ilos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξέρω πόσοι απο εσάς γνωρίζετε για αυτό το indie διαμαντάκι που ξεφύτρωσε σαν early access χτες στο steam. http://store.steampowered.com/app/251170/ Πρόκειται για ένα coop-competitive horror game όπως πχ το Amnesia ή το Outlast οπού από τη μία μεριά είναι 4 survivors πλήρως εξοπλισμένοι με έναν φακό και απο την άλλη μια supernatural οντότητα που τουλάχιστον στη πρώτη alpha έχει 2 μορφές: Μια αιθέρια οπου ως φάντασμα κινείται σε ένα παράλληλο κόσμο (δε μπορεί δηλαδή να δει τους survivors) και ενεργοποιεί ηχητικές παγίδες που βρίσκονται διασκορπισμένες στα δωμάτια του map ,οπότε ανάλογα και τον θόρυβο μπορεί να καταλάβει που βρίσκεται κάποιος-κάποιοι survivors) και μια φυσική (το τέρας δηλαδή) που λέει να παίξει pacman με τους survivors . Νικητής είναι τελικά ή το τέρας αν καταφέρει να σκοτώσει όλους τους survivors ¨η οι survivors αν έστω και ένας από αυτούς καταφέρει να βρει και να χρησιμοποιήσει όλα τα αντικείμενα-κλειδιά που είναι κρυμμένα-διασκορπισμένα στο map και καταφέρει να διαφύγει απο την έξοδο. Εννοείτε πως αν το τέρας σκοτώσει έναν survivor τα αντικείμενα που είχε βρει μένουν στο πτώμα του οπότε θα πρέπει οι υπόλοιποι κάπως να το ξεγελάσουν για να τα ανακτήσουν (ακόμα και με θυσία κάποιου ως αντιπερισπασμό!). Το game σιγά σιγά θα αποκτήσει και άλλα maps (με διαφορετικά objectives), skins για τους survivors αλλά κυρίως διαφορετικά "τέρατα" που θα έχουν άλλους μηχανισμούς για να κατασπαράξουν τους survivors. Είναι hosted locally και παίζεται καλύτερα όταν είναι μεταξύ φίλων στο teamspeak (για υπέρτατη τρομο-καφρίλα). Απαιτεί επίσης εγκατάσταση της python που δε ξέρω πολλά άλλα games να την χρησιμοποιούν. 4
Barnabas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει χαβαλε να το παιζεις το βραδυ, αλλα να μην εχεις καθολου οπλα (ουτε καν ενα ροπαλο) δεν λεει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι το θέμα με τα horror όμως. No defense.
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλό σαν ιδέα το είδα χθές. Θα το δοκιμάσω σίγουρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω πάρει YT video, το πήρα στο Twitch. 2 parts με trickshot, MASTER TROLL Ilos. http://www.twitch.tv/ghostriderlsov/b/473102705 http://www.twitch.tv/ghostriderlsov/b/473149047
ilos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αν εγώ είμαι master troll o trickshot που τρώει και ρυζόγαλο τί είναι xD και αυτό από trolling δικό μου όταν Buggαρε το ghost
batigoal9 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ρυζόγαλλλο και δεν είμαι καλλλά. Ήταν και βράδυ κι έπρεπε να πνίγω τα γέλια μου, αλλά έλιωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα