κάνω πιο συγκεκριμένο. Επειδή έχω και μια άλλη απορία, πιο συγκεκριμένη και για να μην ανοίγω άλλο θέμα να την κάνω εδώ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση οποιουδήποτε πολιτικού μηνύματος. Συμβουλέυτειτε τους Όρους Χρήσης του forum Τα σχετικα μηνυματα διαγραφηκαν.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση οποιουδήποτε πολιτικού μηνύματος. Συμβουλέυτειτε τους Όρους Χρήσης του forum Τα σχετικα μηνυματα διαγραφηκαν. μα δεν αναφέρθηκα καν σε πολιτικό? τεσπα κλείδωσε το αν θες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 μα δεν αναφέρθηκα καν σε πολιτικό? τεσπα κλείδωσε το αν θες. Οπως γραφω και στο προηγουμενο post, τα σχετικα μηνυματα διαγραφηκαν και δεν υπηρχε καποιο δικο σου μεσα σ αυτα. Οποτε οπως καταλαβαινεις, δεν αναφερομαι σε σενα. /back on topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα