adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_u-4437.php 512 RAM 1320 mAh battery Μακρια
Fotis2210 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή ? τι προτείνεται ? Αρχικα εγω μιλαω σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης συγνωμη που δεν το ανεφερα
sonyxp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ έχω το Xperia P και είναι μακραν το καλύτερο για μένα στην κατηγορία του. Είναι κινητό του 2012 και είναι πολύ καλύτερο από κινητά του 2013 όπως Xperia J πχ. Έχει πολλά θετικά: Καταρχάς, δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν κολλάει καθόλου. Βγάζει πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες (Sony Rulle) Ωραίο σχεδιασμό Πολύ καθαρή οθόνη (275ppi + Bravia Engine) Αρνητικά Αν ανοίξεις Wifi/Gps κλπ, ζεσταίνεται πισω και είναι λίγο ενοχλητικό. (Αν έχεις θήκη(όχι τσαντα) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα) Αν δεν του βάλεις θήκη, στο πίσω μέρος η αίσθηση είναι κάπως περίεργη, σαν να γλιστράει σαν να ιδρώνει εύκολα το χέρι σου και αφήνει αποτύπωμα στο πίσω μέρος. (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ NORMAL MODE ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ) Ουδέτερο Μπαταρία, όσοι έχουν Σμαρτ-Φονε πρέπει να συνηθίσουν να το φορτίσουν καθημερινά, για μένα αυτό είναι το λιγότερο γιατί μέσα σε 20-30 λεπτά πάει από 10-100%. Αν είσαι όλη την ώρα στο Internet και σκαλίζεις, κάνα 2ωρο θα σε κρατήσει (αν δεν βλέπεις βίντεος) Αν έχεις το Νετ ανοιχτό και είσαι σε ΑΦΚ μόντε (για το φβ πχ) κρατάει αρκετά, ανάλογα πάλι πόσο ασχολείσαι. (Αν απλά το έχεις ανοιχτο το νετ και δεν γράφεις πχ ολη την ωρα φβ κρατάει και 7-8 ώρες++) Αν ανοίξεις Wifi πέφτει πιο γρήγορα από gprs-data AFK Mode (Wifi OFF), & low usage --> 1 - 1.5 day Το είχα πάρει από το Ιντερνετ, 250 μαζί με έξοδα αποστολής. τώρα θα σου βγει 200-210. Μακριά από U γιατί έχει μικρή οθόνη, επίσης και από Hardware δεν είναι και τόσο δυνατό (λογικό, αφού είναι το φθηνό μοντέλο). PS: Το Xperia P παίρνει JB και δεν έχει κανένα θέμα, φαντάσου! κινητό του 2012 να σηκώνει JB για πλάκα. 1
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 αν θες android το xperia p ειναι μια τιμια επιλογη απο αρκετες οπτικες γωνιες
sonyxp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Σημείωση! Τα Xperia U/P/S στην έκδοση Android 4.0.4 (ICS) έχουν καμιά φορά πρόβλημα με το φλας, η μισή φωτογραφία είναι μαύρη (αυτό γίνεται νομίζω όταν αλλάζεις ανάλυση-φλας μοντε) ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ RR της συσκευής, ΣΤΟ JB ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. Θα σου προτεινα στα 180ε αυτό Αν μπορούσες 280ε τοτε βαλε λιγα ακομα και θα βρεις καλυτερο (Ποσο κάνει το Samy 4-16GB στο Ιντερνετ?) ΥΓ: Βασικά δεν στο προτείνω απλά αναφέρω ότι έχει πολλά θετικά! Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. ΑΠΛΑ, όπως είπα Η αίσθηση στο πίσω μέρος δεν είναι και τόσο ωραία γιατί σαν να γλιστράει, είναι λίγο άβολα, φοβάσαι δηλαδή μην σου πέσει. *Πάντως δεν είναι πλαστικό , αν αυτό σε παρηγορεί αλουμίνιο είναι Τώρα για την μπαταρία δεν ξέρω! δεν το έχω ψάξει! δεν ξέρω τι αυτονομία έχουν άλλες συσκευές αλλά εγώ έχω συνηθίσει στο καθημερινό φόρτισμα
michalisv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Xperia p μου.Στα αρνητικά να προσθέσω πάντως ότι,σε'μένα τουλάχιστον,έχει ψιλόξεβαψει το κάτω πλαστικό καπάκι.Εμένα πάντως δεν μου ζεσταίνεται πολύ.πάντως σε αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα και το Sony Xperia l που είναι πιο καινούριο μοντέλο http://www.skroutz.gr/s/3053447/Sony-Xperia-L.html
sonyxp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Xperia p μου.Στα αρνητικά να προσθέσω πάντως ότι,σε'μένα τουλάχιστον,έχει ψιλόξεβαψει το κάτω πλαστικό καπάκι.Εμένα πάντως δεν μου ζεσταίνεται πολύ.πάντως σε αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα και το Sony Xperia l που είναι πιο καινούριο μοντέλο http://www.skroutz.gr/s/3053447/Sony-Xperia-L.html Και εμένα το ίδιο, είναι από την πλαστική θήκη, όταν το βγάζεις-βάζεις με τον καιρό ξεβάφει. Δεν ξεβάφει και τόσο γρήγορα, 6 μήνες τώρα και συνέχεια το βγάζω-βάζω από συνήθεια και δεν πολυφαίνεται, πρέπει να εστιάσεις για να το δεις. που πουλάνε καπάκια? ξες?
kataramenos32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή ? τι προτείνεται ? Αρχικα εγω μιλαω σε σχεση με την ποιοτητα κατασκευης συγνωμη που δεν το ανεφερα Πες μας λιγο και το μπατζετ που διαθετεις?
Fotis2210 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Διαθέτω μεχρι 200 απλά κοιτούσα το Xperia u επειδή μου το πρότειναν αλλά μετά είδα και το P και το M (το L δεν μου αρέσει σαν κατασκευή. Ένας φίλος μου το είχε και του έσπασε στα 2 . Το είχε σε μπροστινή τσέπη και απλά κάθησε .... )
sonyxp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Διαθέτω μεχρι 200 απλά κοιτούσα το Xperia u επειδή μου το πρότειναν αλλά μετά είδα και το P και το M (το L δεν μου αρέσει σαν κατασκευή. Ένας φίλος μου το είχε και του έσπασε στα 2 . Το είχε σε μπροστινή τσέπη και απλά κάθησε .... ) όποιο κινητό και να έχεις, όταν έχεις στενές τσεπες εννοείται ότι αυτό με τον καιρό θα προκαλέσει ζημιά. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. Πάντως θα μπορούσες να δώσεις(να περιμένεις να μαζέψεις και τα άλλα 92) 292 για να πάρεις το Γαλαχυ Σ3 http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-i9300-16GB.html Αουτς! 4.8΄΄ οθόνη! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!
michalisv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εμένα το ίδιο, είναι από την πλαστική θήκη, όταν το βγάζεις-βάζεις με τον καιρό ξεβάφει. Δεν ξεβάφει και τόσο γρήγορα, 6 μήνες τώρα και συνέχεια το βγάζω-βάζω από συνήθεια και δεν πολυφαίνεται, πρέπει να εστιάσεις για να το δεις. που πουλάνε καπάκια? ξες? Δεν το έχω σε θήκη.Έχει ξεβαψει απ'την χρήση.Το έχω 8 μήνες και φαίνεται αλλά είναι μόνο στις γωνίες και στα πλάγια του καπακιου.92€ είναι πολύ μεγάλη διαφορά(σχεδόν 50%). Επίσης στα 294 το nexus 4 είναι καλύτερη επιλογή.
sonyxp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το έχω σε θήκη.Έχει ξεβαψει απ'την χρήση.Το έχω 8 μήνες και φαίνεται αλλά είναι μόνο στις γωνίες και στα πλάγια του καπακιου. 92€ είναι πολύ μεγάλη διαφορά(σχεδόν 50%). Επίσης στα 294 το nexus 4 είναι καλύτερη επιλογή. Ναι Απλά! προσωπικά θα το σκεφτόμουν καλά να δώσω 200 και να μην δώσω 290 για ένα καλύτερο, θα προτιμούσα να κατέβω στα 170ε παρά να δώσω "200-220" όταν υπάρχει καλύτερο στα 290. Θα μου πεις, "εδωσες 250ε" (μαζί με μεταφορικά), τι μας λες! Έδωσα γιατί μου αρέσει πολύ το Xperia P, πολύ όμορφο, πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. (το Samsung S3 είναι απαίσιο εμφανισιακά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα